tm.watch Odesláno 3. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2007 demonstartor je gut, ale je třeba počítat s tím že se to víčko zevnitř "ušmudlá" a de to vidět... To se opravdu da cekat. Nicmene ja s pery zachazim podobne jako s hodinkama s velikou opatrnosti takze snad nejaky cas vydrzi. Rad bych se Vas, co se o pera zajimate, zeptal na tip do cca 200 USD. Pritelkyne mi chce udelat radost k narozeninam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 3. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2007 Rad bych se Vas, co se o pera zajimate, zeptal na tip do cca 200 USD. Pritelkyne mi chce udelat radost k narozeninam Nevim, jestli nebude pro damskou rucku kapanek velke, ale Angeika prodava Platinum President myslim ze za 146USD. Ja jsem treba pritelkyni koupil jedno Platinum s rady Maki-E. Ty omalovanky jsou opravdu hezke. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 3. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2007 Platinum Maki-E. Je jich dost druhu, tohle jsou jen ty zakladni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino65 Odesláno 3. března 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2007 řada President od Platina je po Billu Clintonovi, který tímto perem psal ve funkci. Nemyslím Monice po tričku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 3. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2007 řada President od Platina je po Billu Clintonovi, který tímto perem psal ve funkci. Nemyslím Monice po tričku Tak proto dela Platinum inkoust Carbon Black. Ten se asi jen tak nevypere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tm.watch Odesláno 3. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2007 To Afrikab: Diky za tip, ten President je pekny. Jestli bude pro damskou rucku nevim,ja jsem pohlavi opacneho. A pritelkyne chce udelat radost mi - tedy dat mi ho k narozkam Ty MakiE pera me zatim nejak neberou, uvidime... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tm.watch Odesláno 3. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2007 Jen si nejsem jisty ohledne hrotu, F od Pelikanu a M od Sailoru jsou uz na me dost. Spise pujdu do F nebo event vyzkousim ZOOM. Nevim, jestli ho do Platinum vubec delaji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 4. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2007 To Afrikab: Diky za tip, ten President je pekny. Jestli bude pro damskou rucku nevim,ja jsem pohlavi opacneho. A pritelkyne chce udelat radost mi - tedy dat mi ho k narozkam Ty MakiE pera me zatim nejak neberou, uvidime... Jo takto, spatne jsem si to precetl. Ja myslel, ze to ma byt pero pro ni. V tom pripade je ten president myslim ideani. Teda pokud se ti libi. Platinum zoom hrot nedela, videm jsem u nich jen music nib. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino65 Odesláno 4. března 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2007 Pozor, President je pořádný klacek, žádný párátko, někde to najdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 4. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2007 Pozor, President je pořádný klacek, žádný párátko, někde to najdu. Diameter:13mm Length:143mm(cap closed) & 160mm(cap open) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 9. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2007 Také malé pracovné zátišie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino65 Odesláno 10. března 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2007 To je ten tvůj Sönnecken? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2007 To je ten tvůj Sönnecken? Ano, na tej fotke bol ešte pretransformovaný na bombičky a bez dvoch prstencov na víčku. Cez jarné prázdniny odcestoval. Som zvedavý, ako bude vyzerať, keď sa vráti. Popri Zeno s priemerom 47mm najlepšie vidieť hrúbku tela. Pri prechode z tenšieho pera trvá dlhšie zvyknúť si na uhol sklonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino65 Odesláno 16. března 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2007 Tak tomu se říká opravdová klasika. Zkuste se podívat a pokochejte se. Rubinato Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino65 Odesláno 16. března 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2007 ... Pri prechode z tenšieho pera trvá dlhšie zvyknúť si na uhol sklonu. Doma píšu "hubeným" Meisterstückem a na cesty si tahám tlouštíka Pelikana Souveräna 1000. Nedělá mi to problémy. Ve prospěch Pelikana musím říct, že jsem ho vůbec nemusel rozepisovat, od počátku jel po papíru jak katamaran ve vodě. Montblanc chtěl svůj čas, ale teď už je to opravdu super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 16. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2007 ... Pri prechode z tenšieho pera trvá dlhšie zvyknúť si na uhol sklonu. Doma píšu "hubeným" Meisterstückem a na cesty si tahám tlouštíka Pelikana Souveräna 1000. Nedělá mi to problémy. Ve prospěch Pelikana musím říct, že jsem ho vůbec nemusel rozepisovat, od počátku jel po papíru jak katamaran ve vodě. Montblanc chtěl svůj čas, ale teď už je to opravdu super. Presne, niektoré súčasné perá idú ako po masle aj bez dlhého rozpisovania. Zaujímavé je, že nie vždy rozhoduje cena. Takto som sa sklamal u Parkera. Darované pero no name za pár stovák písalo lepšie. Zrejme je to ako s fajkou, aj tú treba zafajčiť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino65 Odesláno 29. března 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2007 To je kousek v kombinaci rhodium a meteorit z Namibie. Cena za propisovačku a pero 7500 USD. Líbí se mi tvar, je opravdu boží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 29. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2007 To je kousek v kombinaci rhodium a meteorit z Namibie. Cena za propisovačku a pero 7500 USD. Líbí se mi tvar, je opravdu boží. http://www.airlineintl.com/grayson_tighe/I...ages/met2-2.jpg Toto už nie je pero, ale šperk. Ten by sa vynímal niekde medzi rodinnými klenotami, no obyčajného človiečika ako ja, viac osloví nenápadný dizajn. Odkedy som prišiel o Meisterstucka 144, som rozmýšľal o niečom podobnom, ale väčšom, napr. Senator, ktorý tu už bol spomínaný. A čerstvé poblúznenie - Platinum President. Nemôžem sa na ten obrázok vynadívať. Daľšia alternatíva by mohla byť Sailor 1911. Spomedzi týchto troch mušketierov vzíde môj favorit. Ak chcete, môžete poradiť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 29. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2007 To je kousek v kombinaci rhodium a meteorit z Namibie. Cena za propisovačku a pero 7500 USD. Líbí se mi tvar, je opravdu boží. http://www.airlineintl.com/grayson_tighe/I...ages/met2-2.jpg Toto už nie je pero, ale šperk. Ten by sa vynímal niekde medzi rodinnými klenotami, no obyčajného človiečika ako ja, viac osloví nenápadný dizajn. Odkedy som prišiel o Meisterstucka 144, som rozmýšľal o niečom podobnom, ale väčšom, napr. Senator, ktorý tu už bol spomínaný. A čerstvé poblúznenie - Platinum President. Nemôžem sa na ten obrázok vynadívať. Daľšia alternatíva by mohla byť Sailor 1911. Spomedzi týchto troch mušketierov vzíde môj favorit. Ak chcete, môžete poradiť. Hmmm, Sailor. Zatim udelal radost kazdemu, kteremu jsem jej doporucil, ci dokonce pomohl od Taiza ziskat. Tento Sailor 1911 21Kt Professional Gear vypada taky hodne prijemne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tm.watch Odesláno 29. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2007 Sailor Profesional Gear uz je na ceste ke me Tesim se jak maly jarda. Dle mych (a nejen mych) zkusenosti je lepsi napsat primo Taizovi nez drazit. I kdyz ted skoncil President na 123 USD a Taizo mi ho nabidl za 145 USD ale to byla spise nahoda. Postovne do CR je 15 USD a komunikuje skvele. Sailor 1911 je taky pekny, mam ho v pruhledne variante a vypada vazne dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se