kamco Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Odesláno 11. května 2011 Ahojte, tekze po vela vela dnoch a hodinach rozmyslania o co mam vlastne zaujem, okukovania v predajniach, citania roznych diskusii, recenzii a skusenosti majitelov tu na fore som nakoniec prestal vahat a zacal konat. Hodinky som si chcel kupit neskor, ale nakoniec to bolo silnejsie ako ja... Urcite tento pocit vsetci dokladne poznate Vcera som sa vybral na nakup a pri odchode z predajne som uz isiel s hodinkami (212.30.41.61.01.001) na zapasti. Tieto Omegy su notoricky zname (aj som vahal ci vobec tento prispevok pisat), ale su to moje prve kvalitne hodinky (quartz mi nevadi) a mam z nich neskutocne velku radost Skusenosti a foto poslem neskor
lukin_ova Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Odesláno 11. května 2011 Tož bez fota se chlubí špatně ....
kamco Odesláno 11. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 11. května 2011 Kvalita fotografie nic moc, ale tak aspon nieco Ahojte, tekze po vela vela dnoch a hodinach rozmyslania o co mam vlastne zaujem, okukovania v predajniach, citania roznych diskusii, recenzii a skusenosti majitelov tu na fore som nakoniec prestal vahat a zacal konat. Hodinky som si chcel kupit neskor, ale nakoniec to bolo silnejsie ako ja... Urcite tento pocit vsetci dokladne poznate Vcera som sa vybral na nakup a pri odchode z predajne som uz isiel s hodinkami (212.30.41.61.01.001) na zapasti. Tieto Omegy su notoricky zname (aj som vahal ci vobec tento prispevok pisat), ale su to moje prve kvalitne hodinky (quartz mi nevadi) a mam z nich neskutocne velku radost Skusenosti a foto poslem neskor Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
organic Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Odesláno 17. května 2011 Kvalita fotografie nic moc, ale tak aspon nieco Skvela volba. Univerzalni nastroj.
piktor Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Odesláno 17. května 2011 klasika, skoda, ze to je quartz... uzivej si je!
shore Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Odesláno 17. května 2011 super volba a quarz vobec nevadi ..uzivaj v zdravi..
long Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Odesláno 18. května 2011 (upraveno) Klasika jak píše Shore. To že tam není automat u těchto hodinek není vůbec na závadu.Od ten stroj v tom automatu stejně není žádná veliká hitparáda. Ať dlouho slouží, měli jsme je doma již 2x a asi se k nim zase vrátím a bude mi jedno jestli baterka nebo automat. :-) Gratuluji ke koupi klasiky !!! Upraveno 18. května 2011 uživatelem long
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se