Přejít na obsah

Nautilus L.E.

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Hele je to fakt dobrý, rychle to F odhlasujte, doplnit dýnko a šup s tím na ruku!:clap:

Viktore prosím, mohl bys předělat tu IV na IIII ? Mě to nejde a pro celkovou představu je to podle mých chabých pokusů docela podstatný...

Za mě teda IIII nechci, vypadá to jako plůtek na pivo

Mě se nejvíc líbí F v té poslední verzi..ale nápad s odvozením na toho Cartiera by mohl být efektní a nemusel by být tak složitý navrhnout jak by to mohlo vypadat..Vím, že toho máš Bakere hodně..ale místo 12 hodit N...

Odesláno

A největší frajeřina by byl ciferník úplně bez indexů.

Vrchní polovina by byla světlá (den), spodní by byla tmavá (noc).

Byly by to jednoručky, 24hodinovky. A ta ručky by mohla být klidně černá. Stejně se v noci spí, takže k čemu vědět čas.

A podle polohy té jediné ručky bychom určovali denní čas s přesností cca. hodina a noční čas bychom spíše jen tušili.

Mně by se to líbilo, ale asi bych byl jedinej, co? :) I když... Cigi by se možná taky přidal :)

Mně by se to taky líbilo. :smile_anim: Já bych se obešel úplně bez ručiček - stačila by mě ta vrtule, jak už jsem tu někde psal. Prostě něco v tomhle duchu:

(Ty hodinky od R. J. taky ukazujou jenom, jestli je den nebo noc a ručky k tomu ani nepotřebujou. Stačí dvě turba... B) )

post-812-093799000 1310749110.jpg

Odesláno

Edit: jebe mi z toho :(

Eéčko není špatný. Možná je i nejlepší. Nechal bych tvar, ale hodinovku u Eéčka bych trošku zmasivněl.

Dotaz - to N a Nautilus už jsou odsouhlasený v bílý barvě? Nebylo by to hezčí plasticky, v kovu, jako indexy?

Odesláno

Viktore prosím, mohl bys předělat tu IV na IIII ? Mě to nejde a pro celkovou představu je to podle mých chabých pokusů docela podstatný...

Muzes mi to pripomenout v pondeli nebo na to zase zapomenu, jsem ted nejaky rozlitany.
Odesláno

Eéčko není špatný. Možná je i nejlepší. Nechal bych tvar, ale hodinovku u Eéčka bych trošku zmasivněl.

Souhlasim, nahodil jsem jen narychlo a muzem to pak rozpracovat, dost jsem na tuto variantu sazel, jsem prekvapeny, ze se to nikomu nelibi.

Dotaz - to N a Nautilus už jsou odsouhlasený v bílý barvě? Nebylo by to hezčí plasticky, v kovu, jako indexy?

Ono je to v realau dost male, nemam odvahu to delat plasticky, ty patky u toho "N" by nemusely vyjit dobre. Zustal bych u tisku.
Odesláno

Muzes mi to pripomenout v pondeli nebo na to zase zapomenu, jsem ted nejaky rozlitany.

Tak pro mě ta IIII je zásadní problém..Posted Image

Odesláno

Ečko... jak jsem už psal, tvarově dobrý, ale moc tenký. Zvýraznit hodinovku, ale to se přiblížíme Fku. Proč ne?

Odesláno

Ještě bych se přimlouval pro prodloužení hlasování, myslím, že poslední tři varianty ne všichni zaregistrovali vzhledem k víkendu.

Odesláno

Varianta "E" mi připomíná ručičkama věžní hodiny. "F"ko se mi moc líbí, jen je to snad až moc hrubý/neuhlazený a "G"čko je IMHO průser.

Takže pokud bude další kolo ze dvou nejúspěšnějších (s případným vývojem/dopracováním tvaru), tak o tom budu dál přemýšlet.

Jestli má vyhrát pouze jednokolově přímo jedna ze současných variant, tak zůstanu u "D".

TO pikec: Tvá varianta myslím nemá šanci vyhrát (to už by ji tu jinak spousta lidí přeci podpořila), tak proč přidělávat Viktorovi práci ?!?

Odesláno

F myslím, že je opravdu zajímavé, IV bych rád viděl ve tvaru IIII.

Pikec - klasické ručičky ze spousty kapsáčů, kup si je v tom Parexu a následně prohoď :smile_anim:

Odesláno

F myslím, že je opravdu zajímavé, IV bych rád viděl ve tvaru IIII.

Pikec - klasické ručičky ze spousty kapsáčů, kup si je v tom Parexu a následně prohoď :smile_anim:

A 5tku rovnou přeškrtnem jak v hospodě..Posted Image

Odesláno

A 5tku rovnou přeškrtnem jak v hospodě..Posted Image

Na pětky mi prosím nešahej B) , než se picneš, počkej chvíli, až Baker vystaví návrh s IIII, porovnej si ho s IV a uvidíš, že to opravdu bude působit vyváženěji. Je to právě z tohoto důvodu poměrně používané řešení.
Odesláno

Souhlasim, nahodil jsem jen narychlo a muzem to pak rozpracovat, dost jsem na tuto variantu sazel, jsem prekvapeny, ze se to nikomu nelibi.

To já jsem taky překvapený :( Tahle varianta se ti dost povedla.

Na jiných hodinkách jsem ji zatím neviděl, pasuje k té zaoblené vrtuli a zároveň se nepere s ostrými indexy. Mně přijde úplně super.

Odesláno

A kdyby mělo E masivnější hodinovku...

Jo to bych chtěl taky vidět, protože to se mi právě líbí na tom F. Ale přiznávám na rovinu, že zkousnu asi jakoukoliv z těchhle čtyř variant.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...