palcco Odesláno 26. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2011 Zdravím, v brzké době budu promovat na vysoké škole a měl bych dosat věcný dar na oslavu daného úspěchu, nejspíše hodinky. Jsem laik a chtěl bych se na Vás obrátit s prosbou o radu (tipů). Líbí se mi hodinky tohoto typu: http://www.nejlepsi-hodinky.cz/emporio-armani/raritni-hodinky-emporio-armani-ar4629-meccanico-5519ale nevím, zdali je to dobrá koupě (značka Armani). O této značce jsem si zde přečetl docela nagativní názory, ale budou to mé první hodinky a nepotřebuji nic extrémně skvělého a myslím, že zase tak hrozné, jak tu někteří členové danou značku naprosto odepsali, být snad nemohou. Ale nevím, proto se Vás ptám na objektivní názor. Budu vděčný za Vaše názory, tipy atd. Můžete mě nasměrovat, kde podobné designově podobné hodinky jako na obrázku hledat? Parametry:max 10 000 Kčmechanickélíbí se mi, když lze vidět pracující strojek
Micey Odesláno 26. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2011 Poslyš jestli ti nevadí nesmyslně předražený čínský hodinky s nápisem Armani, jdi do nich. Nikdy jsem je neměl, kvalitu nevim. Ale fakt nečekej, že ti je tady někdo doporučí.. Když píšeme posledních pár let že to jsou "hodinky" za trest, nic jinýho ti asi teď nenapíšem. Jinak vláken o mechanikách do 10k je tady milión, tak si počti. A na skeletony (to jsou tyhle "průhledný") v týhle ceně se vykašli..
Návštěvník Tada Odesláno 26. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2011 Armani si vygumuj z hlavy Seiko SARB033 se dle mého názoru perfektně vlezou do zadání, nedávno si je kupoval kamarád také jako dárek za studijní úspěchy Strojek vidět je, mají průhledné dýnko
palcco Odesláno 26. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 26. dubna 2011 Ne, neříkám, že chci Armani, jen jsem chtěl opravdu vědět, jestli je to tak blbé... Dal jsem tam obrázek jenom pro ilustraci, abyste mohli poradit s podobným designem apod. Máte jistě více zkušeností a přehledu v tomto oboru. Líbí se mi nevšední hodinky...ty které jste zatím ukázali (nechci urazit) jsou na mě moc usedlé. Děkuji za pochopení...
Návštěvník Tada Odesláno 26. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2011 (upraveno) Tak Seiko Alpinist? Ty jsou neobvyklé až až Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. dubna 2011 uživatelem Tada
Micey Odesláno 26. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2011 Tak mrkni sem - http://www.chrono24.com/cz/search/index.htm?dosearch=true&maxAgeInDays=0&merchantId=-1&movementTypes=1&priceFrom=300&priceTo=400&resultview=list&searchexplain=false&sortorder=1&usedOrNew=new&watchTypes=U a vyber jaký se ti líběj, nastavil jsem tam cenu 300 - 400 EUR.
tomtur Odesláno 26. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2011 ja som si tu neobvyklost vyriesil takto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
hejdik Odesláno 26. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2011 Otázkou je k jakému účelu bys tyto hodinky chtěl. Abych pravdu řekl,tak podle mě je Armani jedna z největších designových hrůz. Ale každému co libo jest. Pokud nechceš něco usedlého a chceš aby hodinky byly vidět na 1 pohled pak bych doporučil serii Steinhart Aviation Svého času jsem po nich dost pokukoval,ale zatím jsou mimo moje finanční možnost,ale třeba se ti budou líbit...
sect Odesláno 26. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2011 Jedny skeletony za rozumnou cenu. Taky "čína", ale aspoň poctivá..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
palcco Odesláno 26. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 26. dubna 2011 diky za par zajimavych typu...urcite jeste budu dale prochazet forum...jeste sem zde narazil na jedny zajimave, ale nemuzu se o nich nic dozvedet (ani na foru a na netu jsem našel cizi obchody s nejruznejsima cenama, tak nevím, jakou hodnotu opravdu mají):- kde by se daly koupit v česku - nevím, jestli je dobré nakupovat takovou relativně dražší věc v zahraničí?- cena?- je to dobrá značka (kterou třeba můžete doporučit)?
palcco Odesláno 26. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 26. dubna 2011 aha, pardon, zapomněl jsem je přiložit...přikládám je tedy teď Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
EDYMI Odesláno 26. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2011 Zaujímavé by mohlo byť aj niečo z Japonska. Cenovo je to tak na hrane. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
abbot Odesláno 26. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2011 Nechci ti do toho kecat, ale rozhodně bych si dobře rozmyslel nákup nějakých módních výstřelků... Pokud beru hodinky k promoci jako památečnou záležitost, tak by určitě neměly podléhat módním trendům, který beru jako spotřební věc na rok/dva. Proto bych já osobně volil spíš nějakou nadčasovou klasiku CErtina DS princ, archimede deckwatch nebo Steinhart military atd. V chronoshopu toho najdeš kolem 10k tunu a je to už částka, se kterou se daji koupit pěkný hodinky. Ale proti gustu ... zdroje uhrenforum.de a chronoshop.cz
pepster Odesláno 27. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2011 Nechci ti do toho kecat, ale rozhodně bych si dobře rozmyslel nákup nějakých módních výstřelků... Pokud beru hodinky k promoci jako památečnou záležitost, tak by určitě neměly podléhat módním trendům, který beru jako spotřební věc na rok/dva...... Přesně moje řeč. Lépe bych to nevystihl. Výše doporučené hodinky by Ti mohly udělat větší radost. Jsou střízlivější, konzervativnější a řekl bych, že s časem ani neztratí tolik hodnoty jako ty skeletony v cenové relaci do 10k. Záleží však na Tobě. Ty nakonec vybereš ty pravé. Tak hodně štěstí při výběru.
Matthew Odesláno 27. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2011 Nechci ti do toho kecat, ale rozhodně bych si dobře rozmyslel nákup nějakých módních výstřelků... Pokud beru hodinky k promoci jako památečnou záležitost, tak by určitě neměly podléhat módním trendům, který beru jako spotřební věc na rok/dva. Proto bych já osobně volil spíš nějakou nadčasovou klasiku CErtina DS princ, archimede deckwatch nebo Steinhart military atd. V chronoshopu toho najdeš kolem 10k tunu a je to už částka, se kterou se daji koupit pěkný hodinky. Ale proti gustu ... rozhodně souhlas, vyber si něco co ti vydrží, ideálně Swiss made, k tomu se můžeš vracet vždycky
Horhe Odesláno 27. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2011 Certina DS-1 na Horademoda momentálně v akci. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
palcco Odesláno 27. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 27. dubna 2011 (upraveno) diky za vsechny tipy...urcite nelpim na tech Armani nebo tak...to jsem vlozil jenom pro ilustraci...prave, ze nejsem expert na hodinky, proto sem se na vas obratil a moc dekuji za predlozene hodinky...zacinam uvazovat, ze koupim neco takoveho, jak predhazujete... muzete mi poradit nebo odkazat na spolehlive obchody? hlavne asi v cesku, ale pokud mate odzkousene zahranicni, tak se nebranim...omlouvam se, jestli to tu bylo, ale nevsiml sem si too, co jsem hledal... Upraveno 27. dubna 2011 uživatelem palcco
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se