Přejít na obsah

Kde nakupovat

kubson

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 67
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsících...
Jsem bázlivý typ, ale tohoto obchodníka bych se neobával, ještě navíc má jako bonus ke 100% feedbacku dopravu zdarma po celém světě http://stores.ebay.com/AuthenticWatches-com

ano je to ok, ale je potřeba počítat se všemi výhodami a zápory šedého trhu.. chybějící papíry a sériová čísla

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Snow
www.authenticwatches.com ? tam su vcelku priaznive ceny

Tam sú velmi priaznive ceny, ale musíte si dát pozor při případném nákupu na skutečnost, že prodejce pro mě vcelku nepochopitelně prodává naprosto stejný model hodinek třeba i o pár stovek laciněji, např. http://cgi.ebay.com/NEW-ORIS-WILLIAMS-F-1-...7QQcmdZViewItem a http://cgi.ebay.com/NEW-LIMITED-EDITION-OR...7QQcmdZViewItem

P.S. mám v živé paměti jak jsem si mohl koupit tento model za 39.990,- a to se mi zdálo mnoho, já vůl.

Odkaz ke komentáři

Watchwinder- jedný který jsem našel i na velké hodinky, cena rozumná, zacházení vlídne doprava nebýt tupého šoféra z DPD bez problému.

http://www.timeshop24.de/

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

ano je to ok, ale je potřeba počítat se všemi výhodami a zápory šedého trhu.. chybějící papíry a sériová čísla

Na AuthenticWatches píšu, že to je zo sériovým číslom výrobcu. Zaregistroval som, že si v inom vlákne tému "šedý trh" načal, ale nejak sa mi to nezdá. AuthWatches má v ponuke značky ako Zenith, JLC, Omega. Podľa tvojich informácií tieto značky sú schopné vyprodukovať niečo ako hodinky bez sériového čísla a papierov?

Pýtam sa preto, lebo tie ceny sú na druhej strane až neuveriteľne nízke, takže nejaký háčik tam asi bude.

No a snívam Zenith Class Open sen :)

Odkaz ke komentáři

některé hodinky u nich mají sériové číslo ponechané, některé dokonce přijdou i s papíry, ale dopředu to zjistit nejde.. můžeš mi věřit, pár věcí jsem tam už kupoval, ceny jsou skutečně často nedostižné.

taky nejde o to že by už výrobce dělal hodinky bez sériového čísla, ale číslo smaže/přebrousí až prodejce, jinak by to moc nedávalo smysl ;) jak už jsem psal jindy, gray market prodejce tak chrání svého dodavatele, kterému by mohl výrobce přestat dodávat... to už dává smysl, ne?

Odkaz ke komentáři

některé hodinky u nich mají sériové číslo ponechané, některé dokonce přijdou i s papíry, ale dopředu to zjistit nejde.. můžeš mi věřit, pár věcí jsem tam už kupoval, ceny jsou skutečně často nedostižné.

taky nejde o to že by už výrobce dělal hodinky bez sériového čísla, ale číslo smaže/přebrousí až prodejce, jinak by to moc nedávalo smysl ;) jak už jsem psal jindy, gray market prodejce tak chrání svého dodavatele, kterému by mohl výrobce přestat dodávat... to už dává smysl, ne?

Dík za odpoveď. Musím si vstúpiť do svedomia, ako veľmi mi tento "šedý" prístup vadí.

Odkaz ke komentáři

Kubsone,mám dotaz.O jaké výhody člověk přichází,pokud koupí hodinky z tzv. šedého trhu?Konkrétně Breitling z USA. Jednou jsem ti na tohle téma lehce oponoval,ale zjistil jsem,že máš naprostou pravdu.Jednou jsem u Hanáka zkracoval u nových Br. řemínek,chtěli doklady,které jsem neměl u sebe.Když jim je v zápětí přítelkyně poslala mailem,tak bylo po problému a stálo to 50 kč.Co by se stalo,kdybych je neměl vůbec,jsem se neptal,tak se ptám tebe.Dík

Odkaz ke komentáři

Kubsone,mám dotaz.O jaké výhody člověk přichází,pokud koupí hodinky z tzv. šedého trhu?Konkrétně Breitling z USA. Jednou jsem ti na tohle téma lehce oponoval,ale zjistil jsem,že máš naprostou pravdu.Jednou jsem u Hanáka zkracoval u nových Br. řemínek,chtěli doklady,které jsem neměl u sebe.Když jim je v zápětí přítelkyně poslala mailem,tak bylo po problému a stálo to 50 kč.Co by se stalo,kdybych je neměl vůbec,jsem se neptal,tak se ptám tebe.Dík

už jsem to psal, chybějící papíry/sériové číslo, ale znova - není to pravidlem. u hanáka si asi hráli na velké "šéfíky", tak co.. tah by ti zkrátil i retardovaný pavián kdekoli jinde. já to zas extra neobhajuju, jenom si myslím že to je legitimní možnost

Odkaz ke komentáři

už jsem to psal, chybějící papíry/sériové číslo, ale znova - není to pravidlem. u hanáka si asi hráli na velké "šéfíky", tak co.. tah by ti zkrátil i retardovaný pavián kdekoli jinde. já to zas extra neobhajuju, jenom si myslím že to je legitimní možnost

Tak jo,ale jaké konkrétní nevýhody při absenci dokladů?

Odkaz ke komentáři

ano, větší náklady na záruční servis, protože pokud to nemá papíry tj. nemá to mezinárodní záruku, tihle prodejci většinou nabízejí servis u sebe, takže se ti případný servis prodraží ve smyslu zaplacení poštovného...

mezi další nevýhody bych uvedl nižší cenu při následném prodeji, ale na druhou stranu zase ušetříš při nákupu... peníze na stromě nerostou a lidi si to uvědomují, proto tuším i ty watchfanovy ap/rolex jsou od grey market dealera, ona existence šedého trhu taky ukazuje na něco prohnilého v celém tomhle byznysu, namátkou na praktiky výrobců, prodejců, reálnou hodnotu zboží...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...