Baker Odesláno 23. srpna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2011 Tak po 14 dnech jsem opět u normálního počítače, a protože jsem během dovolené knížku dočetl, mám jeden námět k zamyšlení. Kormidlo je super a když tam bude, budu spokojen, ale skoro na každné stránce knihy se používá kompas k určování směru (a při vynořování sextant). Nechtěli by jste ještě zkusit místo kormidla umístit něco jako kompas? Nebo takovou tu růžici? Navíc by to symbolizovalo i to cestování, objevování, neznámo atd. Myslím, že už se tu někde tento nápad ze začátku objevil, ale pak zapadl. Sextant jsem zkousel, je tam prilis mnoho detailu, se smerovou ruzici je to stejne, pokud ma vypadat zajimave, je potreba, aby byla propracovana, jinak to vypada pouze jako jakasi hvezda. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 23. srpna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2011 Tady jsou varianty s kormidlem a textem, ktery byl odhlasovan. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim01 Odesláno 23. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2011 Jakkoli žasnu, že to říkám, tak velká písmena za mě lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 23. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2011 Za mě malá písmena. TO Baker: Viktore, slovo edice se tuším píše správně žabožroutsky s dlouhým é. Takže Édition limitée. Ale raději to ověř. A ve 20.000 ve variantě s velkejma písmenama chybí ta tečka za dvacítkou, ale to už jsem asi votravnej, sorry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 23. srpna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2011 slovo edice se tuším píše správně žabožroutsky s dlouhým é. Takže Édition limitée. Ale raději to ověř. Podle slovniku ne. A ve 20.000 ve variantě s velkejma písmenama chybí ta tečka za dvacítkou To je schvalne, mate na vyber zda s tecko ci bez ni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 23. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2011 Ten sextant vypadá hodně dobře a zajímavě.......fakt myslíš že by to nešlo zrealizovat? To by bylo přesné. Každopádně dík i za ten náhled. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 23. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2011 Podle slovniku ne. Tak ten slovník vyhoď : např. se píše Seamaster 1948 Co Axial ? London 2012 ? Édition Limitée Zdroj : Snowova oblíbená stránka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 23. srpna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2011 Tak ten slovník vyhoď Napis do Guuglu OK, opravim to az se bude hlasovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 23. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2011 Napis do Guuglu OK, opravim to az se bude hlasovat. S.r na google a přečti si TOHLE Redaktoři v Le Figaro snad žabožroutsky umí, když už nevěříš mně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 23. srpna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2011 když už nevěříš mně. dyt pisu, ze to opravim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 23. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2011 Vyhrála nejhorší možná varianta - blbý kolo a moře textu kolem Ale zase je pravda, že Baker je šikovnej a v jeho podání to vypadá dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 23. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2011 Připomínám podobu zepředu, 227 příspěvků řešíme jen dýnko. Není to nějak moc, když stejně nebude vidět? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 23. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2011 Longovy příspěvky jsou smazány, ale upozornil na zajímavou věc. Bude ten nápis na dýnku vůbec vidět ve skutečné velikosti?Takhle mi to vychází na průměr 42: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 23. srpna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2011 Zitra se na to mrknu, priznam se, ze jsem se venoval vic vzhledu dynka, ktere jsem pak v realne velikosti nezkontroval. Hodim to sem v PDF pro tisk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 23. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2011 Mě se líbí varianta "CAPS LOCK", sextant je složitý. Kamile dej si jakékoli hodinky v reálné velikosti na monitor, podívej se na dýnko a pak si odpověz... EDIT: pokud si vedle Kamilova dýnka na LCD položím třeba Monstra, tak dojem je stejný a reálně to přečteme všichni... A bez tečky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 23. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2011 Kamile dej si jakékoli hodinky v reálné velikosti na monitor, podívej se na dýnko a pak si odpověz...Skoro máš pravdu, ale mohlo by písmo být trochu větší. Pro porovnání AN jsou 43mm bez korunky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 23. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2011 mě se líbí ta verze s velkým písmem, ale chtěl bych tečku v pojetí: 20.000 a nebo napsané..ale nebudu už rýpat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 24. srpna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 Velikost 1:1 v PDF, mozna bude nutne texty malinko zvetsit. Nautilus.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 Velikost 1:1 v PDF, mozna bude nutne texty malinko zvetsit. Jo jo, souhlasím. Za mě velká písmena, mohou být i o chlup větší a přimlouvám se za tečku za 20. Jinak pěkné, i když jsem byl pro podivuhodné cesty, už bych to moc neřešil a hurá do výroby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 Díky za ten 1:1 náhled, každopádně stále VELKÁ a kousek větší by opravdu být mohla. EDIT: Tečka je mi opravdu jedno, jestli bude/nebude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.