odjinud Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2012 Jo tak takhle asi vzniklo falšování hodinek .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2012 Člověk přihazuje a přihazuje, a najednou zjistí, že je tam v zápalu boje za jednou tolik. Ta dedikace je ale skvostná, a asi za to stály. Přiznejte se, kdo do nich šel tak vysoko se mnou? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2012 Gratulace k nejdražším Pobědám... bez nápisů by byly tak sotva za kilo... Taky jsem na ně teda koukal, ale jak šly přes 1500,- nechal jsem toho (koukání)... kdyby tam bylo věnování od Stalina, tak možná :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_P Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2012 (upraveno) Přepisuji pro full-textové vyhledavače: s. Erdingerovinejlepšímu pracovníkuskladu ATS v r. 1953Ministr národní obranygen.-arm. Alexej Čepička (s. = soudruh ; ATS = Automobilová a traktorová správa MNO; MNO = Ministerstvo národní obrany; gen.-arm. = armádní generál) To je opravdu raritní kousek od "velitele naší armády". Toljo, nemáš fotku strojku? Docela by mě zajímala datace. Edit: už nehledej, kouknul jsme na Aukro a tam to je. Strojek K-26, 15 kamenů, vyrobeno 4-53 v 1.MČZ Upraveno 1. října 2012 uživatelem Petr_P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 19. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2014 Tak se mi opět zadařilo, a mohu se pochlubit novým úlovkem, tentokrát sice bez dedikace, zato takřka v nenošeném stavu. A hoši, nedělejte ze sebe pitomce, a nepište sem, že to jsou hodinky za kilo, opravdu nejsou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 19. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2014 Tak se mi opět zadařilo, a mohu se pochlubit novým úlovkem, tentokrát sice bez dedikace, zato takřka v nenošeném stavu. A hoši, nedělejte ze sebe pitomce, a nepište sem, že to jsou hodinky za kilo, opravdu nejsou. P1240156.JPG P1240157.JPG Gratuluju,vypadaji jako novy,hlavne ciselnik je krasne cistej.Mohu se optat,co znamena to ciselne oznaceni A119? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 19. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2014 Gratuluji Toljo, opět výborný úlovek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 19. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2014 Tak se mi opět zadařilo, a mohu se pochlubit novým úlovkem, tentokrát sice bez dedikace, zato takřka v nenošeném stavu. A hoši, nedělejte ze sebe pitomce, a nepište sem, že to jsou hodinky za kilo, opravdu nejsou. Super! Jen nachápu, kam na ty všechny úlovky chodíš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 19. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2014 Gratuluju,vypadaji jako novy,hlavne ciselnik je krasne cistej.Mohu se optat,co znamena to ciselne oznaceni A119? to fakt nevím, snad Petr_P Super! Jen nachápu, kam na ty všechny úlovky chodíš... já to vykecám, a vy mi to Podolí vykoupíte... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 19. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2014 Stejně to tam máš domluvené jako podpultovky, za štanglu salámu, to není pro nás normální smrtelníky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2014 To bylo myšleno jako normální nevojenské podědy (tj. i bez nápisů na ciferníku). Ty se v horším stavu za kilo dají. ... BTW - ví někdo historii ohledně těhle hodinek? Komu se dávali, kolik jich cca bylo? Tak se mi opět zadařilo, a mohu se pochlubit novým úlovkem, tentokrát sice bez dedikace, zato takřka v nenošeném stavu. A hoši, nedělejte ze sebe pitomce, a nepište sem, že to jsou hodinky za kilo, opravdu nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se