Karlos Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Odesláno 11. července 2011 Já celou dobu tenhle projekt sleduju a moc se mi to líbí. A jak se na to teď dívám, tak s ručičkama bude asi problém. Ručičky dost zvýraznily rozdíl mezi starým prvkem v podobě římských indexů a moderním prvkem vteřinovky jako lodního šroubu. Bude to opravdu chtít velice pečlivý výběr ručiček.
pevo Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Odesláno 11. července 2011 Jo jo, máte pravdu. To D je nejjemnější vzhledem k vteřinovce. Přešaltoval jsem na D a budu doufat, že druhé kolo nabídne varianty skeletonů.
Návštěvník Kamil Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Odesláno 11. července 2011 Šla by hodinová A a minutová B?
pevo Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Odesláno 11. července 2011 Jo a Bakere, prosím, chybí termín uzávěrky.
pevo Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Odesláno 11. července 2011 Šla by hodinová A a minutová B? To by vypadalo nějak takhle....Docela se mi to líbí!
Návštěvník Kamil Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Odesláno 11. července 2011 To by vypadalo nějak takhle....Docela se mi to líbí! SUPER!
sect Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Odesláno 12. července 2011 Jo a Bakere, prosím, chybí termín uzávěrky. ...... Vitezne dve verze pujdou do druheho hlasovaciho kola (pokud nezvitezi nektera z variant jednoznacne). Hlasujte do pondeli 18.7.
funf5 Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Odesláno 12. července 2011 1. Nikdo zatím neřešil, že minutová ručka je krátká, měla by se dotýkat minutového okruží 2. Kombinace ala Kamil a pevo mi přijde jako kočkopes 3. Jsem jednoznačně pro skeletonové ručky D, celkově je toho na ciferníku už teď dost a skeletony to odlehčují. 4. Skeletonové ručky ve tvaru B už to zmiňoval i pavča možná by se tato varianta uchytila Zatím nehlasuji... EDIT: doplnění
NIGHTinGALE Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Odesláno 12. července 2011 Ten Kamilův návrh je docela dobrej. Spousta vintage potápek měla dost odlišné ručky. Třeba starý Seiko jsou toho typickým příkladem. Nebo legendární Zodiac Super SeaWolf. A dost často bývaly ručky i barevně odlišeny.Jen ty neštastný indexy se s vrtulí dost perou. Nějak nevím, jestli je zkousnu Edit: akorát bych ty ručky asi prohodil. Minutová je pro potápěče důležitější, takže by měla být výraznější (tzn. ukončená tou šipkou).
sect Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Odesláno 12. července 2011 K indexům - prostě není nad klasické čísla......
Skipi Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Odesláno 12. července 2011 K indexům - prostě není nad klasické čísla...... jj, arabská by byla podle mých představ. Ty římské se mi prakticky na žádných náramkových nelíbí, mám je spojeny jen se stolními hodinami. Je to už fakt definitivní podoba? Nebo se ještě těsně před realizací hodí nástřel dejme tomu 10 variant, které nevyhrály, ale v kombinaci s vítěznými návrhy (třeba ruček) by mohly být zajímavé?
Donuts Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Odesláno 12. července 2011 Jake by pak melo hlasovani smysl?
Skipi Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Odesláno 12. července 2011 Jasně, já jenom myslel, že by třeba nebylo od věci udělat pár kombinací, ke kterým jsme se hlasováním ani nemohli dostat. Třeba nás to jen utvrdí, že výsledný návrh je to nejlepší, s čím většina souhlasí. Nebo...
pavča Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Odesláno 12. července 2011 Jak již bylo zmíněno výše, chce to, i dle mého, něco odlehčeného, bylo by možné zkusit, jak by vypadaly oblé skeletonové ručky?
Karlos Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Odesláno 12. července 2011 Ona ta vrtule je moc dominantní a strhává na sebe pozornost. Tenké ručičky, jaké by se hodily k římským indexům, pak tak trochu zanikají. EDIT: utopte ji pod nějakou přinýtovanou mříž Pak bude skutečně vypadat jako lodní šroub.
sect Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Odesláno 12. července 2011 Jake by pak melo hlasovani smysl? Už někde na začátku bylo napsáno, že se můžeme k některým detailům vracet, pokud zjistíme, že do celku nezapadjí. EDIT: utopte ji pod nějakou přinýtovanou mříž Na mříž už pod ručkama není místo....
vikhra Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Odesláno 12. července 2011 Nemůžu si pomoct, ale "D" mi opět něco připomíná z příspěvku 173. Takže u mne za A.
Baker Odesláno 12. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. července 2011 Dneska jsem byl mino net, jen jsem to proletel (zitra to proctu dukladne).Ovsem jako prvni me napapdlo, co se vratit jeden krok zpet a znovu se zamyslet nad podobou plastickych indexu. Co vy na to ?
pavča Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Odesláno 12. července 2011 Dneska jsem byl mino net, jen jsem to proletel (zitra to proctu dukladne). Ovsem jako prvni me napapdlo, co se vratit jeden krok zpet a znovu se zamyslet nad podobou plastickych indexu. Co vy na to ? Rozhodně je to dobré zkusit, uvidíme, co z toho vyleze za kombinaci indexy-ručky. K ručkám A by se, dle mého, hodily indexy D, chtělo by to prostě více kombinací. Až když to člověk vidí, tak to cítí a ten pocit to je to hlavní, co udává chci nebo nechci.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.