sim Odesláno 18. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2010 Zadne poznatky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zemko Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2012 nejake poznatky k www.uhrcenter.de a www.unger-schmuck.com ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2012 Zdravim vsechny, v lednu pojedu do Singapuru, ma cenu se tam nejak pidit po hodinkach, nebo jsou ceny vicemene jako u nas? Mate nekdo tip na nejaky obchod? Vicemene nejsem nejak rozhodnuty o nakupu dalsich hodinek, ale kdyby byly za dobrou cenu ... :-) vsak to znate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubezny Odesláno 26. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2012 ja som našiel toto http://www.creationwatches.com/, poštovné je free a super ceny čo vy na to??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveG17 Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2013 Oživím starší téma - pokouším se nakoupit na www.21jewels.com a docela mám problém - vypadá to, že ten obchod je zavřený - moje vybrané Seiko SNZH61J1 nebo SNZH61K1 hlásí "out of stock" a když se přes jejich vzkazník pokouším zjistit dobu dodání, tak je výsledkem chyba formuláře. Zkoušel jsem do košíku naházet jiné hodinky a všechno končí hláškou "out of stock". Kupoval jste někdo v poslední době v tomhle obchodě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveG17 Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2014 Nejde mi upravit příspěvěk, asi to jde jen po nějakou dobu? Každopádně nakonec jsem koupil Seiko SNZH63J (černý cifr oproti mým původně vybraným) na skywatches.com.sg - ceny jsou včetně dopravy do ČR a doručení trvalo 8 dnů v době předvánočního přetížení pošty, takže špička.Za mě rozhodně doporučuju.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman_d Odesláno 14. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2014 ja řešil nějaký hodiny v Livignu, cenovka ve vyloze byla nižší než u nás, a když jsem v krámě zkoušel bylo to dalších 15% dolu. Takže celkem šly něco k -25% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2014 A nemate nekdo tip, kde koupit Alba Riki Watanabe v Soulu?Alba hodinek jsem tam videl mraky, ale na watanabe nikde nenarazil, navic i eshopy jsou jen v tom rozsypanym caji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se