Matthew Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2011 Řeším problém, co to znamená Eau De Toilette Splash a nevím kam jinam se obrátit. Problém je samozřejmě v tom slově Splash. Vysvětlení prodejce bylo, že Splash znamená, že to není Spray... Nikdy jsem se s tím předtím nesetkal. Jde o tohle Acqua Di Gio v Irsku:http://cgi.ebay.com/Armani-Acqua-Di-Gio-Eau-Toilette-Splash-100ml-3-4oz-/170627663999
Jay Doll Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2011 Co je Eau de toilette ti klidně vysvětlím. Ale to splash slyším poprvé. Asi to nebude mít sprejový dávkovač, ale prostě to bude vypadat jako obyčejná lahvička takže si musíš dát bacha, aby jsi toho na sebe nevylil moc
Martin J. Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2011 Já myslím že to bude toaletní voda v lahvičce s "rozprašovačem". Prostě že to není klasický natlakovaný spray, ale takový ten mechanický rozprašovač.
Martz Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2011 Toaletní vody se snad v tlakových nádobách nedělají vůbec, ne? Hlasuji za vysvětlení Jay Dolla, splash je jen flaška bez dávkovače...
obchodnik-o3 Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2011 Toaletní vody se snad v tlakových nádobách nedělají vůbec, ne? Hlasuji za vysvětlení Jay Dolla, splash je jen flaška bez dávkovače... tak tak,toaletnu vodu som pod tlakom tiez nikdy nevidel
Rudykopalsson Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2011 tož bať, tak jak u nás v drogérii Pitralón
sibirnaya Odesláno 16. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2011 ja to mam a je to normalni EDT s rozprasovacem na kytky. ale voni to docela dobre. ale jestli si to koupis a my se nekdy potkame, a budem jak dva buzeranti smrdet stejne, tak te zabiju
boo-beek Odesláno 16. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2011 (upraveno) ja to mam a je to normalni EDT s rozprasovacem na kytky. ale voni to docela dobre. ale jestli si to koupis a my se nekdy potkame, a budem jak dva buzeranti smrdet stejne, tak te zabiju To se mi stalo prvni den v praci.. Sef ma taky rad Armani Code. No, nebudu vysirat a prestal jsem to pouzivat, ale stve me to, pac to byla nejoblibenejsi vonafka. Upraveno 16. dubna 2011 uživatelem boo-beek
pepster Odesláno 16. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2011 Přesně tak, je to jen lahvička bez dávkovače, bez tlakování.Tak jak to má třeba ten legendární pitralon. Není to až tak nevšední záležitost. Kdysi jsem měl nějaký Aigner eau de toilette, ten měl stejné dávkování.
Matthew Odesláno 16. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna 2011 ja to mam a je to normalni EDT s rozprasovacem na kytky. ale voni to docela dobre. ale jestli si to koupis a my se nekdy potkame, a budem jak dva buzeranti smrdet stejne, tak te zabiju takže si to můžu v klidu koupit a nebát se, že to nebudu umět používat ? pořád tomu ještě úplně nerozumím, tlakovou nádobou se rozumí třeba deodorant? to nepoužívám vůbec...
sibirnaya Odesláno 16. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2011 tlakova nadoba je sprej, tohle je jak vetsina vonavek, tzn jen rozprasovac.
Matthew Odesláno 16. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna 2011 tlakova nadoba je sprej, tohle je jak vetsina vonavek, tzn jen rozprasovac. takže úplně normální parfém... díky nepřidáš se k objednávce ? tohle je dobrá cena...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se