Duko Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Odesláno 17. května 2011 Za to že už otravujem 10 rokov v práci, potrestali ma kolegovia hodinkami Tak sa Vám chcem posťažovať. Bodaj by ma trestali častejšie
xda2 Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Odesláno 17. května 2011 Gratulují ke krásným hodinkám, máš štěstí na výborné kolegy.
gerhard Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Odesláno 17. května 2011 Skvely kolektiv ste fakt,a ozaj gratulacia krasne hodky
Návštěvník ?po Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Odesláno 17. května 2011 Když jsem já sloužil to první léto,vysloužil jsem si kuřátko za to.A to kuře krákoře běhá po dvoře,má panenka pláče doma v komoře. Když jsem já sloužil to druhé léto,vysloužil jsem si kačenu za to.A ta kačka bláto tlačkáa to kuře krákoře běhá po dvoře,má panenka pláče doma v komoře. Když jsem já sloužil to třetí léto,vysloužil jsem si husičku za to.A ta husa chodí bosa,a ta kačka bláto tlačkáa to kuře krákoře běhá po dvoře,má panenka pláče doma v komoře.. ... ... Když jsem já sloužil to čtvrté léto,vysloužil jsem si vepříka za to.A ten vepř jako pepř,a ta husa chodí bosa,a ta kačka bláto tlačkáa to kuře krákoře běhá po dvoře,má panenka pláče doma v komoře. noa za 10 let sem si vysloužil Hujera
Duke650 Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Odesláno 17. května 2011 (upraveno) Raději se neptám, kolik lidí se na to skládalo ... kdyby vás bylo v kanclu tolik co nás tak by to byl masakr (každý by platil půlku ceny :-))) Upraveno 17. května 2011 uživatelem Duke650
rancor Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Odesláno 17. května 2011 kopiruju obrazky a posilam link kolegum z prace ) za chvili se mi blizi 5 let, tak by mohli treba aspon sinn 103, stowa chrono anebo nomos tangomat ) jinak gratulace!! calibre 16 mam na wish listu docela vysoko )
obchodnik-o3 Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Odesláno 17. května 2011 pozdravuj kolegov,pekny darcek
kunstler Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Odesláno 18. května 2011 Jo dost dobrej dárek. A my ostatní zase pěkně za svoje. Gratulace.
eXe Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Odesláno 18. května 2011 No tak ty sou paradni. Tise zavidim.. kolegove maji dobry vkus
lastam Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Odesláno 18. května 2011 jestli jsou fakt pravy tak to te maj fakt hodne radi:-) gratulace
BrotHell Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Odesláno 18. května 2011 Pěkné, takovej kolektiv bych taky bral=)
Alexion Odesláno 19. května 2011 Nahlásit Odesláno 19. května 2011 tomu by som sa nebranil ani ja. obavam sa ze to u mna skonci nejakou tematickou soskou z palenej hliny resp. podobnou blbostickou. mas vela kolegov vsak
MutraBG Odesláno 19. května 2011 Nahlásit Odesláno 19. května 2011 Gratuluji k hodinkám, takové kolegy můžu jen závidět..
Duko Odesláno 19. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. května 2011 Ako tak rátam už som tu 50 mesiacov a toto je 50 príspevok
jankoxxx Odesláno 19. května 2011 Nahlásit Odesláno 19. května 2011 pridavam sa ku gratulacii. 10 rokov vydrzat na 1 fleku si zasluzi pochvalu tiez ja pre zmenu o mesiac zdrham z prace, som zvedavy ci sa pochlapia
obchodnik-o3 Odesláno 19. května 2011 Nahlásit Odesláno 19. května 2011 pridavam sa ku gratulacii. 10 rokov vydrzat na 1 fleku si zasluzi pochvalu tiez ja pre zmenu o mesiac zdrham z prace, som zvedavy ci sa pochlapia mal by si nadhodit do placu nenapadny navrh na nejake pekne chrono
Návštěvník ?po Odesláno 19. května 2011 Nahlásit Odesláno 19. května 2011 pridavam sa ku gratulacii. 10 rokov vydrzat na 1 fleku si zasluzi pochvalu tiez ja pre zmenu o mesiac zdrham z prace, som zvedavy ci sa pochlapia no vidíš, já když jsem před lety žebral o práci u jedné nadnárodní firmy, tak se mě obchodní ředitelka ptala proč chci odejít po 10 letech z původní práce - diplomaticky jsem jí odpověděl, že po 10 letech člověk ve firmě už nemá co dělat, páč je vyhořelý ----------------------------- nevzala mě - byla tam déle
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se