pavol.pangrac Odesláno 4. června 2011 Nahlásit Odesláno 4. června 2011 Prajem dobrý deň páni,chcem vás veľmi pekne poprosiť o radu vo výbere hodiniek: Longines Sport GrandeVitesse Collection, alebo Raymond Weil Freelancer Chronograph Automatic.Rada by sa mala týkať dizajnu, kvality, značky, prvého dojmu s hodiniek....Za vaše postrehy a rady vám veľmi pekne ďakujem.P.S nejaký dobrý shop, kde ich kúpiť? http://forums.watchuseek.com/f29/fsot-longines-grande-vitesse-gmt-***-canada-***-507674.html http://www.raymond-weil.com/EN/Mens-Watches/Freelancer/Freelancer-7730-stc-20101.html
fcmasakr Odesláno 4. června 2011 Nahlásit Odesláno 4. června 2011 Já bych volil Freelancery. Na Longinech mě krom barvy, tachymetru a GMT ručky (ta se mi nelíbí snad na žádných hodinkách) neskutečně rozčiluje přerostlá 12ka uprostřed horního subdialu. Oproti tomu po těchto RW sám pošilhávám.
honza71 Odesláno 4. června 2011 Nahlásit Odesláno 4. června 2011 U RW se mi nelíbí řešení datumovky. Takže z nabídnutých možností Longines.
ravo Odesláno 4. června 2011 Nahlásit Odesláno 4. června 2011 hlas za Freelancer. zltu sekundovku by som prijal..
Almi Odesláno 4. června 2011 Nahlásit Odesláno 4. června 2011 s týchto možností za mna Longines.Ako písal kolega, u RW je datumovka dost nevkusne riešená a celkovo celý look aspon na mna pôsobí dosť chaoticky oproti Longines
StanoBare Odesláno 4. června 2011 Nahlásit Odesláno 4. června 2011 Longines. Tá "12" tam podľa mňa ani nevadí, väčšinou ak už aj nejaká je, býva useknutá a tu je v plnom znení, tešme sa . Pekná korunka a tlačidlá. Pôsobia ucelenejšie ako RW.
Matthew Odesláno 4. června 2011 Nahlásit Odesláno 4. června 2011 já bych si asi vybral Longines, protože Grande Vitesse s hnědým ciferníkem se mi zrovna moc líbí, ale jestli se ti líbí a nechceš si jenom honit ego známou značkou, tak ber Rymond Weil... Freelancer se mi líbí a řešení datumovky taky, ale konkrétně tady se mi to nelíbí to řešení s chronografem... jinak dobrá nabídka je tady, v USA jsou přes 2.000 USD...:http://www.chrono24.com/de/raymondweil/freelancer-chronograph--id1765392.htm
miracolo.cz Odesláno 4. června 2011 Nahlásit Odesláno 4. června 2011 Longines GV jedine cerne, ale ja bych bral RW. Mel jsem Freelancer day date na tahu, styska se mi. cerna se hodi ke vsemu.
Jata Odesláno 4. června 2011 Nahlásit Odesláno 4. června 2011 z týchto možnosťi jednoznačne LONGINES....mne sa osobne veľmi páčili až do momentu,keď som zistil,že mi nesedia na ruke
pavol.pangrac Odesláno 5. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. června 2011 prečo ti nesedia na ruke, sú veľké?
Jata Odesláno 5. června 2011 Nahlásit Odesláno 5. června 2011 ....to sa nedá tak ľahko napísať, že prečo nesedia...musíš si hodinky vyskúšať a keď ich máš na ruke, tak musíš mať pocit, že sú to tie pravé hodinky
Gustaf Odesláno 5. června 2011 Nahlásit Odesláno 5. června 2011 za mě RW, z čistě estetickýho hlediska....
obchodnik-o3 Odesláno 5. června 2011 Nahlásit Odesláno 5. června 2011 ....to sa nedá tak ľahko napísať, že prečo nesedia...musíš si hodinky vyskúšať a keď ich máš na ruke, tak musíš mať pocit, že sú to tie pravé hodinky presne tak,skusis si hodinky z ktorych si uplne mimo a zistis,ze na ruke to nesteluje...
pavol.pangrac Odesláno 5. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. června 2011 O.K, tak ich idem znovu skúšať do shopu, pre istotu. Zdali sa mi v pohode na ruke, mám väčšiu ruku a širšie zápästie. Aj mne sa zdajú Longines ušľachtilejšie.
sashator Odesláno 6. června 2011 Nahlásit Odesláno 6. června 2011 Za mě jednoznačne Longines, měl jsem na ruce všechny varianty a ani u jedné se nedá říci, že by byla špatná. Nejelegantnější černé, nejvíce výrazné stříbrné
jumpmans Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Odesláno 5. července 2011 za mne bych volil freelancer. i kdyz longiness maji taky neco do sebe. Jak jsi nakonec vybral?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se