Kalifx Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2011 Kurňa, chlapi poraďte kreténovi. Chystám se po několika letech posílat EMS balík a ženská na poště mně strčila nějaký jiný věci k vyplnění, než jsem byl zvyklej (dřív to byl takovej ten propisovací lístek). A než jsem se jí stačil zeptat, tak zmizela v zákulisí a dva cikáni na Karlínský poště na mě zezadu nebezpečně dotírali. Dostal jsem dva lístky: Podací a nějakou samolepku (viz hnusný fotky z mobilu). Podací lístek je jasnej. Tam vyplním adresáta, moji adresu a udanou cenu, předpokládám. Ale co s tím druhým svinstvem? Co tam vyplňuju já a co pošta? Já osobně bych tam vyplnil jen odesílatele a adresáta ne?. Když nechci dodání v sobotu... Díky za radu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Heky Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2011 Taky přes to nejsem úplnej expert, ale když vyplníš odesílatele + adresáta, tak to bude v pohodě. Ona se tě kdyžtak pak zeptá na potřebný detaily. Každopádně se nediv, když by ti to slavný EMS bylo na prd a zásilku nedodali druhý den...vlastní zkušenost Hodně štěstí!
Kalifx Odesláno 12. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. dubna 2011 Taky přes to nejsem úplnej expert, ale když vyplníš odesílatele + adresáta, tak to bude v pohodě. Ona se tě kdyžtak pak zeptá na potřebný detaily. Každopádně se nediv, když by ti to slavný EMS bylo na prd a zásilku nedodali druhý den...vlastní zkušenost Hodně štěstí! Hele díky. Já myslel, že to tak nějak bude. Ať se mně paňmáma na poště kdyžtak zeptá.
Heky Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2011 Oni jsou na to stejně zvyklý...beztak se v tom nikdo (kromě nich) nevyzná
milosh Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2011 A to si sedel peknou dobu v praci vedle profika
Kalifx Odesláno 12. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. dubna 2011 A to si sedel peknou dobu v praci vedle profika No a co na to teda říká profík?
lib Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2011 Profík říká: "Když nechceš v sobotu, nezaškrtávej V SOBOTU:. :lol2:
milosh Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2011 Ten rika zhruba a priblizne a samozrejme bez zaruky: Na podacim listku spravne vyplnit odesilatele, prijemce a cenu (tu klidne prestrel na vic, je to v zakladni cene postovneho pojistene do 30.000). Pokud to neni na dobirku, tak tam to proskrtni... Na stitek odesilatele a prijemce. Vrele doporucuji dat tam mobil prijemce, postak by mel volat, pokud nekoho nezastihne. Zalezi samo na tom co je to za umelce, ale EMSky vozi ty s vyssim IQ. No a okenka vlevo. Uplne nahore si to vyplnuje posta. Pokud to neni na dobirku, tak krizem proskrtni cele okenko. EMS teoreticky dorucuji i o weekendu, pokud nechces, nic neskrtej. Dtto vyrozumeni o doruceni. Jinak doporucuji pripadne prodlouzit ulozni dobu. Ale to taky neni podminkou, kdyz vis ze dotycnej nemuze byt nekde mimo dosah. Obvykle ten barevny stitek na balik nelepim, ale dam to postakovy, at si do toho dopise ty veci a polepi si to sam. Jeste tam davam prijemce a odesilatele tisteneho z pocitace na stitky, pac skrabu jako prase.... detaily o sluzbe na strankach posty: http://www.ceskaposta.cz/cz/sluzby/baliky/cr/ems-id246/ zasilku lze podle cisla sledovat: http://www.ceskaposta.cz/cz/nastroje/sledovani-zasilky.php HOWG.
Martin J. Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2011 Já posílal asi před čtrnácti dny EMS do zahraničí a dostal jsem k vyplnění ty klasické propisovací papíry a jinak nic.
milosh Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2011 Do zahranici je to jeste klasika s prupisem. Pokud ma nekdo zasobu tech starejch, na vnitrostatni zasilky je berou taky. Ale vyrobne vychazi levneji vybusit stitky a podaci archy. Tak po CZ pouziva posta tenhle novej stitek, formatem stejnej jako na Obchodni baliky, Profibaliky atd.... Doba veli kchatovat kchosty
Kalifx Odesláno 13. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 13. dubna 2011 Ten rika zhruba a priblizne a samozrejme bez zaruky: Na podacim listku spravne vyplnit odesilatele, prijemce a cenu (tu klidne prestrel na vic, je to v zakladni cene postovneho pojistene do 30.000). Pokud to neni na dobirku, tak tam to proskrtni... Na stitek odesilatele a prijemce. Vrele doporucuji dat tam mobil prijemce, postak by mel volat, pokud nekoho nezastihne. Zalezi samo na tom co je to za umelce, ale EMSky vozi ty s vyssim IQ. No a okenka vlevo. Uplne nahore si to vyplnuje posta. Pokud to neni na dobirku, tak krizem proskrtni cele okenko. EMS teoreticky dorucuji i o weekendu, pokud nechces, nic neskrtej. Dtto vyrozumeni o doruceni. Jinak doporucuji pripadne prodlouzit ulozni dobu. Ale to taky neni podminkou, kdyz vis ze dotycnej nemuze byt nekde mimo dosah. Obvykle ten barevny stitek na balik nelepim, ale dam to postakovy, at si do toho dopise ty veci a polepi si to sam. Jeste tam davam prijemce a odesilatele tisteneho z pocitace na stitky, pac skrabu jako prase.... detaily o sluzbe na strankach posty: http://www.ceskaposta.cz/cz/sluzby/baliky/cr/ems-id246/ zasilku lze podle cisla sledovat: http://www.ceskaposta.cz/cz/nastroje/sledovani-zasilky.php HOWG. No jo, že já tě víc nevyužíval, ještě když jsem moh.
milosh Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2011 Ses mel dostavit na nejakou z akademii co jsem byl nucenej min 1x za rok organizovat
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se