Přejít na obsah

Nautilus L.E.

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil

Nautilus L.E.

... tudiz kdo neni na seznamu zajemcu, prosim nehlasujte a neprispivejte do tohoto vlakna (budu bez upozorneni mazat).

Pokud nejste mezi zajemci a mate potrebu se vyjadrit, poslete nekomu z nas SZ s vasi pripominkou.

Zajemci:

1. pevo

2. funf5

3. pavča

4. DuVen

5. Tenge

6. NIGHTinGALE

7. Ava

8. JiPoLit

9. Saturnax

10. Don2008

11. sect

12. Skipi

13. Z.

14. strejda Grga

15. boo-beek

16. vlasta66

17. francin

18. lukin_ova

19. Kamil

20. Pikec

21. habadej

22. honza71

23. Conrad

24. flagolo

25. Donuts

26. Klotzman

27. viki

28. gougy

29. vikhra

30. simon_magus

Nahradnici:

1. maty

2. Head

3. igor261069

4. Peter Velky

5. Radim01

6. ferrycz

7. Michal_R

8. cody

... tudiz kdo neni na seznamu zajemcu ... neprispivejte do tohoto vlakna.

Pokud nejste mezi zajemci a mate potrebu se vyjadrit, poslete nekomu z nas SZ s vasi pripominkou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Návštěvník Kamil

Kamile, sakra, tak si ten seznam nejdriv precti, kua, zvlast, kdyz jsi me napsal tak, jak jsi me napsal.

Mala napoveda - najdes me mezi 14 a 16 :)

A ted, prosim, sem vrat muj post - je mi jedno, ktery - idealne ten, co dava vic smysl a pak asi muzes maznout tuhle cast debaty ;)

PS: Kdybys aspon napsal, ze jsi neco mazal, tak bych si nepripadal jako nesvepravnej alkoholik :D

Sorry wo.e, máš se tam napsat pořádně! Pro jistotu jsem to opravil.:)

Jdu to vrátit. Pokud by se mi to nepovedlo, dávám citaci:

Prisahal bych, ze jsem to sem vcera psal, ale mozna jsem byl... mentalne indisponovan, tak pro jistotu znovu ;)

Co kdyby dynko bylo tak trochu (malinko) obrazem predni strany?

Konkretne mam na mysli:

1. puntiky okolo

2. udelat relief vrtule

3. nedavat tam indexy

4. nedavat rucky a na stred dat neco (zvire nebo N nebo treba do oblouku napis Mobilis in Mobili...

Odkaz ke komentáři

Sorry wo.e, máš se tam napsat pořádně!...

Nj, priste budu vedet, sorry wo.e :D

PS: Citaci cist nikdo nebude, coz bych asi nevydejchal :) ja si to zkopiruju, postnu a pak pls. smaz tu citaci, ok?

Tedy, boo-beek konecne k tematu:

Co kdyby dynko bylo tak trochu (malinko) obrazem predni strany?

Konkretne mam na mysli:

1. puntiky okolo

2. udelat relief vrtule

3. nedavat tam indexy

4. nedavat rucky a na stred dat neco (zvire nebo N nebo treba do oblouku napis Mobilis in Mobili...

Odkaz ke komentáři

Já bych nakonec byl spokojený s Tvým nápisem ve francouzštině Baker(okolo s info o edition limitée) a do prostředního prostoru bych vložil vlastnoruční podpis Julese Vernea..Tím bych byl spokojen.

Posted Image

Odkaz ke komentáři

TENGE k tvým čtyřem postům:

- je fajn, že si schováváš obrázky, ale pokud si přečteš vlákno pár stránek dozadu zjistíš, že se definitivně bavíme o plném dýnku

- rozhodni se co vlastně chceš, vol variantu C, napiš co by to mělo podle tebe být a následně se za ni bij, jako lev

- ano jistě, Nemo při své cestě hlubinami sledoval noční oblohu, velmi tématické, dejme na dýnko raketoplán, když letos skončily

- rytina, chemicky, nebo laser, každopádně za balík a proto to má jako víčko, na dýnko by si to nikdo nedal, pokud chce hodinky aspoň někdy nosit a nebát se, že to ošoupe

Fajn večer, já bych na dýnko doporučil celý text knihy v mikrotečkách, ale jestli to nepůjde za patnáct let přečíst budu velmi, velmi smutný :suicide_anim:

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...