spineshank Odesláno 27. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2011 kdybych teď takový podobný nekoupil asi bych do nich taky šel,ale jsem teď uspokojenej tak tomu dám trošku času
Gustaf Odesláno 28. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 28. dubna 2011 co si poridil podobnyho? Snad ne ty iwececka :-DD Ja jsem ted taky nakupem Golan spokojenej,ale uz pomalu zacinam posilhavat i po nejakych chronech. Ale to ma jeste cas :-)
spineshank Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2011 no limitka JC od IWC je v dlouhodbějším hledáčku,ale na to je zatím ještě čas já si pořídil tyto Sector taky za rozumnej peníz,vůbec jsem je nepotřeboval ale padly mi hned do oka
Gustaf Odesláno 28. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 28. dubna 2011 jooo, tak tomu rozumím. Taky moc hezký hodinky gratuluju k nim. Já také doplním ještě o jednu fotečku
Rudykopalsson Odesláno 1. května 2011 Nahlásit Odesláno 1. května 2011 tak jsem si s ricousem plácl a během týdne očekávám balíček:-)
Gustaf Odesláno 1. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 1. května 2011 tak gratulace, snad se budou libit, kdyz u ricouse se moc neohraly ;-)
spineshank Odesláno 1. května 2011 Nahlásit Odesláno 1. května 2011 V 1. 5. 2011 v 20:01, 'Rudykopalsson' napsal: tak jsem si s ricousem plácl a během týdne očekávám balíček:-) tak pak poreferuj jak seděj a jak sedí ten kaučuk a jak je dlouhej
Rudykopalsson Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Odesláno 4. května 2011 balíček je doma... z hodinek samotných jsem nadšen - jsou jednoduše krásné. Zklamán jsem z kaučuku, zatímco Ricousovi stačila předposlední dírka, já zapínám na poslední... vypadá to divně, divně mi sedí na ruce a kazí mi to dojem s hodinek samotných... takže teď si v sobě řeším, zda shánět nějaký jiný kaučuk, případně by se mi ty hodinky líbily na watchadoo tahu anebo je poslat dál... teď babo raď
spineshank Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Odesláno 4. května 2011 buď máte ruky jako Pepek námořník nebo je fakt krátkej,když jej změříš jaký má rozměry??
Gustaf Odesláno 5. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. května 2011 tyjo,to nechapu.ja mam 17cm a zapinam na 3 nebo na4tou dirku "od spoda". Hodim sem rozmery meho kaucuku, pro predsavu.
spineshank Odesláno 5. května 2011 Nahlásit Odesláno 5. května 2011 no co mám já na všech hodinkách tak s origo kaučukem nemám nikde problém,jen u Seiko co jsem dokoupil jinej tak je o trošku kratší,ale pořád tam je rezerva
Gustaf Odesláno 5. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. května 2011 tak dýlka strany, kde je spona je 8 cm a druhá strana je dlouhá cca 12 cm ( k poslední dirce 10, 5 cm).
Gustaf Odesláno 5. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. května 2011 V 4. 5. 2011 v 17:24, 'Rudykopalsson' napsal: balíček je doma... z hodinek samotných jsem nadšen - jsou jednoduše krásné. Zklamán jsem z kaučuku, zatímco Ricousovi stačila předposlední dírka, já zapínám na poslední... vypadá to divně, divně mi sedí na ruce a kazí mi to dojem s hodinek samotných... takže teď si v sobě řeším, zda shánět nějaký jiný kaučuk, případně by se mi ty hodinky líbily na watchadoo tahu anebo je poslat dál... teď babo raď tak snad ty hodinky nebudou stále putovní
spineshank Odesláno 5. května 2011 Nahlásit Odesláno 5. května 2011 to je myslím délka úplně v poho,teď jsem měřil G co mám na ruce a tam je to víceméně stejný
Gustaf Odesláno 5. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. května 2011 (upraveno) tak nevím, musí mít ruku opravdu jako Pepek námořník....mě se to zdá taky OK Upraveno 5. května 2011 uživatelem Gustaf
Rudykopalsson Odesláno 5. května 2011 Nahlásit Odesláno 5. května 2011 ruku mám 20cm v obvodu... tak nějak normální, řekl bych:-)
spineshank Odesláno 5. května 2011 Nahlásit Odesláno 5. května 2011 tak mě napadlo že pro vás dva bude ideální k hodinkám neoprenová extenze
spineshank Odesláno 5. května 2011 Nahlásit Odesláno 5. května 2011 já ji mám doma,měl jsem ji k Ecozille
Rudykopalsson Odesláno 5. května 2011 Nahlásit Odesláno 5. května 2011 V 5. 5. 2011 v 11:41, 'spineshank' napsal: tak mě napadlo že pro vás dva bude ideální k hodinkám neoprenová extenze no to je legrace... nepřijde mi, že bych měl nějak extra velkou ruku... já nevím na koho ty švýcaři ty hodinky dělaj...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se