NIGHTinGALE Odesláno 1. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2011 Chlapi, ja frčím do teplých krajů, tak ne abyste si tady příští tejden odhlasovali nějakej fujtajbl, než se vrátím ! budu tedy hlasovat i za tebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 1. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2011 budu tedy hlasovat i za tebe Ty ne, já! Protože máš občas ulítlej vkus. Vlastně proč občas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 1. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2011 Chlapi, ja frčím do teplých krajů, tak ne abyste si tady příští tejden odhlasovali nějakej fujtajbl... To ja znam, jezdim kvuli tomu dobrovolne nakupovat uz druhy tyden do 20km vzdaleneho mestecka, kde je nastesti kavarna s wifinou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 1. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2011 Chlapi přidávám se...já jedu pro změnu do hor na sever..takže snad se to nevyvine nějak špatně...a nevzniknou z toho cibule s vodotryskem..baťoh s vodou nehodlám tahat..i když by to byla limitka jako prase..budu zpět přespříští týden..a možná pokud se zadaří sehnat wifinu, tak přes kindla to půjde.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 1. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2011 Ty ne, já! Protože máš občas ulítlej vkus. Vlastně proč občas? Kdyby byl Nemo nudnej týpek s vkusem poplatným běžné populaci, tak by plul tak maximálně na Cejlon a zpátky. Na voru. A to ještě jen tehdy, kdyby mu to koloniální Anglie dovolila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 2. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2011 Sakra, sakra, 24 hodin v čudu a nikdo nic. Nepopojedem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 2. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2011 Sakra, sakra, 24 hodin v čudu a nikdo nic. Nepopojedem? .....se nediv, máme tu prodloužený víkend a trpělivost prý růže přináší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 2. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2011 Musíme vydržet na poslední tři, jelikož právě jejich hlas může rozhodnou, které tři návrhy postoupí. Zde není na místě pospíchat, jelikož to zatím není jasné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 4. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2011 Tak proč nepokračujeme? Kdo měl zájem, má odhlasováno ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 7. července 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2011 Tak jedeme dal ve druhem kole hlasovani o plastickych indexech.Do dalsiho kola prosly varianty soucasne oznacene jako A (6 hlasu) ,B (6 hlasu), C (12 hlasu).Pridavam jeste varinatu D (cecko se silnejsimi indexy, zadny dalsi pozadavek jsem nezaznamenal)Hlasujte do pondeli 11.7.2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 7. července 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2011 Vy jste uz ted hlasovali, prosim jeste jednou, zase jsem to blbe nastavil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2011 Déčko jak vyšitý Líbí se mi to čím dál víc. Díky, Bakere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2011 Myslím, že těm hodinkám budou slušet výrazné "masivní" indexy - takže B nebo D. A jelikož už tam máme ty nýty, což jsou vlastně indexy samy o sobě (varinta D je už jenom dubluje), tak se přikláním k B - jednoznačně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2011 Myslím, že těm hodinkám budou slušet výrazné "masivní" indexy - takže B nebo D. A jelikož už tam máme ty nýty, což jsou vlastně indexy samy o sobě (varinta D je už jenom dubluje), tak se přikláním k B - jednoznačně! Mám názor podobný.....cokoliv mimo B mi nevadí . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2011 Mám názor podobný.....cokoliv mimo B mi nevadí . To jsi ale tedy necitoval nejlíp? Nejde mi to dohromady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2011 No, to byla ironie, proto je tam i ten smajlík..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2011 Pánové, nerad to říkám, ale volby B, C vytváří na ciferníku, něco, jako vylepšenou vodní minu , která má spoustu tykadýlek ke spuštění výbuchu a navíc lodní šroub... Nezůstal jsem u A a zvolil B čistě jen kvůli možnosti, že by ještě mohlo přeskočit miny... Navíc ty nýty jsou opravdu, jako indexy dostačující EDIT: Doplnění... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2011 Hlasoval jsem pro D, ale líbí se mi i B a přimlouval bych se za hlasování o ručkách a poté ještě jednou kontrola variant "čísla vs. indexy"Edit.: až na tu IV samozřejmě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2011 Já vim, že mě zase smáznete, že tu nemám co dělat, ale tu "IV" bych doporučil napsat jako "IIII" a celek nebude padat na stranu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 8. července 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2011 Mas pravdu, uz to tady nekdo psal a ja jsem na to zapomel, pokud by ta varianta vyhrala, predelam to. Dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.