Návštěvník Kamil Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2011 Nautilus L.E. ... tudiz kdo neni na seznamu zajemcu, prosim nehlasujte a neprispivejte do tohoto vlakna (budu bez upozorneni mazat). Pokud nejste mezi zajemci a mate potrebu se vyjadrit, poslete nekomu z nas SZ s vasi pripominkou. Zajemci: 1. pevo 2. funf5 3. pavča 4. DuVen 5. Tenge 6. NIGHTinGALE 7. Ava 8. JiPoLit 9. Saturnax 10. Don2008 11. sect 12. Skipi 13. Z. 14. strejda Grga 15. boo-beek 16. vlasta66 17. francin 18. lukin_ova 19. Kamil 20. Pikec 21. habadej 22. honza71 23. Conrad 24. flagolo 25. Donuts 26. Klotzman 27. viki 28. gougy 29. vikhra 30. simon_magus Nahradnici: 1. maty 2. Head 3. igor261069 4. Peter Velky 5. Radim01 6. ferrycz 7. Michal_R 8. cody ... tudiz kdo neni na seznamu zajemcu ... neprispivejte do tohoto vlakna. Pokud nejste mezi zajemci a mate potrebu se vyjadrit, poslete nekomu z nas SZ s vasi pripominkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2011 Myslím, že je na první strance i se seznamem náhrádníku, které Viktor pravidelně zařazuje za vypadlé zájemce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2011 Mně se líbí ta chobotnice a pak ještě ten druhej návrh z prvních čtyř (tzn. jen to N). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2011 Nebo něco úplně jednoduchýho: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2011 Kamile, sakra, tak si ten seznam nejdriv precti, kua, zvlast, kdyz jsi me napsal tak, jak jsi me napsal. Mala napoveda - najdes me mezi 14 a 16 A ted, prosim, sem vrat muj post - je mi jedno, ktery - idealne ten, co dava vic smysl a pak asi muzes maznout tuhle cast debaty PS: Kdybys aspon napsal, ze jsi neco mazal, tak bych si nepripadal jako nesvepravnej alkoholik Sorry wo.e, máš se tam napsat pořádně! Pro jistotu jsem to opravil. Jdu to vrátit. Pokud by se mi to nepovedlo, dávám citaci:Prisahal bych, ze jsem to sem vcera psal, ale mozna jsem byl... mentalne indisponovan, tak pro jistotu znovu Co kdyby dynko bylo tak trochu (malinko) obrazem predni strany? Konkretne mam na mysli: 1. puntiky okolo 2. udelat relief vrtule 3. nedavat tam indexy 4. nedavat rucky a na stred dat neco (zvire nebo N nebo treba do oblouku napis Mobilis in Mobili... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2011 Sorry wo.e, máš se tam napsat pořádně!... Nj, priste budu vedet, sorry wo.e PS: Citaci cist nikdo nebude, coz bych asi nevydejchal ja si to zkopiruju, postnu a pak pls. smaz tu citaci, ok? Tedy, boo-beek konecne k tematu: Co kdyby dynko bylo tak trochu (malinko) obrazem predni strany? Konkretne mam na mysli: 1. puntiky okolo 2. udelat relief vrtule 3. nedavat tam indexy 4. nedavat rucky a na stred dat neco (zvire nebo N nebo treba do oblouku napis Mobilis in Mobili... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 5. srpna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2011 Nastavil jsem hlasovani, abychom se nekam pohnuli.Hlasujte do stredy 10.8. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2011 ja se hlasovani tentokrate zdrzim, cely uz je to posunuty do stavu, ze ktereho nejsem uplne nadseny ... podle vysledku dynka bych pak pripadne prenechal misto nahradnikum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 5. srpna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2011 Prosim hlasujte jeste jednou, zase jsem nenastavil verejne hlasovani, tak at nam tady neklikaji neprihlaseni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiPoLit Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2011 Z mého pohledu stačí jednoduché "N", stejně ho uvídime jen my sami při sundování hodinek. Takže bych to nějak nehrotil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2011 A co kdyby tam byla chobotnice, co to N obtáčí? Tak, jako když krakatice zaútočila na Nautilus... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 5. srpna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2011 Chobotnici jsem zklousel (tedy ne jak obtaci N, pouze jednoduse), ale aby to vypadalo jako chobotnice, je tam potreba prilis mnoho detailu, hlavne prisavky na chapadlech a ty jsou pak te velikosti danou technologii nevyrobitelne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2011 Hlasoval jsem pro poslední možnost, aniž bych věděl, zda je technologicky proveditelný portret J. Verna . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2011 Já bych nakonec byl spokojený s Tvým nápisem ve francouzštině Baker(okolo s info o edition limitée) a do prostředního prostoru bych vložil vlastnoruční podpis Julese Vernea..Tím bych byl spokojen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2011 Už tu zas postuju blbosti mi řeknete..to plně chápu..ale co využít tuhle kresbu..samozřejmě to co je v kruhu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2011 jak je tohle dělaný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2011 Chobotnici klidně jo, ale kotvu neee. Tu mají každý druhý ruský pseudovintage potápky.Třeba Denissov je dobrej úlet, ty bych klidně bral, ty jsou svébytný, kotvou jim sluší, ale na Nautilus neee, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2011 Nastavil jsem hlasovani, abychom se nekam pohnuli. Hlasujte do stredy 10.8. Správně, přílišná volnost škodí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2011 TENGE k tvým čtyřem postům: - je fajn, že si schováváš obrázky, ale pokud si přečteš vlákno pár stránek dozadu zjistíš, že se definitivně bavíme o plném dýnku - rozhodni se co vlastně chceš, vol variantu C, napiš co by to mělo podle tebe být a následně se za ni bij, jako lev - ano jistě, Nemo při své cestě hlubinami sledoval noční oblohu, velmi tématické, dejme na dýnko raketoplán, když letos skončily - rytina, chemicky, nebo laser, každopádně za balík a proto to má jako víčko, na dýnko by si to nikdo nedal, pokud chce hodinky aspoň někdy nosit a nebát se, že to ošoupe Fajn večer, já bych na dýnko doporučil celý text knihy v mikrotečkách, ale jestli to nepůjde za patnáct let přečíst budu velmi, velmi smutný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.