trepawka Odesláno 4. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2011 Co si o tom myslite? nevim nevyznám se mam je doma.
Klabrdon Odesláno 4. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2011 A jak si k nim přišel? Od známého, nebo snad dědictví? :-)
volfda Odesláno 4. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2011 Originál, cena v řádech milionů, rovnou ti je převedu na účet, nutně je musím mít... Promiň sarkasmus, ale tohle je tu pořád. Je to FAKE! Vypadají hrozně, ale nemusel jsem se ani moc dívat, průlhledné dýnko Rolex nikdy nedělal, navíc je na něm napsaný název jednoho modelu od Omegy Originál těchto hodinek prostě jen tak nědko doma mít nebude, aniž by věděl, kde ho vzal...
skalis Odesláno 4. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2011 Kde se porad berou (driv jich tu tolik nebylo)? To je za posledni tyden aspon treti... Jo a je to samozrejme hnusnej volezlej fik.
baza Odesláno 4. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2011 To je v poslední době už třetí "ověřování pravosti" Rolex...
Klabrdon Odesláno 4. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2011 Rolex vlna tu jede evidenrně i ve fejkách
baza Odesláno 4. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2011 V 4. 4. 2011 v 17:12, 'trepawka' napsal: Co si o tom myslite? nevim nevyznám se mam je doma. Fakt chceš vědět, co si o tom myslíme, trepawko?
Jay Doll Odesláno 4. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2011 Tak tohle je snad jasné už při pohledu na dýnko Nicméně mě trošku zarazilo, jak moc zvětšuje ten kyklop. Víc než u obvyklých fejků mi příjde
lastam Odesláno 4. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2011 Fejk a jeste jako ze hodne pohnojenej, ani povedená kopie to neni, rolex je jeden vrchol pohnojení a de ville to je megavrchol toho pohnojení... roslapni to prosim na asfaltu...
skalis Odesláno 4. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2011 V 4. 4. 2011 v 17:41, 'lastam' napsal: Fejk a jeste jako ze hodne pohnojenej, ani povedená kopie to neni, rolex je jeden vrchol pohnojení a de ville to je megavrchol toho pohnojení... roslapni to prosim na asfaltu... To jsou totiz hodinky pro pravyho Ďáblla .
instant Odesláno 4. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2011 ten naramok je famózny: pokoveny plast ktorý hrdzavie. kam sa hrabe 904L osel.. teda, ocel.
Dantechno Odesláno 4. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2011 Ze by dalsi pepsi vod mecdonalda? Ale tyhle maj na dynku napsano debil...
trepawka Odesláno 4. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. dubna 2011 sorry ale byla to hlina zadnej odloupnutej kov ci co normalne sem to utrel a zmizlo
Návštěvník Kamil Odesláno 4. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2011 Smazal jsem nesmyslně velké fotky a vlákno přesunul do sekce, kam patří. A trepawka si příště přečte pravidla, než bude zakládat nějaké vlákno. Fotky zmenši a můžeš je dát znovu, pokud to vůbec má ještě nějaký smysl.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se