MickyV Odesláno 24. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 24. května 2011 Příjímám a také se omlouvám. Jsme holt impulsivní chlapi Přítelkyni se omlouvám také, ale to by jste měl asi sám, i když za to můžu já.... no hlavně že do budoucna všechno dobré
Dr.Gaga Odesláno 24. května 2011 Nahlásit Odesláno 24. května 2011 Jasan. Přítelkyně přežila. :-D Jenom jsem se jí trochu vylil. Je na mě moc hodná. Tak jo, všechno dobrý a vítejte na Chronomagu.
Dr.Gaga Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Odesláno 31. května 2011 Už to tiká, už to tiká... :-) Zatuhlý olej krokového kola. :-D
kutilprim Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Odesláno 31. května 2011 Už to tiká, už to tiká... :-) Zatuhlý olej krokového kola. :-D Čím to rozpouštíš ? Někdy je to jak lepidlo.
Dr.Gaga Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Odesláno 1. června 2011 Technickým benzínem. Ale samozřejmě to do toho nakládám po částech. Někde někdo doporučoval to předem ještě namazat a až potom rozpustit v benzínu. Každopádně, čím déle, tím lépe. Občas to v tom obrátím a zatřesu...
kutilprim Odesláno 6. června 2011 Nahlásit Odesláno 6. června 2011 Technickým benzínem. Ale samozřejmě to do toho nakládám po částech. Někde někdo doporučoval to předem ještě namazat a až potom rozpustit v benzínu. Každopádně, čím déle, tím lépe. Občas to v tom obrátím a zatřesu... Já si myslel, že je potřeba nějaký speciální roztok a ono to stačí vymácht v benzínu . Asi v tom hledám moc vědu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se