TPuschel Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2011 Tak jsem včera navštívil tento obchůdek v Coswigu cca 10min autem od Drážďan.Kupoval jsem Fortis Flieger Chronograph 597.11.11 po předešlé domluvě emailem. Oslovil jsem vícero autorizovaných prodejců ze Saska a pan Matthias nabídl skoro neuvěřitelnou cenu. Výrazně lepší jak na watch.deNavíc v rámci této ceny byl ochotný mi vyměnit klasickou sponu za motýlka a dát průhledné dýnko. (což ostatní prodejci hezky naúčtovali 120,- + 50,- Euro)Bylo príma osobně se setkat s tímto Uhrmachermeisterem. Pochází již z 5 generace hodinářů v Coswigu. V obchodě má i vystavené dobové fotografie z přelomu 19. století + různá ocenění a certifikace této hodinářské rodiny.Má manželku, která se zabývá návrhy a výrobou šperků, tak je tam něco k vidění i pro dámy Získal si mě kultivovaným, přitom velmi přátelským postojem.Bylo to moc příjemné posezení a popovídání nad kávou, včetně prohlídky hodinek i jiných značek.Navíc mi u mých starých hodinek (po otci) nabídl vyleštění skla, zdarma Při loučení jsem slíbil, že tento dobrý pocit z obchodu a setkání přetlumočím dalším hodinářským fandům zde na foru, tak tak činím Rozhodně tohoto pana Hodináře/prodejce mohu doporučit. Tomáš Matthias BaldaufJuwelier BaldaufWettinplatz 101640 Coswig03523-62706 tel03523-62707 faxinfo@juwelier-baldauf.dewww.juwelier-baldauf.de
funf5 Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2011 Díky za tip na obchod Mohl by jsi aspoň naznačit, kolik přibližně procent ti pán slevil? Vlastně jen služby za 170,- EUR mluví docela jasně
Poya Odesláno 26. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2011 Díky za tip Komunikace výhradně v němčině nebo i jiný jazyk (angličtina, francouzština)? Díky za odpověď
TPuschel Odesláno 26. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 26. dubna 2011 Jo, jo na začátku mi nabídl komunikaci v angličtině . Jinak sleva byla vice jak 20% + ty moje speciality (spona a dynko)Tom
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se