DadB Odesláno 2. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2011 Dlužno přiznat, že zásilka z HK dorazila poměrně rychle, dokonce ji přivezl pošťák Pat až před dům a nechtěl ani korunu. Ale to je na celém případu asi tak jediné plus. Juniorovi jsme koupili za 17 USD karnevalový kostým Harryho Pottera, odesílatel uvedl CLOTH 5 USD. V Praze to nejprve prošlo rentgenem a pak se někdo podíval dovnitř. Obálku prostě rozerval, kostým vyndal, zkontroloval, doslova zmuchlal jak kapesník zpět do igelitového sáčku a aby se neřeklo, tak obálku přelepil kusem hnědé izolepy. Další komentář asi netřeba, jen mě děsí, jak nakládají s něčím opravdu cenným. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 2. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2011 Tak já nevím, mi dneska dorazily z HK další dvě košile a vůbec nic, ani to razítko o kontrole tam není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 2. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2011 Z Hradce Králového to asi ještě neclí . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
224477 Odesláno 2. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2011 Huste balenie Mne ked colnici otvorili baliky, tak stale isla cez to ich firemna paska 'colna posta'. Musim povedat, ze k mojim veciam sa spravili setrne, alebo este setrnejsie, ze ich nechytali vobec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 2. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2011 Tohle je na stížnost. Jestli se do toho dívali celníci, tak měli použít při zalepení celnické pásky. Ale někde jsem tuším viděl reportáž, že po změně limitu na DPH nestíhají a tak jim "pomáhají" zaměstnanci pošty - což je ovšem také špatně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Watson Odesláno 2. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2011 Nepomáhají. Budou. Až projdou extra školením. Je fakt, že toto (stejně jako sčítání oveček) mí nadřízení opět neodhadli. Oni mají o nás, řadových, prostě velmi dobré mínění co se objemu práce a efektivnosti týče. A my to holt kazíme tím, že nám to tak nejde... Hanba nám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 2. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2011 Nepomáhají. Budou. Až projdou extra školením. Je fakt, že toto (stejně jako sčítání oveček) mí nadřízení opět neodhadli. Oni mají o nás, řadových, prostě velmi dobré mínění co se objemu práce a efektivnosti týče. A my to holt kazíme tím, že nám to tak nejde... Hanba nám. Přiznání = polehčující okolnost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 2. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2011 jen mě děsí, jak nakládají s něčím opravdu cenným. uplne stejne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se