Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 138
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

no limitka JC od IWC je v dlouhodbějším hledáčku,ale na to je zatím ještě čas

já si pořídil tyto Sector taky za rozumnej peníz,vůbec jsem je nepotřeboval ale padly mi hned do oka :D

Posted Image

Odesláno
  V 1. 5. 2011 v 20:01, 'Rudykopalsson' napsal:

tak jsem si s ricousem plácl a během týdne očekávám balíček:-)

tak pak poreferuj jak seděj a jak sedí ten kaučuk a jak je dlouhej :smile_anim:

Odesláno

balíček je doma... z hodinek samotných jsem nadšen - jsou jednoduše krásné. Zklamán jsem z kaučuku, zatímco Ricousovi stačila předposlední dírka, já zapínám na poslední... vypadá to divně, divně mi sedí na ruce a kazí mi to dojem s hodinek samotných... takže teď si v sobě řeším, zda shánět nějaký jiný kaučuk, případně by se mi ty hodinky líbily na watchadoo tahu anebo je poslat dál... teď babo raďPosted Image

Odesláno

no co mám já na všech hodinkách tak s origo kaučukem nemám nikde problém,jen u Seiko co jsem dokoupil jinej tak je o trošku kratší,ale pořád tam je rezerva

Odesláno
  V 4. 5. 2011 v 17:24, 'Rudykopalsson' napsal:

balíček je doma... z hodinek samotných jsem nadšen - jsou jednoduše krásné. Zklamán jsem z kaučuku, zatímco Ricousovi stačila předposlední dírka, já zapínám na poslední... vypadá to divně, divně mi sedí na ruce a kazí mi to dojem s hodinek samotných... takže teď si v sobě řeším, zda shánět nějaký jiný kaučuk, případně by se mi ty hodinky líbily na watchadoo tahu anebo je poslat dál... teď babo raďPosted Image

tak snad ty hodinky nebudou stále putovní Posted Image

Odesláno
  V 5. 5. 2011 v 11:41, 'spineshank' napsal:

tak mě napadlo že pro vás dva bude ideální k hodinkám neoprenová extenze :D :D

no to je legrace... nepřijde mi, že bych měl nějak extra velkou ruku... já nevím na koho ty švýcaři ty hodinky dělaj...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...