Přejít na obsah

Nautilus L.E.

Doporučené příspěvky

Odesláno

Co takhle dát na dýnko nějak zjednodušený náčrt mapy s cestou Nautila? Vím, že to bude hrozně malé, ale třeba by šlo obrázek nějak zjednodušit, aby to bylo viditelné...

post-11054-096809100 1312289193.jpg

• Odpovědi 2,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

To N se mi moc nelíbí, ale ten průhled, kdyby se upravila barva můstků na stejnou, jako jsou ručky, by vůbec nevypadal špatně (víc se mi líbí ta levá verze).

Odesláno

Tak jsem se těšil, jak se pěkně jednoznačně vyjádřím, a trochu mi zklaplo... To co jsem původně téměř vylučoval, se mi najednou nezdá špatné. Ten levý průhled s textem okolo, hm, ono to k tomu textu fakt dobře sedí... Tak nevím, ale kdyby šel ten strojek opravdu nějak lehce ozvláštnit, asi bych byl pro...

Edit: Sakra! Vypadá to jak okno do strojovny, fakt! :smile_anim:

Odesláno

Tý v..e, tak já nevím. Hlava Vernea, po roce Engelse dobrá, ale ten průhled je fakt jako do strojovny. Tedy za mě průhled a už nechoďte s ničím novým. Já jsem magor nerozhodnej.

Odesláno

Po konzultaci s Lukem je PVD uprava strojku vysoko nad nas financni limit, takze zustaneme u plneho dynka.

Souhlasím, i když to je škoda. Co ta mapa? Myslíš že by šla nějak zpracovat?
Odesláno

Já jsem pro to N z Bakerova příspěvku 620 - je to jednoduché na provedení, má to svůj smysl, odkazuje to k něčemu a vypadá to dobře...

Odesláno

Tak průhled super...ty bych bral..a o kolik by se budget přešvihnul?

Jinak N je zajímavé..ale ještě bych to nějak upravil k zajímavějším liniím..jinak za mě to pravé N

Odesláno

Po konzultaci s Lukem je PVD uprava strojku vysoko nad nas financni limit, takze zustaneme u plneho dynka.

Baker nemohol by si prosím Ťa spraviť vizualizáciu priehľadného dienka bez PVD úpravy strojčeka?
Odesláno

Tak jsem si prohlédl, návrhy. PVD můstků by bylo krásné, ale asi opravdu darda, není to asi jen o PVD, ale taky o práci na rozebrání a složení celého strojku. Myslím že plné dýnko s tím "N" nebude rozhodně špatné. Víc se mi líbí levý návrh. Důvod je zejména, že přední strana je tmavá dost. Chápu to správně tak, že tmavé plochy znázorňují ubraný materiál, hloubka podle možností a způsobu výroby a následně jsou povrchově upraveny? Nebo jen chybějící materiál? Preferoval bych výrobu frézováním, oželel barevnost a získal nezničitelnost. Hodinky budou barevné dost. Každopádně bych vypustil "Mobilis in Mobili", máme to na ciferníku. Opakování je zbytečné a myslím, že se potom "Jules Verne 1828 - 1905" dostane docela přesně nad okraje "N".

Odesláno

Průhled ne, N ano.

Pokud by se frézovalo, tak jak?

Buď by se vyfrézovalo N, tzn. by bylo utopený a nebo se odfrézoval materiál okolo a N by bylo plastický? Chápu to správně? Asi bych raději N plastický (vystouplý).

Odesláno

Trošku mimo mísu. Bude strojek s mikroregulací (labutím krkem)?

Jinak to "N" je jednoduché a pěkné.

Odesláno

A co tam použít tu škebli Nautilus, kterou jsme chtěli zakomponovat už do cifru? Je to jednoduché a bude to vypadat dobře. To N mně nebaví :-(

Odesláno

Trošku mimo mísu. Bude strojek s mikroregulací (labutím krkem)?

Jinak to "N" je jednoduché a pěkné.

Od začátku se počítalo se základním strojkem tzn. bez zdobení a mikroregulace a dalších. Je potřeba si uvědomit, že Baker vrazil fotku strojku do nákresu hodinek ve špatném poměru. To co je vidět na jeho vizualizacích vlastně vidět ve skutečnosti nepůjde. Abych byl přesný, půjde vidět ještě méně.

Na obrázku je vidět základní unitas, který použijeme, v pouzdře 42mm. Vidíte, že by nezbylo místo na otvory pro otevření víčka natož pro nějaký popis.

Uvažujme opravdu jen o pevném víčku. Máme k dispozici plochu pro možný obrázek o průměru 33mm.

post-967-045470800 1312321543.jpg

Odesláno

Já mám k dýnku zásadní dotaz, budeme gravírovat laserem, nebo mechanicky? Po odpovědi jsem schopný se vyjádřit k nápadům. Díky ;)

Odesláno

To zní dobře. Stejně se budu bít za to co včera, tedy momentálně první návrh, ale vypustit název knihy, je to pro mě moc ve stylu hloupého nakopni a úplně to odstraňuje ono tajemno...

Dvojka, totéž s Mobilis in Mobili, už je to na ciferníku.

Tři a čtyři, pro mě přeplácané a ty kotvy ve mě nějak vždy evokují tetování ala Lakatoš...

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...