Přejít na obsah

Nautilus L.E.

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Já to ještě změním, jenže já nevim jak! Já NEVIIIM! Jako retro je asi lepší ten římskej cifr, zvlášť s IIII, jenom mám obavy, aby to nebylo přeplácaný. Vyvraťte mi to, potvrďte mi to, nebo se snad smažu a nechám to tentokrát na vás... :crying_anim02:

Nemáte někdo fotku něčeho podbnýho, nějak jsem nic nevyguglil, nevím kde hledat...

Odesláno

...

Nemáte někdo fotku něčeho podbnýho, nějak jsem nic nevyguglil, nevím kde hledat...

Ono by právě bylo fajn, kdyby to ničemu podobný moc nebylo... B)
Odesláno

Zas nam v ankete hlasujou nejaci ..., kteri neumi cist, muzete jim nekdo napsat SZ.

Pokud se nepletu, tak hlasovat by neměli Luk, Duko a akicz.

Po odečtení jejich hlasů je poměr hlasujících: A 2, B 8, C 3 a D 10.

Těm třem navíc posílám SZ, aby se odmázli z hlasování.

Odesláno

Luk je spolutvurcem celeho projektu. Psal jsem to v prvnim postu prvniho vlakna.

Ostatni tam nemaji co delat. Dik pavco.

No jo, ale to se musí počítat s tím, že mám sklerózu. Omlouvám se Lukovi a posílám mu kajícnou SZ. Díky za upozornění.

Takže opravený počet hlasů pro jednotlivé návrhy je zatím:

A 2, B 9, C 3 a D 10.

Odesláno

Ještě dodám, že pokud jde o moje hlasování, tak silně váhám mezi B a D, bude-li číslice 4 ve tvaru IIII, tak budu spíše inklinovat k B.

Odesláno

V pripade ze becko vyhraje, tak bude.

Aha, paráda :smile_anim: , to jsem rád - to bude boj (v mé hlavě i tady), tak proč nenecháme vyhrát dva a nezkusíme to s ručkama? ;)
Odesláno

Páč má volba "C" je odsouzena k neúspěchu, tak jsem změnil hlas na "D".

Je to bohužel jen a pouze volba proti "B",ale tak to prostě je.

Odesláno

No jo, ale to se musí počítat s tím, že mám sklerózu. Omlouvám se Lukovi a posílám mu kajícnou SZ. Díky za upozornění.

Omluva se přijímá jen v případě, že opravíš své hlasování na B :P

Odesláno

V pripade ze becko vyhraje, tak bude.

Tak jsem přeběhl k B. Já už začínám chápat ty naše politiky přeběhlíky, zkusil jsem si to a tak nějak se mi docela ulevilo (ono mi ale to B vždy bylo podvědomě pocitově sympatické, takové "starodávné", sedí mi k době kapitána Nema).

edit: No když přijetí omluvy Luk podmiňuje přechodem k B, tak jsem musel vyhovět. Ale ne, četl jsem jeho žertík až po napsání svého stanoviska. Je to moje svobodná volba! :clap:

Odesláno

Tak jsem si ty cifry vystříhl, nalepil na hodinky a střídal je chvíli na ruce. Odvolávám Cčko, vážně to na zápěstí vypadá jak průstřel a hlasuju B. :oneeyed02:

Odesláno

Já pořád věřím v A :wallbash: , kdyby to náhodou začlo být beznadějné :sad01_anim: , dám B (i když se mi původně vůbec nelíbilo, ale aspoň nějaké čísla.....)

Odesláno

Volil jsem "D" i z toho důvodu, že bude jednoduší na výrobu.

Radši kvalitní jednoduché indexy. Protože udělat kvalitní ať již římské nebo arabské číslice nebude určitě nic jednoduché. Zamyslete se, jinak to vypadá teď na obrázku, ale jak to pak bude vypadat v reálu.

Odesláno

Tak jsem si ty cifry vystříhl, nalepil na hodinky a střídal je chvíli na ruce. Odvolávám Cčko, vážně to na zápěstí vypadá jak průstřel a hlasuju B. :oneeyed02:

:notworthy: tomu se říká jít na věc důkladně :notworthy:

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...