Baker Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Odesláno 12. května 2011 Tvuj telefon bez ambici foti lepe nez moje zrcadlovka s ambicemi Pekny hodinky.
xda2 Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Odesláno 12. května 2011 Na telefon slušné fotky a hezké pilotky, nejvíc se mi líbí ten gold Unitas.
quest987 Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Odesláno 12. května 2011 Musim souhlasit na telefon hodne slusny fotky,kez by tak fotilo moje Blackberry,ale at to neni uplne OT:tak i hodinky stoji za pochvalu
peterivan Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Odesláno 12. května 2011 ..chcelo by to este jednu fotecku, kde vyzneju tie zlate rucicky... V 12. 5. 2011 v 15:51, 'quest987' napsal: Musim souhlasit na telefon hodne slusny fotky,kez by tak fotilo moje Blackberry,ale at to neni uplne OT:tak i hodinky stoji za pochvalu
boo-beek Odesláno 12. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. května 2011 Heh, zrcadlo jsem zapomnel na navsteve a stejne jsem se nikdy nedokopal k tomu, abych s nim fotil hodinky, zatim jenom lidi Jinak fotak v telefonu jsem vzdycky povazoval za nesmysl, ale iP4 me fakt prekvapil. Sice je to nastroj extremne citlivej na nedostatek svetla, jakmile je jenom trosku sero, tak to prepne na ultravysoke ISO, neda se s tim naprosto nic delat, a sumi to a vyhlazuje, az to vypada jak vodomalba... Jinak je to ale super,kdyz je dost svetla, tak to foti srovnatelne s low-end kompakty, coz u telefonu povazuju za slusnej vysledek. Kazdopadne dekuji za pochvaly, zlate rucicky jsem se snazil nafotit, ale proste to neslo.
rancor Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Odesláno 17. května 2011 super fotky! super hodinky.. jen tech 47mm )
sennori Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Odesláno 25. května 2011 V 12. 5. 2011 v 14:01, 'Baker' napsal: Tvuj telefon bez ambici foti lepe nez moje zrcadlovka s ambicemi Pekny hodinky. Pekne receno!!!!!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se