Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den,

nadešel čas a já se rozhodl pro pořádné (teda pro mě) :clap: hodinky. Nebudu popisovat celé to trápení s výběrem, jen snad to, že na počátku byly Casio digitálky řízené rádiem. Díky mnoha hodinám stráveným zde na fóru jsem dost podstatně změnil názor.

Nakonec jsem se ustálil na tomto:

Seika Sarb 035

Archimede Deckwatch B

Archimede Pilot

Steinhart "Nav.B-Uhr, Limited Silver Edition

Požádal bych Vás o hodnocení a typ, které.

Děkuji mnohokrát

Na Seika jsem koukal v zahraničních eshopech a na ostatní na http://www.chronoshop.cz/

post-15974-041874500 1301739405.jpg

post-15974-041667000 1301739416.jpg

post-15974-023361300 1301739431.jpg

post-15974-014065200 1301739452.jpg

Návštěvník Tada
Odesláno

Vezmi SARB035, nebo líp 033 s tmavým číselníkem, litovat nebudeš...

Odesláno

Za mě asi taky SEIKO, mám jedna a spokojenost maximální. Kromě řemínku vše made in Japan, zvlášť vlastní kalibr se myslím mezi odborníky cení. Designově se mi líbí i Steinhart. Jinak nákup na Chronoshopu je zárukou spokojenosti ;o)

Odesláno
  V 2. 4. 2011 v 17:18, 'NIGHTinGALE' napsal:

Seiko a pilotky Archimede, budou se moc hezky doplňovat a budeš mít kombinaci pro každou příležitost.

Taky by se mi líbilo mít obě, ale jaksi finance jsou jen na jedny:suicide_anim:

Odesláno

Trosku se vetru...co rikate na SEIKO SARB021 http://www.seiyajapan.com/product/S-SARB021/SEIKO-Automatic-Watch-6R15-SARB021.html ve srovnaní se SARB033 ? Ty ostre hrany na pouzdru, propracovanejsi indexy a tah me cekem lakaji. Jedine dve drobne nevyhody vidim ve vyssi cene( o cca 140USD) a chybejici lumi(ne ze by ta na SARB033 za neco stala).

Odesláno

SARB033 jsou pěkný a maji 37mm (schválně píšu a a ne ale, protoze nejde o nevýhodu). Ve výběru jsou pak další hodinky až do průměru 47mm. Na to bacha, to si fakt rozmysli, jak velké by měly být.

Pokud máš užší ruku, vem Seika.

Pokud šiřší, tak bych bral Archimede Arcadia.

Odesláno

Já mám zápěstí 18,5cm. A zrovna jsem četl v časopise Hodinky a klenoty (nebo tak nějak), že průměrná velikost u hodinek je 41mm. Tak aby ty SEIKA nebyly malé. Nevím, jestli mám jít zkusit někam do hodinářství prudit a zkoušet si různé velikosti hodinek. Jinak Seika to asi vyhrajou, teď ještě řeším tu velikost. Díky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...