Alles Odesláno 12. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2006 Dneska jsem při procházení Internetu narazil na tyhle Tissoty (T34.1.423.32). Musim říct, že mě docela zaujaly svojí jednoduchostí a hlavně příznivou cenou, která se i v ČR pohybuje okolo 6 tisíc korun. Jsou to klasické automaty, mají ETA strojek 2824-2, rezervu chodu 38 hodin a samozřejmě safírové sklíčko... Co myslíte, dají se za tu cenu koupit lepší hodinky? A nevíte kde by se dalo najít více fotek těchhle hodinek (všude jsou jenom ty oficiální...)?
bunny Odesláno 12. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2006 niekde bude pes zakopany asi ich priemer bude menej ako 40mm ) ale vyzeraju celkom fajn...
roon Odesláno 13. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2006 průměr je pokud vím 36 mm což na dneštní dobu není moc , jak by potvrdil třeba odklízeč ale pokud ti tohle nevadí tak myslím, že budeš spokojen
bunny Odesláno 13. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2006 no mne sa zdalo 40mm vela, po tyzdni nosenia sa mi to zda uz malo
African Odesláno 13. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2006 Tissot je osvědčená značka, která tě určitě nezklame Svoje mám 4 roky a absolutní spokojenost. http://www.tissot.ch/index.php?mod_collect...2/action_select T34.1.483.31 s kovovým tahem bych já osbně radši.
legoxx Odesláno 13. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2006 PR50 s kovovym tahom ma kolega (ten tah je subjektivne horsej kvality ako pri mojom le locle) a s hodinkami je velmi spokojny.
Jerryl Odesláno 13. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2006 Legoxxi taky musíš dodat, že naše Le locle stály cca 2x tolik co tyhle. Jinak s Tissotkama jsem taky spokojen a mohu doporučit.
Alles Odesláno 13. listopadu 2006 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2006 Ta velikost je vážně na hraně, ale chtělo by to vyzkoušet, já mam třeba malou packu takže by mi i mohly padnout...ale nevim nevim...každopádně v blízké době je kupovat nebudu a až je někde na krámu uvidim, dam vědět jestli to jsou doopravdy takový prcci =D
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se