Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Co je Eau de toilette ti klidně vysvětlím. Ale to splash slyším poprvé. Asi to nebude mít sprejový dávkovač, ale prostě to bude vypadat jako obyčejná lahvička takže si musíš dát bacha, aby jsi toho na sebe nevylil moc

Odesláno

Já myslím že to bude toaletní voda v lahvičce s "rozprašovačem". Prostě že to není klasický natlakovaný spray, ale takový ten mechanický rozprašovač.

Odesláno

Toaletní vody se snad v tlakových nádobách nedělají vůbec, ne?

Hlasuji za vysvětlení Jay Dolla, splash je jen flaška bez dávkovače...

Odesláno

Toaletní vody se snad v tlakových nádobách nedělají vůbec, ne?

Hlasuji za vysvětlení Jay Dolla, splash je jen flaška bez dávkovače...

tak tak,toaletnu vodu som pod tlakom tiez nikdy nevidel

Odesláno

ja to mam a je to normalni EDT s rozprasovacem na kytky. ale voni to docela dobre. ale jestli si to koupis a my se nekdy potkame, a budem jak dva buzeranti smrdet stejne, tak te zabiju :)

Odesláno (upraveno)

ja to mam a je to normalni EDT s rozprasovacem na kytky. ale voni to docela dobre. ale jestli si to koupis a my se nekdy potkame, a budem jak dva buzeranti smrdet stejne, tak te zabiju :)

To se mi stalo prvni den v praci.. Sef ma taky rad Armani Code. No, nebudu vysirat a prestal jsem to pouzivat, ale stve me to, pac to byla nejoblibenejsi vonafka.

Upraveno uživatelem boo-beek
Odesláno

Přesně tak, je to jen lahvička bez dávkovače, bez tlakování.Tak jak to má třeba ten legendární pitralon. :guitar:

Není to až tak nevšední záležitost. Kdysi jsem měl nějaký Aigner eau de toilette, ten měl stejné dávkování.

Odesláno

takže si to můžu v klidu koupit a nebát se, že to nebudu umět používat :D ?

pořád tomu ještě úplně nerozumím, tlakovou nádobou se rozumí třeba deodorant? to nepoužívám vůbec...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...