Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

post-14360-073971100 1307884853.jpgAhoj všem,

tak mi konečně dorazili mé první automaty. Jistě nepřekvapím, že pro první ťukec s tímto zařízením jsem příliš neinvestoval a pořídil SEIKO SNZG11J1. Pro vás tady asi naprosto běžná záležitost. Ovšem já jsem z nich unešen. Perfektně se nosí a lumi nádhera. Přikládám nějaké foto. Kvalitu snímků omluvte nejsem žádný profík :)

post-14360-036935200 1307884862.jpg

post-14360-072595500 1307884870.jpg

post-14360-077891300 1307884877.jpg

Upraveno uživatelem Marhys
Odesláno

Krásné, sháněl jsem je, resp. chtěl vyměnit za nůž, co jsem vyrobil. Byly mi ale nabídkuty Monstra a ty jsem vzal, ale pak prodal. Velká chyba... takže až se převalím přes 50tý příspěvěk, zase začnu shánět.... :o)) Těším se.

• Po letech...
Odesláno

caute. som tu novy a v hodinkach uplny amater. chcem sa spytat jednu vec: zistil som ze su dve verzie tychto hodiniek SNZG11J1 - ktore su kompletovane v japonsku a SNZG11K1 - ktore by mali byt kompletovane v malajzii. ktore sa oplati zobrat viac? je v nich kvalitativny rozdiel? laka ma to viac k J verzii ale radsej si necham poradit od znalcov;)

Odesláno

caute. som tu novy a v hodinkach uplny amater. chcem sa spytat jednu vec: zistil som ze su dve verzie tychto hodiniek SNZG11J1 - ktore su kompletovane v japonsku a SNZG11K1 - ktore by mali byt kompletovane v malajzii. ktore sa oplati zobrat viac? je v nich kvalitativny rozdiel? laka ma to viac k J verzii ale radsej si necham poradit od znalcov;)

V tomto vlákně Ti asi nikdo moc neporadí, zeptej se v sekci poraďte s koupí/ výběrem. 

Odesláno

je v nich kvalitativny rozdiel? laka ma to viac k J verzii ale radsej si necham poradit od znalcov;)

V kvalitě rozdíl není, u J máš dobrý pocit že to montují přímo Japonci, jsou dražší a o trochu lépe si pak drží cenu. Jinak praktický rozdíl nula.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...