Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

tak som pohladal tu stranku s prerobenou lumi (nebolo to zrovna na prvej strane ale nakoniec som to opat nasiel). prikladam aj foto z toho fora

Posted Image

http://forums.watchu...o-331817-2.html

mne sa veru pacia aj v tejto uprave, no urcite by som nezasahoval do originalneho stavu. (mozno tak o 20 rokov :P )

Presne tak bych si pral, aby Damasko ty hodinky lumili... toto je uprava, kterou silne zvazuju...podle me to nema to chybu

• Odpovědi 43
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

I takto z dálky jde vidět, že úprava totálně dodrbala indexy. Trojúhelník, 11,7 jsou nějak špatně udělané. Já bych originální precizně vyrobený číselník s potiskem, kvalitou srovnatelný např. s IWC Mark VI, rozhodně neprznil amatérskou úpravou. Ale každého věc.

Asi o vikendu nafotim, jak vypada soucasna lumi na mych Damasko...a potom muzem kritizovat tuto upravu....

Odesláno

I takto z dálky jde vidět, že úprava totálně dodrbala indexy. Trojúhelník, 11,7 jsou nějak špatně udělané. Já bych originální precizně vyrobený číselník s potiskem, kvalitou srovnatelný např. s IWC Mark VI, rozhodně neprznil amatérskou úpravou. Ale každého věc.

Jasně, kdyby to někdo udělal profesionálně, bylo by to lepší. Ale kdo?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...