pevo Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Odesláno 4. května 2011 Doufám, že nikoho nepobouřím... Ne eBayi se objevilo pár kousků inzerovaných jako NOS zásoba těchto hodinek z roku zhruba 1990, které brutálně napodobují všem známý rolexácký kousek. A tak Péťa majíc pro Citizeny slabost neodolal, zakoupil a chtěl by se podělit s váženými členy o dojmy a dospět k rozhodnutí z podtitulu fóra.Objektivně: velmi kvalitní zpracování, lícování, zcela drobné šrámy na tahu vysvětlené prodejcem jako utrpěné skladováním, až na plechovou sponu - což ale odpovídá - masivní tah s kvalitními šroubovacími spojkami na vyndavacích článcích, velmi přesný chod cca + 5sec/den.Co se mi nezdá: rozteklá barva do terče vteřinovky a velmi bídná lumi, což u citizenů neznám, která by ale mohla odpovídat více než 20ti letému stáří.Čekám na vaše soudy, přátelé... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pevo Odesláno 4. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. května 2011 Sorry, chyba v nadpisu tématu, jde o typ 8200A, samozřejmě. Jsem packal...
instant Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Odesláno 4. května 2011 7eagle je citizen song v tónine Seiko5. tož vraj málo peňezz a hodňe ducduc muziky. ale to je technicky aj zaragozza band súdiť to nebudem, ani odsudzovať, ale rozhodne to dnes nie sú bežné hodinky ani bežné skorofejky inak by som sa nečudoval keby tá sekundovka išla vymeniť za nejakú z aktuálnych divers automatov citizen. babka mojej ženy, trnaváčka každým coulem, mala takú definíciu na veci ktoré sa ešte zídu: "ale šak pod autáky sa válat ty bude dobré, né?"*_______________*tentokrát diakritika nechýba a gramatika je poplatná výslovnosti
pevo Odesláno 4. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. května 2011 Haha, díky za hudební vysvětlení, doufal jsem, že se ozveš. Seděli jsme vedle sebe na Japan srazu, abych se připomněl...
pevo Odesláno 11. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 11. května 2011 (upraveno) Sakra to jsem si myslel, že to někoho zaujme. Věci i lidé o kterých se nemluví jsou prý... Edit: chybka Upraveno 11. května 2011 uživatelem pevo
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se