Marhys Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Odesláno 12. června 2011 (upraveno) Ahoj všem,tak mi konečně dorazili mé první automaty. Jistě nepřekvapím, že pro první ťukec s tímto zařízením jsem příliš neinvestoval a pořídil SEIKO SNZG11J1. Pro vás tady asi naprosto běžná záležitost. Ovšem já jsem z nich unešen. Perfektně se nosí a lumi nádhera. Přikládám nějaké foto. Kvalitu snímků omluvte nejsem žádný profík Upraveno 12. června 2011 uživatelem Marhys
Marhys Odesláno 12. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. června 2011 Tak když na to koukám, moc se mi ten příspěvek nepodařil.
pevo Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Odesláno 12. června 2011 Tedy, hlavně na ruce vypadají skvěle! Chválím!
FranaD Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Odesláno 12. června 2011 Krásné, sháněl jsem je, resp. chtěl vyměnit za nůž, co jsem vyrobil. Byly mi ale nabídkuty Monstra a ty jsem vzal, ale pak prodal. Velká chyba... takže až se převalím přes 50tý příspěvěk, zase začnu shánět.... )) Těším se.
Marhys Odesláno 12. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. června 2011 Díky všem za reakce a povzbuzení do dalších nákupních dobrodružství.
Matthew Odesláno 13. června 2011 Nahlásit Odesláno 13. června 2011 jsou povedený zase o jedny pěkný hodinky v Chomutově víc... teď bys měl pokračovat s těma Chronomatama
martin.b Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Odesláno 1. února 2014 caute. som tu novy a v hodinkach uplny amater. chcem sa spytat jednu vec: zistil som ze su dve verzie tychto hodiniek SNZG11J1 - ktore su kompletovane v japonsku a SNZG11K1 - ktore by mali byt kompletovane v malajzii. ktore sa oplati zobrat viac? je v nich kvalitativny rozdiel? laka ma to viac k J verzii ale radsej si necham poradit od znalcov;)
JTulis Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Odesláno 2. února 2014 Krásné hodinky, at seš z nich stejně nadšenej jako já z snzg17j1, pěkné fotky.
Návštěvník Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Odesláno 2. února 2014 caute. som tu novy a v hodinkach uplny amater. chcem sa spytat jednu vec: zistil som ze su dve verzie tychto hodiniek SNZG11J1 - ktore su kompletovane v japonsku a SNZG11K1 - ktore by mali byt kompletovane v malajzii. ktore sa oplati zobrat viac? je v nich kvalitativny rozdiel? laka ma to viac k J verzii ale radsej si necham poradit od znalcov;)V tomto vlákně Ti asi nikdo moc neporadí, zeptej se v sekci poraďte s koupí/ výběrem.
Dee Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Odesláno 2. února 2014 je v nich kvalitativny rozdiel? laka ma to viac k J verzii ale radsej si necham poradit od znalcov;) V kvalitě rozdíl není, u J máš dobrý pocit že to montují přímo Japonci, jsou dražší a o trochu lépe si pak drží cenu. Jinak praktický rozdíl nula.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se