Pirx Odesláno 9. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2011 Narazil jsem na tohle hodinarstvi na chrono24.com Perfektni spoluprace, odpovedi na vsechny maily behem par hodin. Platba pres Paypal, hodinky odeslany jeste ten den kuryrem TNT, behem dvou dnu u me doma, 100% odpovidaji popisu a fotkam. Takze naprosta spokojenost a 100% doporucuji.... http://www.chrono24.com/en/dealer/orologiando/index.htm
Bert Odesláno 9. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2011 Narazil jsem na tohle hodinarstvi na chrono24.com Perfektni spoluprace, odpovedi na vsechny maily behem par hodin. Platba pres Paypal, hodinky odeslany jeste ten den kuryrem TNT, behem dvou dnu u me doma, 100% odpovidaji popisu a fotkam. Takze naprosta spokojenost a 100% doporucuji.... http://www.chrono24.com/en/dealer/orologiando/index.htm Dovolím si polemizovat. V jejich nabídce jsem našel i tohle: Speedmaster Replica in eccellenti condizioni. Co k tomu dodat? Asi jen tolik, že ten, kdo nabízí repliky (čti fejky), pro mne není důvěryhodný.
Pirx Odesláno 9. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. dubna 2011 Tak toho jsem si nevsiml... to me teda mrzi, protoze ja byl fakt spokojen a moje Omegy od nich teda fakt replika nejsou... Co je to vubec zac, ta 'replika' ? Ta cena neni zrovna jak za repliku?
Bert Odesláno 9. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2011 Tak toho jsem si nevsiml... to me teda mrzi, protoze ja byl fakt spokojen a moje Omegy od nich teda fakt replika nejsou... Co je to vubec zac, ta 'replika' ? Ta cena neni zrovna jak za repliku? No právě. Je to divný. Odsud to nevyřešíme. Ale myslím, že úplně nejdůležitější je, že jsi byl s konkrétním nákupem spokojen. Ať Ti hodinky slouží.
Jarett Odesláno 9. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2011 Dovolím si polemizovat. V jejich nabídce jsem našel i tohle: Speedmaster Replica in eccellenti condizioni. Co k tomu dodat? Asi jen tolik, že ten, kdo nabízí repliky (čti fejky), pro mne není důvěryhodný. No on je to model Speedmaster ST 345.0222, který se jmenuje Speedmaster Replica, vyrobený jako replika prvního modelu Speedmaster v roce 1957 ... ZDE více. Než něco plácneš o fejcích, zjisti si podrobnosti Od tohoto prodejce jsem již taky kupoval a je velmi seriózní. Rozhodně doporučuji.
Bert Odesláno 9. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2011 No on je to model Speedmaster ST 345.0222, který se jmenuje Speedmaster Replica, vyrobený jako replika prvního modelu Speedmaster v roce 1957 ... ZDE více. Než něco plácneš o fejcích, zjisti si podrobnosti Od tohoto prodejce jsem již taky kupoval a je velmi seriózní. Rozhodně doporučuji. Mea culpa, mea maxima culpa. Teď jsem si teda fakt naběhl. Dávám si hodinový ban a děkuji za poučení. P.S. Poprvé v životě mám chuť zneužít svá moderátorská práva, a tohle vlastní faux pas máznout. Samozřejmě, že to neudělám.
Jarett Odesláno 9. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2011 Mea culpa, mea maxima culpa. Teď jsem si teda fakt naběhl. Dávám si hodinový ban a děkuji za poučení. P.S. Poprvé v životě mám chuť zneužít svá moderátorská práva, a tohle vlastní faux pas máznout. Samozřejmě, že to neudělám.
Bert Odesláno 9. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2011 Dobrovolný hodinový ban právě uplynul, takže:
Pirx Odesláno 10. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 10. dubna 2011 Tak to jsem rad ze se to vysvetlilo...
skalis Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Odesláno 16. října 2013 (upraveno) Pridavam pozitivni zkusenost. Svizna komunikace po emailu, moznost placeni pres PayPal, posta budto nepojistena v cene hodinek nebo pojistena pres TNT (to byla raketa, platil jsem 90 EUR), hodinky odpovidajici popisu, pekne zabalene v signovane krabicce (signovani prodejce) s pribalenou hodinarskou lupou, uctenkou a potvrzenim zaruky 1 rok. Doporucuji! PS: Vim, ze baleni hodinek neni z praktickeho hlediska dulezite, ale prispiva to k celkovemu pozitivnimu dojmu, nejsou to jen hodinky zabalene do bublinek a nazdar... Upraveno 16. října 2013 uživatelem skalis
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se