spineshank Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2011 tak to je myslím úplně v poho,to bych neřešil
CuoreNero Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Odesláno 4. května 2011 Taky po těchto konkrétních a pár dalších jejich modelech pošilhávám, vůbec mi je značka victorinox hodně sympatická. A koukam, že clo krásný. Tak gratuluju k pěknýmu úlovku:-)
MutraBG Odesláno 5. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. května 2011 Taky po těchto konkrétních a pár dalších jejich modelech pošilhávám, vůbec mi je značka victorinox hodně sympatická. A koukam, že clo krásný. Tak gratuluju k pěknýmu úlovku:-) Doporučuji: http://myworld.ebay.com/skoda_boy/ hodinky jsou sice bez krabice, ale opravdu nové.
MutraBG Odesláno 5. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. května 2011 Jen pro informaci, platba celníkovi né vždy znamená platba cla či DPH, dá se i ušetřit!!!
MutraBG Odesláno 16. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 16. května 2011 Tak kde jsou ty slibované fotky ? Celníci byli hodní, tak se konečně pochlub jak sedí na ruce. No konečně na Balkáně vysvitlo sluníčko, tak zasílám fotečky z přírody: ..v pozadí již úroda "Balkánek2011"
lukin_ova Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Odesláno 16. května 2011 No teda koukám na ty rostlinky a doufám, že vidím špatně ....
MutraBG Odesláno 16. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 16. května 2011 No teda koukám na ty rostlinky a doufám, že vidím špatně .... Tady je to volně rostoucí "plevel", roste to v hloučku vždy tak 300 kytek, taky jsem nemohl uvěřit.
MutraBG Odesláno 18. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2011 Prodávající na eBay nechtěl poslat dokumentaci k hodinkám a ve mně se začala rodit pochybnost o pravosti , ale po dvou dnech nervů mě nakonec Victorinox uklidnil: Dear Sir, Thank you for contacting us. The serial number 101xxxxx3 engraved on the case back of your watch correspond to the year and month of manufacturing (December 2010)? Jdu to zapít!!!
lukin_ova Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Odesláno 18. května 2011 Tož to je dobře. Hlavně to nezapíjej odvarem z rostlinek tady nahoře. :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se