tenge Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 I já potvrzuji zájem a číslování...žebříček už tu pár týdnů visí..takže bych jej dodržel a zachoval si číslo..jednou se ten žebříček udělal, tak bych jej uchoval..mě se číslo 5 líbí moc. a s dovolením si na něm trvám.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 I já potvrzuji zájem a číslování...žebříček už tu pár týdnů visí..takže bych jej dodržel a zachoval si číslo..jednou se ten žebříček udělal, tak bych jej uchoval..mě se číslo 5 líbí moc. a s dovolením si na něm trvám.. Hm, tak to vypadá, že tu nejtěžší etapu má Viktor teprve před sebou. P.S. Jen pro pořádek, nemám zájem o číslo 5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 S čísly bych nebyl tak hrr. Předpokládám, že tři zakladatelé si čísla vyberou (zřejmě 1, 33 a něco dalšího), takže celá posloupnost ostatních bude na nic. Rozhodně ten mazec kolem čísel Bakerovi nezávidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 5. září 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 Chlapi, jsel jsem se jen ujistit, ze nase prace ma stale smysl a ze mame 30 zajemcu. Proto se jen dopisujte na seznam. Co se tyka cisel, mam to vymysleny asi takto: Az to bude aktulani, vyhlasim den a hodinu a od kdy se muzete o cisla porvat, pak bude zalezet na Vasi rychlosti a rychlosti vaseho pripojeni (Aspon bude nejaka sranda) Zajemci: 1. sect 2. grga_pitic 3. pevo 4. ava 5. lukin_ova 6. habadej 7. honza71 8. pikec 9. tenge 10. Kamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 5. září 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 Specifikace: Prumer bez korunky: 42mmEta Unitas 6498 - manualni natahSafirove sklo (radi bychom alespon vnitrni AR, toto se resi)Plne zadni dynko s frezovanym motivemGilosovany cifernik s plasttickymi indexy2x sada rucek - medena, cerna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 takže potvrzuji taky, že zájem trvá - co se týče čísla - te´d mám pořadí 23, a to mi vyhovuje. Jinak poklona Bakerovi a všem dalším za odvedenou práci. jak se tak dívám, teď by mi vyšla 11, tak tu bych klidně taky bral :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 5. září 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 Pripsat se na seznam Igore ... Zajemci: 1. sect2. grga_pitic 3. pevo4. ava5. lukin_ova6. habadej7. honza718. pikec9. tenge10. Kamil 11. igor261069 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 Seznam potvrzených zájemců: 1. sect2. grga_pitic 3. pevo4. ava5. lukin_ova6. habadej7. honza718. pikec9. tenge10. Kamil11. igor261069 Jsem tady sice jen o měsíc déle než igor261069, ale i tak jsem pochopil, že se očekává připsání na seznam (což jsem učinil za igora ...) a že tyto čísla neznamenají zhola nic A jestli je to jinak, tak sním svůj klobouk. Díky Bakerovi za jeho práci a nervy s námi Lamami ... Edit: Áá Baker byl rychlejší ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 5. září 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 že tyto čísla neznamenají zhola nic A jestli je to jinak, tak sním svůj klobouk. Spravne ... i kdyz videt jist Te klobouk stoji za uvahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 Kecá.....nemá klobouk. Kdyby o to šlo, tak mi holt v nejhorším zůstane na krku jednička no . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 Ty v...e ! Sem si naběh. Ale já mám jen kšiltofku CHRONOMAG od Richarda a to by byla škoda sníst ... Ikdyž číslo 5 taky není k zahození .... Jako v tom filmu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flagolo Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 Seznam potvrzených zájemců: 1. sect2. grga_pitic 3. pevo4. ava5. lukin_ova6. habadej7. honza718. pikec9. tenge10. Kamil11. igor26106912. flagolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 Ahoj pánové, musím se přiznat, že jsem chvíli tohle vlákno hodil na hlavu, trošku se rozdýchával a potřeboval nějak vypnout... Hlavním důvodem je, že jsem řešil něco soukromého a vteřinový šroub se dostal na vedlejší kolej, ano špičky by měly být trošku víc zakulacené. Pls. detaily ze mě nikdo nedostane ani na mučidlech... Dopředu se omlouvám, ale budu schopen na vše reagovat spíš ve večerních hodinách, prostě to momentálně jinak nepůjde. Úplně jsem samozřejmě nespal a po SZ s Bakerem, Lukem a Pevem jsem trošku pátral v možnostech obalu a doplňujících materiálech na tak originální hodinky, které vznikají. Myslím, že je to bod, ve kterém by mohla dostat prostor spousta věcí, která se nám na hodinky nevešla a ani nemohla... Případně byla odsunuta neúprosným systémem hlasování, vlastně demokracie . Na začátek by bylo slušné říci, že na celé balení bude částka v rámci x stokorun... Jako bod jedna tu máme nějaký papírový obal... Tady se vejdeme do rozumné sumy poměrně snadno. Osobně by se mi líbil nějaký kartonový box, třeba něco, co je v nabídce zde, nebo tady. Uvítám vaše komentáře, nápady, případně kontakty. jde také o to, zda chceme vnější obal čistý, nebo s potiskem? Potom je tu vlastní box na hodinky, původně jsem chtěl něco v kovu s nýty, ale cenově by přicházela v úvahu jen Čína a to se mi nezdá vhodné... Kontaktoval jsem dvě firmy, schopné dodat dřevěné krabičky, podle specifikace... První dováží zboží vonící dálkou a orientem, ve stylu tohoto a jsou schopní podobnou krabičku poptat v požadovaných rozměrech. Pokud začnete brouzdat po jejich stránkách a objevíte krabičky s rytinami, jako já, musím vás zklamat, vzory na objednávku se dostávají cenově mimo a dodací lhůty jsou údajně nevyzpytatelné. Druhou možností je nechat peníze doma a domluvit se s touto společností. Výhodou by bylo, že si můžeme vybrat, mezi pantovou a šoupací verzí a navíc může být krabička zdobená třeba sextantem a nápisem VOAGES EXTRAORDINARES a JULES VERNE... letopočty a máme v záloze náběh na cestu balonem . Pán byl při rozhovoru velmi vstřícný a krabičku s panty, lakovanou s vnitřním flokováním (pro neznalé - něco jako samet) nacenil v řádu kolem 500,- Kč. Opět uvítám vaše názory, připomínky, lepší kontakty... Poslední bod je brožurka a už vám dám pokoj... Zde bych se přiklonil k variantě skládací mapy. Z jedné strany mapa Nemovy cesty a z té druhé text... Zde bych nekladl meze fantazii, určitě jedno políčko pro specifikaci hodinek, další možná pro "otce" myšlenky a třeba jejich avatary, krásné přebaly Verneho knih a určitě pasáže z knihy... Třeba formát 3 x 3 pole... Opět uvítám vaše názory, připomínky, obrázky, cokoli co by se vám zde líbilo. Tisk jsem schopný zajistit, máme v rodině tiskárnu a dělali jsme pro ně s bráchou nějaký soft, tak tam mám řekněme očko K momentálním tématům, díky Bakerovi a Lukovi za kopec práce, těším se na vzorek pouzdra Číslo je mi jedno, protože pětku již má tuším Tenge... EDIT: Stále se počítám za zájemce, než jsem to dopsal se všemi linky uplynulo několik piv a spouuusta postů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 Seznam potvrzených zájemců: 1. sect2. grga_pitic 3. pevo4. ava5. lukin_ova6. habadej7. honza718. pikec9. tenge10. Kamil11. igor26106912. flagolo13. funf5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 Prosím jen ne žádné papírové krabice.Z vlastní zkušenosti vím, že balení (obal ) dělá divy.Já osobně si nějaký mrzký peníz za kvalitnější futrál rád připlatím . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 Seznam potvrzených zájemců: 1. sect2. grga_pitic 3. pevo4. ava5. lukin_ova6. habadej7. honza718. pikec9. tenge10. Kamil11. igor26106912. flagolo13. funf514. vikhra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 Prosím jen ne žádné papírové krabice.Z vlastní zkušenosti vím, že balení (obal ) dělá divy. Já osobně si nějaký mrzký peníz za kvalitnější futrál rád připlatím . Samozřejmě myšleno jen jako přebal na ten vlastní, vnitřní pevný box. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 Samozřejmě myšleno jen jako přebal na ten vlastní, vnitřní pevný box. Já vím, ale právě ty papírové "navlékací olačky" vypadají po pár použití dosti ošuntěle.Pak stejně dojde k tomu, že je nepoužívám a zůstávají někde na dně šuplíka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 Panove, omlouvam se, ale odstupuji. Neco, ani nevim presne, co to je, me proste od tech hodinek odrazuje, kdyz se na to podivam, tak na prvni pohled mi neco chybi a neco prebyva, ac nejsem s to to uplne presne rozklicovat. Takze moje misto je volne pro dalsi zajmece - doufam, ze se najdou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 6. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2011 Já vím, ale právě ty papírové "navlékací olačky" vypadají po pár použití dosti ošuntěle.Pak stejně dojde k tomu, že je nepoužívám a zůstávají někde na dně šuplíka. Jo, beru v potaz, můžeme vnější obal klidně vypustit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.