Přejít na obsah

Dobrá volba?

Doporučené příspěvky

Návštěvník tolja
Odesláno

Chtěl bych si nechat nadělit pod stromeček Poljot Strela od Kampmanna.Máte prosím někdo s nimi,a s ním zkušenosti?Moc se mi nelíbí,že se mu musí poslat peníze předem-bojím se,abych si nenaběhl.Díky za rady.tolja

Odesláno

Kampmanna sa neboj, je v pohode, mne poslal hodinky bez platenia, lebo bol problem s kartou, tak som zaplatil az ked som si prevzal hodinky, bankovym prevodom... co je trosku sklamanie, tak ze budu musiet ist asi na reklamaciu :(

Návštěvník tolja
Odesláno

Díky za Vaše dojmy a postřehy.Teď už jen zbývá počkat na Ježíška. :)

Odesláno

2 Tolja

Zdravím Tolju Kolju:-)

asi jsi zde zelenáč jinak by sis přečetl moje vlákno.

http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=2922

K hodinkám nemám co víc dodat,vše se dočteš tam-jen jedna připomínka-občas je na noc zapomínám sundat z ruky.Co z toho plyne-hodinky jsou už součástí mne:-)no zrovna vidím že je pomalu čas konce šichty-tak vypnu compl a jdu home.

zatjal Blackbiker

Ps:trošku jsem nesvůj z toho,že někdo v ČR bude mít stejný model na ruce jako já-haha(vtip)

doporučuju www.ebay.de a vyhledat Poljot Strela-odkazů x a vybereš si zcela jistě:-)

Odesláno

2Tolja:kamarádíčku nezáviď a hlavně si je pořiď -jedinou nevýhodu co jsem na nich shledal je to, že indexy nesvítí-což v praxi znamená,že čas prostě večer či v noci neodečteš-narozdíl od modelů strel se svítícími indexy.

ale to pro tu krásu obětuju-tenhle model o kterém je zde řeč je zaručeně nejkrásnější-odlesky co háže ciferník v potemnělé místnosti ze světla jen z monitoru počítače je opravdu neopakovatelné-to se musí vidět:-)

Odesláno
2Tolja:kamarádíčku nezáviď  a hlavně si je pořiď -jedinou nevýhodu co jsem na nich shledal je to, že indexy nesvítí-což v praxi znamená,že čas prostě večer či v noci neodečteš-narozdíl od modelů strel se svítícími indexy.

ale to pro tu krásu obětuju-tenhle model o kterém je zde řeč je zaručeně nejkrásnější-odlesky co háže ciferník v potemnělé místnosti ze světla jen z monitoru počítače je opravdu neopakovatelné-to se musí vidět:-)

tak to se ti povedlo :lol: :lol: :lol:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...