pikec Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2011 Zatím u mě vedou Gnomonik black & white Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a nebo MeisterSinger Perigraph Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak a babo...., tedy všichni kdo chcete raďte. Díky
FrantisekH Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2011 za mě Meistersingery..ačkoli já nemam vkus..
NIGHTinGALE Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2011 Rozhodně MeisterSinger. Tenhle model je moc povedenej, datumovka zajímavá a ten safírovej ciferník naprosto neskutečnej. Gnomonik má sice hezkej rotor, ale jinak se mi až tak nelíbí.
pikec Odesláno 14. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. dubna 2011 Jestli to dobře chápu tak Gnomonik má zase keramický ciferník.
shag Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2011 Perfektny vyber, ci uz vyberies jedny, alebo druhe. Ale asi by ma odradzalo to PVD.
pikec Odesláno 14. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. dubna 2011 Perfektny vyber, ci uz vyberies jedny, alebo druhe. Ale asi by ma odradzalo to PVD. PVD copak to není výhoda?
StanoBare Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2011 MeisterSinger! Sú pekne vyplnené dátumovým kotúčom a stále krásne čitateľné....Gnonomiky takisto, ale až príliš prázdne.
Chorche Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2011 Subjektivně MeisterSinger - pro mě nejhezčí jednoručky. Navíc je prodává Kubson.
pikec Odesláno 14. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. dubna 2011 Vím vím čekám na kukandu až budou v Praze má i hnědé. Tak to pak snad rozhodne.
boo-beek Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2011 Priznam se, ze ac na prvni pohled se mi libi, tak Shaumburg ne. Ty hodinky jsou IMHO zabity naprosto nesmyslnym bocnim profilem - sice to vypada na fotce dobre, ale bude se tam chytat bordel. A cistit 2x za mesic hodinky kartackem, to by se mi kua nechtelo. Dost na tom, ze vetsina hodinek ma nozicky v ostrym uhlu a i tam se clovek musi obcas zbavit bordelu, pokud je nosi vic, nez jen v praci k obleku.A navic en ciselnik na MS, jak uz psal Nig... na fotce to nevynikne, ale je to masakr
obchodnik-o3 Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2011 meistersinger jednoznacne,ta datumovka je uzasna
onney Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2011 Určitě MS. Na první pohled mě Gnomonik zaujaly, ale na pohled druhy, třetí, čtvrty,... tam prostě vedou MS.
Alina Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2011 MeisterSinger,jsou dokonale vypracované,vyvážené...všechno ostatní bylo napsáno.Když se mne občas někdo zeptá na přesný čas,říkám většinou,že bude za chvíli půl...jak trochu hůř vidím, někdy odečítám minuty s potížemi.Ty hnědé bych měla problém číst úplně,i když jsou krásné.
Vit Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2011 PVD copak to není výhoda? Vizuelně možná jo, ale z dlouhodobého hlediska hrozí "ošoupání", které je neopravitelné.
pikec Odesláno 15. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 15. dubna 2011 Vizuelně možná jo, ale z dlouhodobého hlediska hrozí "ošoupání", které je neopravitelné. Díky jelikož jsem nikdy neměl PVD. Tak jedině jestli budou ochotni dát černý do kartáčovaného pouzdra. MS jsem držel v ruce (Aliny) jsou opravdu famózní. Vidět ty Gnomoniky ve skutečnosti, tak bych to asi rozsekl na 100%. boo-beek O nečistotu se nebojím budou to asi sváteční hodinky.
pikec Odesláno 15. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 15. dubna 2011 Jinak mě se moc nezamlouvá na MS ty čísla 01-12. A na Gnomonik mě docela bere ta čistota ciferníku a minuty 15,30,45. Ach jo.Ještě mě, ale zaráží u MS při plném natažení automatický strojek poskytuje až 48 hodinovou rezervu nátahu. A u Gnomonik jen 38 hodinovou rezervu nátahu. Čím to?
Dantechno Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2011 Stoprocentne MeisterSinger. To provedeni data je super. Na tech cernych se mi nelibi ochrana korunky a PVD - u tohoto typu hodinek podivna zalezitost... Myslim si, ze se tyhle dvoje hodinky skoro ani nedaji srovnavat.
Hellé Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2011 no ja mam tiez jenorucky od MS tak hlasujem jednoznacne za MeisterSinger. jednorucky mi pripadaju ako take pohodove, lazo-plazo hodinky..a k tym mi PVD uprava a sportovy robustny vzhlad nepasuje vobec
Alina Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2011 Dan má pravdu, ochrana korunky je tady nesmysl, PVD se odrbe, i když říkáš sváteční....a to 01-12 u MS se mi zdá skvělé , celý ciferník je těmi "dvojčísly" vyvážený. Kdyby těch nul nebylo, pravá polovina číselníku by tak nějak "padala". A u Gnonomik je datumovka okýnkem na půdu , rozbíjí celý koncept.Když vyklizené, tak úplně. A rezerva nátahu je jasným argumentem.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.