Přejít na obsah

MS v hokeji 2011

Doporučené příspěvky

chyběl Jágr, štěstí a náhody :D

vam sa smeje, len u nas mozeme na dalsich 10 rokov zabudnut na dobre vysledky. nemame ziadnu nadejnu mladez, ziadnu koncepciu pre buducnost. hokej pre mna neni stredobodom vesmiru ale na tie majstrovstva som sa vzdy trochu tesil.. takto mi je tych seniorov co nas prisli reprezentovat luto. takuto rozlucku si za roky reprezentovania asi ani nezasluzia.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 383
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

vam sa smeje, len u nas mozeme na dalsich 10 rokov zabudnut na dobre vysledky. nemame ziadnu nadejnu mladez, ziadnu koncepciu pre buducnost. hokej pre mna neni stredobodom vesmiru ale na tie majstrovstva som sa vzdy trochu tesil.. takto mi je tych seniorov co nas prisli reprezentovat luto. takuto rozlucku si za roky reprezentovania asi ani nezasluzia.

Souhlasím, sešlo se tam to nejlepší, co jste za poslední léta měli a věřím, že se fakt hodně chtěli rozloučit důstojným umístěním. Ale nestíhali a bohužel to končí, tak jak to končí. Je mi z toho celkem smutno, byla to skvělá generace.
Odkaz ke komentáři

Za predvedenú hru si ale postup rozhodne nezaslúžili, to si uznáme, že. Nestíhali, to bolo vidieť...Ale určite ich nasadenú laťku tak skoro následovníci nepreskočia. Ale pri tom našom systéme podpory športu to ani inak nemohlo byť. Napriek tomu, našim ďakujeme!!

Upraveno uživatelem StanoBare
Odkaz ke komentáři

Jak nezasluzia. Houno hrali a tak to aj dopadlo. Co im mali nemci, rusi, cesi a fini nieco pustit za zasluhy? :-)
Odkaz ke komentáři

.. takto mi je tych seniorov co nas prisli reprezentovat luto. takuto rozlucku si za roky reprezentovania asi ani nezasluzia.

No co naplat, za tu hru si nezasloužili nic jiného. Já bych to nějak nesvaloval na věk toho mužstva. Nám tzv. "seniorský" tým vyhrál olympiádu.

Odkaz ke komentáři

Stejnou notičku za pár let zaspíváme taky. Právě jsem se vrátil z píva s bývalými ex-ligovými a repre hráči Pardubic, kteří dnes dělají dorost a mládež a ta zoufalá situace, kdy dění řídí tatínek zelinář v BMW X5 coby sponzor místo trenéra, je na denním pořádku a z toho nové stars nevyrostou. Nebudu Slováky litovat.... Led je stejný pro všechny a posrali jste si to sami, nám to zatím vychází, ale otázka je, jak dlouho.
Odkaz ke komentáři

Chlapi, bez mučení přiznávám, že nikdy jsem nebyl žádnej velkej fanda slovenskýho hokeje, ale přesto se nemůžu ubránit určitýmu pocitu zklamání. Sám se tomu divím, ale musím říct, že mě přece jen mrzí, že Slovensko skončilo tak brzo. No, třeba to pro vás bude ponaučení, že pracovat s mládeží se vyplácí a hvězdy z NHL nejsou vždycky řešení. Já osobně se bojím, že stejný procitnutí může brzo čekat i český hokej.

Odkaz ke komentáři

Chlapi, bez mučení přiznávám, že nikdy jsem nebyl žádnej velkej fanda slovenskýho hokeje, ale přesto se nemůžu ubránit určitýmu pocitu zklamání. Sám se tomu divím, ale musím říct, že mě přece jen mrzí, že Slovensko skončilo tak brzo. No, třeba to pro vás bude ponaučení, že pracovat s mládeží se vyplácí a hvězdy z NHL nejsou vždycky řešení. Já osobně se bojím, že stejný procitnutí může brzo čekat i český hokej.

Hviezda z NHL tam bola len jedna.
Odkaz ke komentáři

Hm a u nas je to presne tak isto slavnych dorastencov z niektorych hviezdnych tymov Slovenska prekorculuje Honza z rybnika... :(

Stejnou notičku za pár let zaspíváme taky. Právě jsem se vrátil z píva s bývalými ex-ligovými a repre hráči Pardubic, kteří dnes dělají dorost a mládež a ta zoufalá situace, kdy dění řídí tatínek zelinář v BMW X5 coby sponzor místo trenéra, je na denním pořádku a z toho nové stars nevyrostou. Nebudu Slováky litovat.... Led je stejný pro všechny a posrali jste si to sami, nám to zatím vychází, ale otázka je, jak dlouho.

Odkaz ke komentáři

Pardon... měl jsem otevřeno víc odkazů a omylem jsem tam dal ten z roku 2007... ale tohle je (editace v mém předchozím postu), podle mě, celkem relevantní...

Jasne, rozumiem. Ja som len chcel povedat, ze za tuto sezonu v NHL splna parametre hviezdy len Visnovsky.
Odkaz ke komentáři

Jasne, rozumiem. Ja som len chcel povedat, ze za tuto sezonu v NHL splna parametre hviezdy len Visnovsky.

Víš co, já to fakt nemyslím špatně. Je to možná spíš na vnímání toho, jak kdo posuzuje toho kterýho hráče z NHL jako hvězdu. Ostatně i nám se minimálně jednou krutě nevyplatilo spoléhání na posily z týhle soutěže.

BTW. Sám jsem původem z metropole moravskýho Slovácka. K hranicím jsme to měli kousek a žádnou xenofobií ke Slovákům opravdu netrpím. :)

Odkaz ke komentáři

Víš co, já to fakt nemyslím špatně. Je to možná spíš na vnímání toho, jak kdo posuzuje toho kterýho hráče z NHL jako hvězdu. Ostatně i nám se minimálně jednou krutě nevyplatilo spoléhání na posily z týhle soutěže.

BTW. Sám jsem původem z metropole moravskýho Slovácka. K hranicím jsme to měli kousek a žádnou xenofobií ke Slovákům opravdu netrpím. :)

My sme nemali na vyber, nic lepsie nemame. Buduci rok uz budeme radi aj za postup zo skupiny. V dalsej faze MS uz drzim palce len Jagrovi a spol, ako uz viackrat predtym :smile_anim:
Odkaz ke komentáři

Pro 911 a 224477 ,uvědomujete si,že jsme na českém webu? ...

Člověče, ač má tato doména koncovku CZ, tak já to tady vnímám jako český I slovenský prostor současně; i pro kydy nejrůznějšího typu. A občas i o hodinkách. A myslím, že to tak mají skoro všichni.

Hokeji nerozumím, ale Slováků mi je líto. Dopadnout takto doma je blbý. :(

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...