pavča Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 Dobře vysvětleno a s odtstupem dne jsem změnil pohled. Ano, pojďme se ještě o indexech bavit. Arabské číslice budou oblejší a dostaneme se i více k hloubkoměru. Jak říká klasik: "Budu to zatím z povzdálí sledovat a v pravou chvíli se do věci vložím". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 Už jsem psal včera Bakerovi, že končím a že mé místo uvolňuji náhradníkovi (vymazal jsem své poslední hlasování). Několik kompromisů jsem překousl, ale začíná se to posouvat směrem, kdy by mi tvorba ani hodinky vlastní očekávanou radost zřejmě Nedělaly. nenechte se odradit jedním odpadlíkem a hodně štěstí, ať vám ta limitka vyjde! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2011 Chlapi, asi nám rozšlapu hračky Takže nejen quartzky, ale i čtyřiadvacetihodinovky Ono se není co divit, Nemo byl půkopník, takže proč by nosil mechaniku? A stejně byl ten Verne dobrej, že předpověděl přesné quartzové hodinky, ne?No a 24hodinovky tu padly, ale neprošly. A přitom je Nemo měl! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2011 Chlapi, asi nám rozšlapu hračky Takže nejen quartzky, ale i čtyřiadvacetihodinovky Ono se není co divit, Nemo byl půkopník, takže proč by nosil mechaniku? A stejně byl ten Verne dobrej, že předpověděl přesné quartzové hodinky, ne? No a 24hodinovky tu padly, ale neprošly. A přitom je Nemo měl! Pokud by šlo o toto, tak by mi to vůbec nevadilo, chceme přece zcela atypické hodinky. Dvanáctihodinovek máme asi každý několik, ale čtyřiadvacítky - to už je fajnovost, kterou asi každý nemá. A čtyřiadvacítky v takovémto provedení, jako zde vzniká, tak to už by byla extra zvláštnost! Jenže by to byly pak asi hodinky spíše na efekt, protože odečíst časový údaj je trochu komplikovanější a se skrytou minutovou (doufám) ručkou ještě více. Ale zajímavé by to určitě bylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2011 Na 24, vetne te citace z knizky, uz nas par poukazovalo. Nicmene hlasovani to nevyvolalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2011 Na 24, vetne te citace z knizky, uz nas par poukazovalo. Nicmene hlasovani to nevyvolalo. No tak když se, zdá se, vracíme o krok zpět, tak proč neudělat, dle Cimrmana, "krok stranou" a nepřipojit podotázku 12h/24h? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2011 A největší frajeřina by byl ciferník úplně bez indexů.Vrchní polovina by byla světlá (den), spodní by byla tmavá (noc).Byly by to jednoručky, 24hodinovky. A ta ručky by mohla být klidně černá. Stejně se v noci spí, takže k čemu vědět čas.A podle polohy té jediné ručky bychom určovali denní čas s přesností cca. hodina a noční čas bychom spíše jen tušili.Mně by se to líbilo, ale asi bych byl jedinej, co? I když... Cigi by se možná taky přidal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2011 Ještě k tomu ciferníku a indexům. Mrkněte na tohohle Cartiera s turbem.Místo turba si představte ten lodní šroub.Místo indexu XII dejte velký N.Minutový okruží odpovídá tomu, co jsme si odsouhlasili.A hodinový okruží je umístěno naprosto dokonale. Jo, takhle bych viděl naše hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2011 Přispívat mají jenom Ti, co jsou v seznamu ne? Proč máš potřebu to stále porušovat? Mají to být použitelné a nositelné hodinky, ne hodinky bez času, ani bych se Bakerovi nedivil, kdyby se s takovou na to vykašlal úplně.....každopádně pokud se začnou řešit 24hodinovky rád taky přenechám své místo dalšímu zájemci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2011 Den tu nebyl žádný příspěvek, tak teď trošku špásujeme, tak to neber zas tak vážně. Tohle mají být hodinky pro radost a zrovna teď se tu nic důležitého neřeší, ne? Ale O.K., zdržuji se dalších příspěvků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2011 Den tu nebyl žádný příspěvek, tak teď trošku špásujeme, tak to neber zas tak vážně.Ja bych to klidne vazne bral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 15. července 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2011 Koukam, ze se tady nudite Podle hlasovani to vypada, ze skeletove rucky jsou cesta, dalsi tri varinaty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2011 Já navrhuju přidat do bodů k hlasování vodotrysk. Už od mala, kdy mě na na hodinky s vodotryskem rodiče odkazovaly, o nich sním... A navíc tuhle komplikaci ještě nikdo nemá! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2011 Ho hóóó, chlape ty jsi výkonej! Zrovna jsem si lámal hlavu s tím, co tam ty nový písmenka jsou. Psali jsme předešlé příspěvky zároveň.První pohled: E jsou moc tenký, G jsem viděl na Skagenech, ale to F, hmmm, zvlášť v tý třetí variantě, harpuna jak vyšitá a navíc neobvyklé! Za mě dobrý, jdu koukat dál!Edit:překlep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2011 Ve variantě F snesu i římská čísla. Skvělé Viktore! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2011 To eFko se mi hodí i k těm ostrejm indexům a neruší mi to vteřinovku, sakra, dobrý! Doufám, že i když je malá sobota, tak si to všichni prohlídnete!Edit: Jsem rád, že jsme se s Kamilem shodli! Znova mě to začíná bavit.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2011 Čím déle na to koukám, tím více se mi zdá nejlepší F. V té třetí variantě (viditelná hodinová, potlačená minutová) je to prďácké. edit: možná by to ale sneslo trochu větší "N" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2011 Hele je to fakt dobrý, rychle to F odhlasujte, doplnit dýnko a šup s tím na ruku!Viktore prosím, mohl bys předělat tu IV na IIII ? Mě to nejde a pro celkovou představu je to podle mých chabých pokusů docela podstatný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2011 Zustavam u D, F je zbytecne moc agresivni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2011 Také zůstávám u D. Varianta F mi připadá jako souprava inkoustových per (resp. jejich hrotů). Když už změna, tak pak by asi stála za úvahu varianta G. Ty oblé tvary by docela ladily s tou vrtulí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.