Přejít na obsah

Nautilus L.E.

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Diky za "plnotucny" prispevek", pokusim se odpovedet na vsechny Tve otazky

Děkuji za všechny odpovědi, jsem založením řekněme také detailista a proto jsem se zeptal takto důkladně. Já mohu jen dodat, že:

Patkové písmo a jeho ostré špičky na exportech tak nevypadaly.

Předpokládal jsem, že to děláš v něčem vektorovém, ale nebyl jsem si jistý.

Já neodpadnu.

Cigiho jsem nebral v potaz, byť jsem v něčem byli ve shodě. Proto jsem třeba nijak nekomentoval variantu čar na giloši, protože vím, že je to technologicky pořádný oříšek.

Stále platí, že pokud bude potřeba, dá se ve mě najít poměrně dost volné kapacity.

Fajn večer, těším se na další kroky a výsledek.

:notworthy:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jenom faktická a tentokrát bez nápadu :D - to, čemu baker říká ostré patky je v plastickém provedení nad finanční možnosti skoro všech. Tím bych se netrápil. Jestli je něco nad finanční možnosti, tak to nejlépe ani nekreslit. Stejně tak bych se vybod na rady typu todle číslo je moc vpravo nesedí na osu - zaprvé to není pravda, zadruhé je to v této fázi úplně buřt.

Vždycky jsem v limitkách radil - vytiskněte si to barevně v průměru 42mm, vystříhněte a dejte na zápěstí - a hin rozhodujte.

Varianta 3 je naprosto úžasná, baker, asi TEN VYROVNANÝ KOMPROMIS, gratuluju - vlastně jako kompromis nevypadá, prostě sladěný systém - svébytná, originální, ale jasná logická střídmá věc odpovídající asi nejvíc těm v té době skoro inženýrským originálním ilustracím. K těm mimostředným písmenkům nešly pruhy. Když pruhy musí být ( cena), je trojka ( zatím) nejlepší - ta pravá. Fakt jsem nadšen. Nic přehnaně na efekt, co by spíš kráčelo směrem k těm barevným moderním obrázkům, co postoval Nig. Podle mě je navíc přesná a hranatá až až, je tam rezerva pro výrobce - kliďánko bych bral i takové ty kostičky pro psy :D - ono to tomu jen prospěje.

Ještě něco musím pochválit - neočekávaně dobrý mi teď přijde kontrast ciferníku k tomu pouzdru - je to mistrovský, protože to umocňuje obojí, dává to hodinkám takový půvabný nadhled - podobně jako mají Zemanovy filmy.

Odkaz ke komentáři

Jednička je dobrá, trojka na první pohled až tak ne, ale ten postnutej detail je úžasnej.

Takže je mi to jedno. Jednička i trojka jsou fajn, akceptuji obě.

Snad nebudou ty hodinky pro tolik krásných detailních prvků a nápisů malé, snad nebudeme litovat, že jsme nešli do většího průměru, kde by to více vyniklo.

Odkaz ke komentáři

ohledně vrtulky - kdyby byl problém, nabízím možnost řešit to přes spřátelenou zubní labolatoř. Nejspíše pomocí CAD-CAM - prototyp (v zásadě z čehokoliv) je naskenován a poté a) vyfrézovám ze zirkonu (Ytriem stabilizovaná zirkonoxidová keramika), nebo b ) "po vrstevnicích" laserem napálená/napečená z kobalt-chromové slitiny. Více viz http://www.google.cz...channel=suggest

Odkaz ke komentáři

Nigu - obecně mám za to, že čím jsou hodinky větší, tím musí mít méně detailů a víc čistých ploch ( bombery) , a naopak, čím menší, tím filigránštější ( dámské) :) takový paradox :D Jako s pokojem - čím je menší, tím více může být přeplněn a nevypadá stísněně.

Odkaz ke komentáři

Predkladam posledni hlasovani o podobe indexu.

Varianta A byla v hlasovani vybrana, pak jsme udelali rucku a byly zde pozadavky na patkove ci oble pismo. Z tohoto duvodu posunuji dal acko a pridavam dalsi dve varinaty.

Jakmile vybereme typ pisma, koncime s podobou hlavni casti hodinek a vrhneme se na dynko, proto se prosim v diskuzi drzte tematu, uz se nebudeme vracet k uzavrenym kapitolam.

Hlasujte do 1.8.

Nautilus_01.jpgNautilus_02.jpgNautilus_03.jpg

Odkaz ke komentáři

Jen takovej žert, bych odlehčil osudové hlasování - nebyl by potápěčštější hnědý sedlářský řemen ?

Víš, bakere, co by stálo za to zkusit ?? Dát tam prubířsky obyčejnou vteřinovku - a jestli to bude i potom nemovský - tak přece není o čem - z týhle strany hotovo !!

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...