Přejít na obsah

Vložka lunety na černé Seiko Samurai

Doporučené příspěvky

To budeš mít chlape těžký :), shánim takhle lunetu na bílý a když už se někde objeví, tak mi cena přijde neadekvátní :( ...

jen pro info, co je podle tebe normální peníz (kdybych při hledání bílý na nějakou černou narazil ... )

1 litr nebo 2 ?

Já fakt nevím, vymazlím si je a znovu je neprodám jako ty předtím, bo potom každý vejrá, že za ně chci tolik a hlavně ty černě mě přitahovaly již dávno.:smile_anim:

Již mám safírek s AF stroj pujde také do nemocnice

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Počkej to je jako neseženu ani za 2 litry ?

Ja ji shanel pres rok - jak jsem uz nekde na foru zmioval. Nakonec jsem sehnal bilou jako abbot - taky myslim za 40 Euro. Cernou jsem nikdy nikde nevidel a jestli, tak si taky vezmu jednu. Bejt tebou vezmu aspon bilou a udelam nejakej mod - tak jsem to vyresil ja. Teda jestli ji mas hodne votrhanou a nejde to uz nosit.

Odkaz ke komentáři

Ja ji shanel pres rok - jak jsem uz nekde na foru zmioval. Nakonec jsem sehnal bilou jako abbot - taky myslim za 40 Euro. Cernou jsem nikdy nikde nevidel a jestli, tak si taky vezmu jednu. Bejt tebou vezmu aspon bilou a udelam nejakej mod - tak jsem to vyresil ja. Teda jestli ji mas hodne votrhanou a nejde to uz nosit.

Nemám ji tak hroznou já jsem citlivka, myslím si, že pří implantaci safiru s AF se ta hrana přelízne a ani to nebude vidět, ale ................................

Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...