Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

ahoj tak jako nováček do hodinoveho sveta a moje vubec prvni poradne automaty , jsem vybral tyto krasavice.. :) udelali mi velkou radost. a vic nez na to kolik je hodin se porad na ne koukam :smile_anim:, omlouvam se za fotky.. snad mne neukamenujete :)

post-15496-092061500 1301770985.jpg

post-15496-004755500 1301771006.jpg

• Odpovědi 42
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Taktiež gratulujem. Potápky od Béčiek sú určite dobrá voľba. užívaj si ich ;)

Odesláno

Gratulace - jsou super, zvlast, kdyz na ne ma clovek ruku ;) ja je poslal dal, protoze me tlacila korunka do ruky kdyz jsem je mel na volno na meshi. Uzij si je, sice to nejsou pravoverny B, ale jsou vyborny ;)

Odesláno
:notworthy: dekuji... jako asi snad se vsim... jsem uvazoval o necem levnejsim.. , nebo pouzitych.. ale kdyz jsem uvidel tyto SOH tak jsem byl proste unešen.... , nikdy jsem je sice nevidel naživo. ale i tak jsem do nich sel.. risknul jsem to a vyplatilo se .. jsou paradní.. jen jeste sehnat mesh tah.. a je to .. , ale chtel jsem je urcite na kuzi a jakou druhou volbu mesh.. , ale i kaucuk je moc hezky.. tot zas dilema
Odesláno

ale chtel jsem je urcite na kuzi a jakou druhou volbu mesh.. , ale i kaucuk je moc hezky.. tot zas dilema

kúp si k nim všetky a máš to poriešené.

budeš ich striedať pri rôznych príležitostiach.

budú vždy iné a nikdy Ťa neomrzia ;)

Odesláno

Gratulace - jsou super, zvlast, kdyz na ne ma clovek ruku ;) ja je poslal dal, protoze me tlacila korunka do ruky kdyz jsem je mel na volno na meshi. Uzij si je, sice to nejsou pravoverny B, ale jsou vyborny ;)

Asi budu za trubku, ale proč to nejsou pravověrný B? Není to doufám proto, že na nich jde pohodlně přečíst, kolik je hodin? :)

Odesláno (upraveno)

Churchill: Páč jsou málo kolotočářský, málo čísílek a nápisů a bicoloru a tak vůbec:)

A jinak gratulace, jsou pěkný.

EDIT: Jo vidíš, ty sis na to vlastně odpověděl:)

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno

Gratuluji, na začátek s automaty dost dobrý... :D . Pro mě spolu s heritage chronama nejkrásnější brajtle !!!

Odesláno

Jak už někdo psal, jedny z nejhezčích Brajtlí. Gratuluji a tiše závidím, ať ti dělají radost.

Akorát by mě zajímalo co budeš nosit časem, když toto jsou tvoje první automaty? To máš vysoko nastavenou laťku :)

Odesláno

diky panove, no mesh kupuji stopro.. a ten kaucuk snad casem , jinak co dál ? tak zatim jsem vycerpal sve financni moznosti ale kdyby to slo tak volim asi tag heuer aquaracer automatic 500m caliber 5 akorat maji jen 43mm tak nevim jestli nebudou moc male..... uvidime..

Odesláno

hmm moc pekne !!!!!!!!!!!!! ten mesh si musim koupit.... kolik stoji u AD ? nevite a poradit kde ho koupit ? z usa ho umim za 545 usd..primo od AD levneji to asi nepujde ?

Odesláno

hmm to je palka. tak to je vezmu z emeriky . nejaky neorigo asi nema cenu tam davat ze ? kdyz uz tak uz

Odesláno

Aj ja sa pridávam k zástupu gratulantov. Tiež ma už ten model začal pokúšať. :crying_anim02:

No, ale prvé automaty, tak to si začal až veľmi dobre :smile_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...