panacea Odesláno 22. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2005 někde jsem je už viděl v časopise WATCH magazin, měly malinko jinak zdoben ciferník - byla na nich mapa, limitovaná edice, a stály tušim přes 1 MEGA a to dost, bylo to k výročí nějakýho zeměměřiče či co....jo je to paráda....
vanderB. Odesláno 5. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2006 to je pocta mercatorovi, myslim nizozemec, tvurce prvnoho atlasu a kartograf tohle je taky dobra komplikace (deja vu ve WM)
vanderB. Odesláno 5. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2006 sakra, v nahledu to slo...tka alespon odkaz http://www.worldtempus.com/wt/1/2835/
panacea Odesláno 7. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2006 no to mi vysvětli jak to tam mohli narvat.....ten tourbilon se otáčí kolem dvou os, dyť jak se to tam mohlo vejít, ty hodinky by byly tlustý jak chleba....nechápu.....:-D
Jerryl Odesláno 7. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2006 Jak vidím najdou se různé exotické hodinky za ještě exotičtější ceny. Jen se mi zdá, že ty vychytávky jsou někdy spíš na škodu, protože například na hodinkách z fotky v 1. příspěvku skoro nepoznám kolik je hodin. V jednoduchosti je krása.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se