markia Odesláno 2. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2011 Dobrý den, nadešel čas a já se rozhodl pro pořádné (teda pro mě) hodinky. Nebudu popisovat celé to trápení s výběrem, jen snad to, že na počátku byly Casio digitálky řízené rádiem. Díky mnoha hodinám stráveným zde na fóru jsem dost podstatně změnil názor. Nakonec jsem se ustálil na tomto: Seika Sarb 035 Archimede Deckwatch B Archimede Pilot Steinhart "Nav.B-Uhr, Limited Silver Edition Požádal bych Vás o hodnocení a typ, které. Děkuji mnohokrát Na Seika jsem koukal v zahraničních eshopech a na ostatní na http://www.chronoshop.cz/
Návštěvník Tada Odesláno 2. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2011 Vezmi SARB035, nebo líp 033 s tmavým číselníkem, litovat nebudeš...
baza Odesláno 2. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2011 (upraveno) SEIKO s černým ciferníkem Upraveno 2. dubna 2011 uživatelem baza
mbaud Odesláno 2. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2011 Já bych se taky přimluvil za Seiko, před nedávnem jsem si pořídil SARB 035 a naprostá spokojenost.
Red Dwarf Odesláno 2. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2011 Za mě asi taky SEIKO, mám jedna a spokojenost maximální. Kromě řemínku vše made in Japan, zvlášť vlastní kalibr se myslím mezi odborníky cení. Designově se mi líbí i Steinhart. Jinak nákup na Chronoshopu je zárukou spokojenosti ;o)
markia Odesláno 2. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 2. dubna 2011 V 2. 4. 2011 v 14:45, 'nAscA' napsal: 1) byste 2) Seiko Jasně -byste. Díky za upozornění a za typ.
markia Odesláno 2. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 2. dubna 2011 Tak to vypadá na SEIKA. A jsem tomu rád. Tak nějak jsem v to doufal. Ale názory odborníků jsou vždy k nezaplacení. Děkuji
NIGHTinGALE Odesláno 2. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2011 Seiko a pilotky Archimede, budou se moc hezky doplňovat a budeš mít kombinaci pro každou příležitost.
skalis Odesláno 3. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2011 Urcite Seiko Spirity. Krasny elegantni hodinky navic s in-house strojkem .
markia Odesláno 3. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. dubna 2011 V 2. 4. 2011 v 17:18, 'NIGHTinGALE' napsal: Seiko a pilotky Archimede, budou se moc hezky doplňovat a budeš mít kombinaci pro každou příležitost. Taky by se mi líbilo mít obě, ale jaksi finance jsou jen na jedny:suicide_anim:
little_w Odesláno 4. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2011 sakra ty Spirity jsou tady jak plevel. jasne, ja doporucuji taky SARB033, kdyz uz mi delaji treti tyden radost
josuk Odesláno 4. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2011 (upraveno) SMAZAT - omluva Upraveno 4. dubna 2011 uživatelem josuk
efreeti Odesláno 4. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2011 Trosku se vetru...co rikate na SEIKO SARB021 http://www.seiyajapan.com/product/S-SARB021/SEIKO-Automatic-Watch-6R15-SARB021.html ve srovnaní se SARB033 ? Ty ostre hrany na pouzdru, propracovanejsi indexy a tah me cekem lakaji. Jedine dve drobne nevyhody vidim ve vyssi cene( o cca 140USD) a chybejici lumi(ne ze by ta na SARB033 za neco stala).
martini Odesláno 4. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2011 SARB033 jsou pěkný a maji 37mm (schválně píšu a a ne ale, protoze nejde o nevýhodu). Ve výběru jsou pak další hodinky až do průměru 47mm. Na to bacha, to si fakt rozmysli, jak velké by měly být. Pokud máš užší ruku, vem Seika. Pokud šiřší, tak bych bral Archimede Arcadia.
Čendík Odesláno 4. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2011 Za mě taky seiko, ale černé. Mám stejný kalibr v sumech a spokojenost.
markia Odesláno 4. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. dubna 2011 Já mám zápěstí 18,5cm. A zrovna jsem četl v časopise Hodinky a klenoty (nebo tak nějak), že průměrná velikost u hodinek je 41mm. Tak aby ty SEIKA nebyly malé. Nevím, jestli mám jít zkusit někam do hodinářství prudit a zkoušet si různé velikosti hodinek. Jinak Seika to asi vyhrajou, teď ještě řeším tu velikost. Díky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se