Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

pujdu proti proudu, zdají se mi nadlimitní, ačkoli máš gothaj, ale tím nechci snižovat tvou radost, páč je to vždy o pocitu majitele, ten máš z tvých příspěvků soudě, upřímně radostný, tak ať slouží a brzy se mezy instalatéry vrať! :)

Odesláno

Děkuji, pane italský instalatére :)

Kdepak, pozorovatel co si občas chodí zaplavat :)
Odesláno

Gratuluju, je důležitý si plnit sny... chronodušička si musela odpočinouit když si je nasadil na ruku, mě to splnění ještě čeká, a ty víš jakej koktejl finalistů v tom mém snu je:-)

Odesláno

Gratuluju, je důležitý si plnit sny... chronodušička si musela odpočinouit když si je nasadil na ruku, mě to splnění ještě čeká, a ty víš jakej koktejl finalistů v tom mém snu je:-)

Děkuju. Však se sejdem, proberem to a jeden z tvých snů vlastním, tak ti ho půjčím na ruku a uvidíš... Moje dušička má klid jen zjevně, mozek neustálé přemýšlí o instalatérkách, ale do vánoc času dost, pak si třeba zahraju sám sobě na ježíška :newyear:

Odesláno

Tak si s hodinkama žiju druhým dnem, na ruce mi sedí velmi dobře a moc rád na ně kouám, ta centrální vteřinovka je úžasná věc, proto jsem si tehdy na Pilot"s chronech pouštěl neustále chronograf. Co mě na hodinkách fneskutečně ascinuje je rezerva chodu. Když jsem je koupil, byla na 4 dnech, než jsem dojel domu, měla 5, během večera 6 a kousek a dokonce se mi zvedla i přes noc. S hodinkama jsem první noc dle tradice spal... Dodám, že jsem nevyvíjel žádnou nadměrnou aktivitu a spal jsem sám! :D Hodinky se natahují opravdu rychle, pokud bych je nosil denně, rezerva nidky neklesne pod 6,5 dne. Docela se těším, jak se budou chovat ve winderu...

Odesláno (upraveno)

Seknú Ti. Gratulujem. Vieš čo sa skrýva za tou strohou odpoveďou :crying_anim02:

Nie nie, veď vieš, že ti ich doprajem. :smile_anim:

Všetci si plnia sny. Prečo ja mám plniť sen svojej manželke o novej kuchyni :crying_anim:

Upraveno uživatelem robo
Odesláno

Protože si myslí, že její sen je tvým snem a ty si jí umožnil si to myslet :)

Odesláno (upraveno)

Aha! Takže tak to je. Dík za vysvetlenie problému :oneeyed02:

Nič to však nemení na tom, že najprv bude kuchyňa. :crying_anim:

Upraveno uživatelem robo
  • po měsíci...
Odesláno

Tak to jsou opravdu snové hodinky. Snad až nadejde jejich čas u Tebe, se stanu jejich dalším průvodcem po tomto světě......

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Ty musis mat fakt "nekonfekcnu" velkost ruky. Ani sa mi verit nechce ze su to BP :smile_anim:

Gratulujem!

obavam se, ze gratulujes s krizkem po funuse.. na druhou stranu, je to tady samy psychotik, tak kdyz jeste chvili pockas, mozna budes mit moznost gratulovat volfdovi v druhem kole, pred casem je zase shanel ;)

Upraveno uživatelem tmoris
Odesláno

obrovská gratulace. Sou to neskutečně pěkné hodinky. Sedí Ti parádně. Užívej jich a ať dělají jen a jen radost

jezis, precti si to poradne, to je dva roky stary vlakno :(
Odesláno

jezis, precti si to poradne, to je dva roky stary vlakno :(

No, ono to ještě není ani rok (květen 2011), ale někteří členové ještě netuší, že jsou ve společnosti, kde po roce už není k čemu gratulovat. :sad01_anim:
Odesláno

No, ono to ještě není ani rok (květen 2011), ale někteří členové ještě netuší, že jsou ve společnosti, kde po roce už není k čemu gratulovat. :sad01_anim:

No, pravda, už je cca půl roku nemam :D :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...