Jony Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Odesláno 27. června 2011 Topgunky jsou prostě jiná třída leteckej měřičů.......paráda co víc dodat
Benne Odesláno 30. června 2011 Nahlásit Odesláno 30. června 2011 pre mna najkrajsie letecke hodinky, parada !
Pafelik Odesláno 10. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 10. dubna 2012 Tak jsem se právě vrátil celý nadšený od Ondřeje, ani jsem si boty nesundal a už jsem se jal fotit. Svetřík jsem měl zrovna náhodou na sobě a tak jsem to rovnou blejsknul. Když už jsem se tak usadil a mám pořád ty samé, tak aspoň začnu blbnout s řemenama...
volfda Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2012 Super, ten řemen jim sedne. Už se těším, až je od tebe i s tim řemenem koupim
arnie2000 Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2012 Super remen,perfektne doplna dokonale(definitivne)hodinky,ticha zavist,nech dlho robia radost
ZdenekS Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2012 Švýcarské hodinky, zdokonalené (řemenem) v Česku .Ale opravdu dobrá kombinace.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se