ballover Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Odesláno 26. května 2011 dlouho jsem je chtěl a teď je mám, v "univerzální" barevné kombinaci. V reálu jsou super. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
quest987 Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Odesláno 26. května 2011 gratulace k peknym hodinkam.jen bych asi volil jiny remen
abbot Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Odesláno 26. května 2011 Jsou super, taky sem je měl , měly snad jen 2 vady. 1) hrozně dlouhej řemen, takže mi byly velký a 2) že se, z mně nepochopitelnýho důvodu, těžko prodávaly ...
NIGHTinGALE Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Odesláno 26. května 2011 Hodinky super a na americkým ebay i za dobrý peníze. Jen ta černá korunka je taková divná.
ballover Odesláno 30. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 30. května 2011 to Matthew: us ebay - trošku mě zaskočilo clo, bo hodinky z usa obvykle nekupuju a ebay k nákupům užívám minimálně. to Abbot: řemen je fakt dlouhej :-). Taky nechápu proč se špatně prodávaly, jsou parádní - chtěl jsem je vykoupit tady, ale nikdo mi je nechtěl prodat :-(. Možná je ciferník příliš decentní k té černočervené kombinaci. to Quest: barva řemene je ve skutečnosti super - takový kafe s kapkou smetany a černé prošití - vkusné, nápadité, decentní - s tím jsem maximálně spokojen. to Night: právě ta černá korunka náramně podtrhuje design hodinek - neumím si představit klasickou - věc názoru... díky všem za zhodnocení.
Matthew Odesláno 30. května 2011 Nahlásit Odesláno 30. května 2011 to Matthew: us ebay - trošku mě zaskočilo clo, bo hodinky z usa obvykle nekupuju a ebay k nákupům užívám minimálně. až je budeš prodávat tak dej vědět
robo Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Odesláno 2. června 2011 Dobrá voľba. Kolega v robote má chrono a paráda. Takže schvaľujem výber značky.
Marhys Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Odesláno 2. června 2011 Gratuluji hezký kousek, parádní vteřinovka
xda2 Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Odesláno 2. června 2011 Gratuluji, paradni hodinky, cerna korunka se mi libi, jeden remen nikdy nestaci...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se