Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Osud ke mne zaval tyto primky. Priznavam se, ze nejsem expert a hodinky nechci otevirat - necham se tedy poddat a ptam se zkusenejsich po kalibru a pribliznem stari a prip. dalsich podrobnostech. Diky!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

hodinky byly vyrobeny v 9:36 h, dne 12.9.1971 ;)

Ahoj, to je tipnuté nebo se to dá reálně takhle přesně zjisti? Nebo jenom vtípek.

Odesláno

Ahoj, to je tipnuté nebo se to dá reálně takhle přesně zjisti? Nebo jenom vtípek.

To je vážně, Prim to vede od roku 1959, jak hodinky sjížděli z linky řízené počítačem, tak se data o čase, dni a roku automaticky přenášela do počítačové databáze, údaj pak šlo zjistit v celé síti prodejen Klenot, která byla přes internet propojená s Eltonem :gora:

Návštěvník tolja
Odesláno

Hodinky byly vyrobeny v 1. polovině 70. let - můj soukromý odhad na základě hromady primek, které vlastním, nebo jsem vlastnil.

• po měsících...
Odesláno

Nechtěl jsem zakládat nové vlákno, tak to lepím sem - nevím, jestli dobře. Ohledně stáří primek mám dotaz. Existuje přesná doba, kdy se na ciferníku přestalo s označováním Czechoslovakia a bylo to nahrazeno ČSSR? Název ČSSR vznikl v roce 1960 s novou ústavou, ale jestli na to všichni okamžitě zareagovali, to nevím...

Díky předem.

P.

• Po roku...
Odesláno

Existuje přesná doba, kdy se na ciferníku přestalo s označováním Czechoslovakia a bylo to nahrazeno ČSSR? Název ČSSR vznikl v roce 1960 s novou ústavou, ale jestli na to všichni okamžitě zareagovali, to nevím...

také by mě zajímalo  :rolleyes:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...