Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den, předně bych chtěl vyjádřit úctu všem váženým členům fora a poděkovat jim za jejich příspěvky, díky kterým už jsem pár hodinek vybral..

A teď k tématu-hledám automaty do 70k max do 100, nechci žádnou příliš známou značku, automaty, chrografy, budu je mít pouze na aktivně strávené víkendy, na chatu, k žabkám a plavkám :D atd..

Zatím se mi asi nejvíc líbí a nejlépe odpovídají mým požadavkům tyto: http://www.chrono24.com/en/baumemercier/riviera-sport-chronograph-xxl--id1622462.htm

Děkuji za rady, jsem nakloněn všemu

Odesláno (upraveno)

ahoj, s tym zltym presitim celkom divocina. Ku vode ano. Inak myslim tazko nositelne.

M<ne osobne tam vadia tie rimske cislice, ale to je osobny nazor. Ked uz si ochotny dat nemaly peniaz, chcelo by to nieco, co ma gule.

Vikendy, chata, voda....asi by som sa pokukal po DOXA SUB GRAPH, kupis okolo 2500-3000 USD. Mozno nieco od ANONIMO, alebo kup tu ponukane Omegy a ostane aj na zmrzlinu.:-)

Tie B&M mi pridu...nuda. a tolko penazi za 7750............. Ale znacka inak fajn.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Leviathan
Odesláno (upraveno)

jj, TUDOR je fajn. Len bacha na rozmer. Su taki, co maju problem s puzdrom 40mm.:-)

...ale ja uz medzi nich nepatrim. Na denne nosenie je to to prave ..orechove

a Tudor rozhodne nepatri v nasich koncinach medzi okukane znacky.

Upraveno uživatelem Leviathan
Odesláno (upraveno)

Dekuji za rady.. Ty Tudory me nadchly, ale nejsem si jistej tim rozmerem.. mam docela velke zapesti a mam radeji rozmer 42-45.. delaji se i vetsi? takovej dodatek, abych si neprotirecil -u RLX mi 40 nevadi ;-)

Upraveno uživatelem ZZalesky
Odesláno

ZZ: to je jen o zvyku - já jsem přešel z hodinek 44mm (Breitling, PAM, atd.) na 40mm (Rolex) a po pár dnech už vůbec nevnímám, že jsou menší a lehčí - naopak mi přijdou pohodlnější.

To chce prostě dát na ruku a nekoumat nad rozměrem u obrazovky.

Hodinky k džínům musí být výrazný, o tom žádná, ale výrazný nemusí nutně znamenat velký.

Odesláno

Přesně, chce to dát na ruku, chvilku ponosit..najednou ti to přijde úplně ideální. Já teď občas nosim 38 mm Hamiltony, a jsem maximálně spokojenej..ikdyž jsem taky nosíval spíš větší. A když ti to navadí u RLX, nemělo by ti to vadit ani u Tudoru.

Odesláno

ja som nosil, ORISY divery 47mm, ci PO 45,5...Ako pisu kolegovia...tiez momentalne nosim na preskacku 40/42mm a je to uplne v pohode. Ruku mam tak 19,9...

I ked nutno dodat..nie je 40mm ako 40 mm. velakrat opticky klame velkost cifernika...dlzka noziciek....sirka tahu. Treba vyskusat

Odesláno

No pokud nemusí být nutně nové, do 100K se vejdou třeba následující:

Ulysse Nardin Maxi Marine

Zenith Defy Classic

Vulcain Vulcanograph GMT

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

dekuji za dalsi rady, ty Zenithy se mi opravdu moc libi.. Ty Tudory me napoprve prisly super, ale kdyz jsem je vzal na ruku, tak jsem se v nich moc necitil.. B&M samozrejme nemeli.. Po tech Zenithech se mrknu..

Odesláno

tak ty modely El Primero s "open heart" jsou dražší, většina okolo 100K, tady jsou nejlevnejší, co jsem našel

http://www.chrono24.com/cz/zenith/defy-classic-open-el-primero--id1639531.htm?dosearch=true&query=zenith+defy+classic&resultview=list&searchexplain=1&showpage=3&sortorder=1&suchen=Hledat&dosearch=true&urlSubpath=/search/index.htm&searchResultIndex=68

klasické Reserve de Marche se dají sehnat levněji, i okolo 80-90K

Odesláno (upraveno)

Promiň, vím že si chtěl "neprofláklou značku", ale nedá mi to prostě...co třeba něco z těchto:

Tag Heuer Grand Carrera

IWC Aquatimer Chronograph

Omega Planet Ocean Chronograph

S cenou by ses vešel taky...z USA dokonce i za nové (ale problém s DPH), nebo z EU za použité

Upraveno uživatelem Aerin
Odesláno

Vsem jeste jednou moc dekuji za rady.. dnes jsem konecne na vlastni oci videl B&M a hned se zamiloval.. Zkusil jsem usmlouvat slevu, precejen je to uz vysly model, ale prodavac nechtel vic nez 7%. Poprosil jsem ho tedy, jestli by se mohl zeptat majitele, tak mi rekl at mu necham cislo a ze se ozvou.. Ted mi volali, udelali mi uzasnou nabidku, ktera se nedala odmitnout a JE TO :D zarazilo me ovsem, ze mi nenechaji ty, ktere maji na prodejne, ale ze mi sezenou uplne nove.. Sice hezke, ale uz jsem je chtel.. Jakmile ke mne dorazi, pripravte se na zaplavu fotek :D jeste jednou dekuji za rady

Odesláno

Urcite pochlubim ;-) Diky verzi bez chronografu jsem zacal o Rivierach vubec uvazovat.. Vcera mi je tam prave ukazovali na cernem kaucuku a jsou vazne moc povedeny, paradne zpracovany.. Jen jsou to 40mm

Odesláno

Dobrý den, předně bych chtěl vyjádřit úctu všem váženým členům fora a poděkovat jim za jejich příspěvky, díky kterým už jsem pár hodinek vybral..

A teď k tématu-hledám automaty do 70k max do 100, nechci žádnou příliš známou značku, automaty, chrografy, budu je mít pouze na aktivně strávené víkendy, na chatu, k žabkám a plavkám :D atd..

Zatím se mi asi nejvíc líbí a nejlépe odpovídají mým požadavkům tyto: http://www.chrono24.com/en/baumemercier/riviera-sport-chronograph-xxl--id1622462.htm

Děkuji za rady, jsem nakloněn všemu

[/qu...jsou super,přemýšlel jsem nad nima také,ale nosím větší hodinky/46mm/.V každém případě dobrý výběr.MK

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...