Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Originál, cena v řádech milionů, rovnou ti je převedu na účet, nutně je musím mít... :goof: Promiň sarkasmus, ale tohle je tu pořád. Je to FAKE! Vypadají hrozně, ale nemusel jsem se ani moc dívat, průlhledné dýnko Rolex nikdy nedělal, navíc je na něm napsaný název jednoho modelu od Omegy :D Originál těchto hodinek prostě jen tak nědko doma mít nebude, aniž by věděl, kde ho vzal...

Odesláno

Tak tohle je snad jasné už při pohledu na dýnko :)

Nicméně mě trošku zarazilo, jak moc zvětšuje ten kyklop. Víc než u obvyklých fejků mi příjde

Odesláno

Fejk a jeste jako ze hodne pohnojenej, ani povedená kopie to neni, rolex je jeden vrchol pohnojení a de ville to je megavrchol toho pohnojení... roslapni to prosim na asfaltu...

Odesláno
  V 4. 4. 2011 v 17:41, 'lastam' napsal:

Fejk a jeste jako ze hodne pohnojenej, ani povedená kopie to neni, rolex je jeden vrchol pohnojení a de ville to je megavrchol toho pohnojení... roslapni to prosim na asfaltu...

To jsou totiz hodinky pro pravyho Ďáblla :).
Návštěvník Kamil
Odesláno

Smazal jsem nesmyslně velké fotky a vlákno přesunul do sekce, kam patří. A trepawka si příště přečte pravidla, než bude zakládat nějaké vlákno. Fotky zmenši a můžeš je dát znovu, pokud to vůbec má ještě nějaký smysl.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...