pevo Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Odesláno 15. července 2011 Vezměte ale v úvahu i to, že ta masitá Fková hodinovka se k velkoobjemové vteřinovce docela hodí.
tenge Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Odesláno 15. července 2011 Hele je to fakt dobrý, rychle to F odhlasujte, doplnit dýnko a šup s tím na ruku! Viktore prosím, mohl bys předělat tu IV na IIII ? Mě to nejde a pro celkovou představu je to podle mých chabých pokusů docela podstatný... Za mě teda IIII nechci, vypadá to jako plůtek na pivo Mě se nejvíc líbí F v té poslední verzi..ale nápad s odvozením na toho Cartiera by mohl být efektní a nemusel by být tak složitý navrhnout jak by to mohlo vypadat..Vím, že toho máš Bakere hodně..ale místo 12 hodit N...
Z. Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Odesláno 15. července 2011 A největší frajeřina by byl ciferník úplně bez indexů. Vrchní polovina by byla světlá (den), spodní by byla tmavá (noc). Byly by to jednoručky, 24hodinovky. A ta ručky by mohla být klidně černá. Stejně se v noci spí, takže k čemu vědět čas. A podle polohy té jediné ručky bychom určovali denní čas s přesností cca. hodina a noční čas bychom spíše jen tušili. Mně by se to líbilo, ale asi bych byl jedinej, co? I když... Cigi by se možná taky přidal Mně by se to taky líbilo. Já bych se obešel úplně bez ručiček - stačila by mě ta vrtule, jak už jsem tu někde psal. Prostě něco v tomhle duchu: (Ty hodinky od R. J. taky ukazujou jenom, jestli je den nebo noc a ručky k tomu ani nepotřebujou. Stačí dvě turba... )
NIGHTinGALE Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Odesláno 15. července 2011 Edit: jebe mi z toho Eéčko není špatný. Možná je i nejlepší. Nechal bych tvar, ale hodinovku u Eéčka bych trošku zmasivněl. Dotaz - to N a Nautilus už jsou odsouhlasený v bílý barvě? Nebylo by to hezčí plasticky, v kovu, jako indexy?
Baker Odesláno 15. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 15. července 2011 Viktore prosím, mohl bys předělat tu IV na IIII ? Mě to nejde a pro celkovou představu je to podle mých chabých pokusů docela podstatný... Muzes mi to pripomenout v pondeli nebo na to zase zapomenu, jsem ted nejaky rozlitany.
Baker Odesláno 15. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 15. července 2011 Eéčko není špatný. Možná je i nejlepší. Nechal bych tvar, ale hodinovku u Eéčka bych trošku zmasivněl. Souhlasim, nahodil jsem jen narychlo a muzem to pak rozpracovat, dost jsem na tuto variantu sazel, jsem prekvapeny, ze se to nikomu nelibi. Dotaz - to N a Nautilus už jsou odsouhlasený v bílý barvě? Nebylo by to hezčí plasticky, v kovu, jako indexy? Ono je to v realau dost male, nemam odvahu to delat plasticky, ty patky u toho "N" by nemusely vyjit dobre. Zustal bych u tisku.
tenge Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Odesláno 15. července 2011 Muzes mi to pripomenout v pondeli nebo na to zase zapomenu, jsem ted nejaky rozlitany. Tak pro mě ta IIII je zásadní problém..
pevo Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Odesláno 15. července 2011 Ečko... jak jsem už psal, tvarově dobrý, ale moc tenký. Zvýraznit hodinovku, ale to se přiblížíme Fku. Proč ne?
pevo Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Odesláno 15. července 2011 Ještě bych se přimlouval pro prodloužení hlasování, myslím, že poslední tři varianty ne všichni zaregistrovali vzhledem k víkendu.
sect Odesláno 16. července 2011 Nahlásit Odesláno 16. července 2011 Nighu to nebylo na Tebe, ale než jsem odpověď poslal tak už jsi tam byl ty. Píšu z mobilu, proto ty zmatky, sory.
pikec Odesláno 16. července 2011 Nahlásit Odesláno 16. července 2011 Prosím prosím, jestli to někdo dokážete, napasujte tyto ručky na vznikající hodinky. Mě osobně se moc líbí. A určitě nebudu sám.
honza71 Odesláno 16. července 2011 Nahlásit Odesláno 16. července 2011 Varianta "E" mi připomíná ručičkama věžní hodiny. "F"ko se mi moc líbí, jen je to snad až moc hrubý/neuhlazený a "G"čko je IMHO průser. Takže pokud bude další kolo ze dvou nejúspěšnějších (s případným vývojem/dopracováním tvaru), tak o tom budu dál přemýšlet. Jestli má vyhrát pouze jednokolově přímo jedna ze současných variant, tak zůstanu u "D". TO pikec: Tvá varianta myslím nemá šanci vyhrát (to už by ji tu jinak spousta lidí přeci podpořila), tak proč přidělávat Viktorovi práci ?!?
funf5 Odesláno 16. července 2011 Nahlásit Odesláno 16. července 2011 F myslím, že je opravdu zajímavé, IV bych rád viděl ve tvaru IIII. Pikec - klasické ručičky ze spousty kapsáčů, kup si je v tom Parexu a následně prohoď
tenge Odesláno 16. července 2011 Nahlásit Odesláno 16. července 2011 F myslím, že je opravdu zajímavé, IV bych rád viděl ve tvaru IIII. Pikec - klasické ručičky ze spousty kapsáčů, kup si je v tom Parexu a následně prohoď A 5tku rovnou přeškrtnem jak v hospodě..
pevo Odesláno 16. července 2011 Nahlásit Odesláno 16. července 2011 A 5tku rovnou přeškrtnem jak v hospodě.. Neboj se toho, fakt je to klasika a ciferník je opticky vyváženej.
funf5 Odesláno 16. července 2011 Nahlásit Odesláno 16. července 2011 A 5tku rovnou přeškrtnem jak v hospodě.. Na pětky mi prosím nešahej , než se picneš, počkej chvíli, až Baker vystaví návrh s IIII, porovnej si ho s IV a uvidíš, že to opravdu bude působit vyváženěji. Je to právě z tohoto důvodu poměrně používané řešení.
NIGHTinGALE Odesláno 16. července 2011 Nahlásit Odesláno 16. července 2011 Souhlasim, nahodil jsem jen narychlo a muzem to pak rozpracovat, dost jsem na tuto variantu sazel, jsem prekvapeny, ze se to nikomu nelibi. To já jsem taky překvapený Tahle varianta se ti dost povedla. Na jiných hodinkách jsem ji zatím neviděl, pasuje k té zaoblené vrtuli a zároveň se nepere s ostrými indexy. Mně přijde úplně super.
Luk Odesláno 16. července 2011 Nahlásit Odesláno 16. července 2011 Musel jsem si to dát dohromady. Každá varianta má něco do sebe a každá chce trochu upravit. Bude to ještě zajímavé. Tak ať máte nad čím přemýšlet.
NIGHTinGALE Odesláno 16. července 2011 Nahlásit Odesláno 16. července 2011 Super, to vidět takhle vedle sebe. Díky. Áčko a Éčko.A kdyby mělo E masivnější hodinovku, přišlo by mi to dokonalý.
pevo Odesláno 16. července 2011 Nahlásit Odesláno 16. července 2011 A kdyby mělo E masivnější hodinovku... Jo to bych chtěl taky vidět, protože to se mi právě líbí na tom F. Ale přiznávám na rovinu, že zkousnu asi jakoukoliv z těchhle čtyř variant.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.