flagolo Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2011 Jsem taky pro vybrání zálohy. A lukin_ovo návrh mi přijde jako dobrej nápad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 13. září 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2011 Hosi, zalohy v tuto chvili v zadnem pripade vybirat nebudeme! Myslim, ze jsme tady vsichni dospeli lide a pokud nekdo svuj zajem potvrdil beru to jako slovo chlapa.Dokud nebudeme mit potvrzene vsechny dodavatele a terminy plati stale moje posledni veta prvniho prispevku v tomto vlakne. Stale se na tom pracuje, chtel jsem jen aktualni seznam zajemcu, abychom vedeli, ze neutacime cas zbytecne. Ano muze se stat, ze budeme zalohy vybirat v nejmene vhodnou dobu jako jsou vanoce, proto s tim prosim pocitejte a tech 10t. si uz ted schovejte pod koberec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 14. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2011 Myslim, ze jsme tady vsichni dospeli lide a pokud nekdo svuj zajem potvrdil beru to jako slovo chlapa. proto s tim prosim pocitejte a tech 10t. si uz ted schovejte pod koberec Průšvih, mám všude plovoučku m.j. i proto jsem potřeboval nějakou tu vodotěsnost a o "slovu chlapa" si bohužel na Chronomagu nedělám iluze...bývalo to lepší (a nebo jsem to neřešil?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 14. září 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2011 Průšvih, mám všude plovoučku Tak mamine do dekoltu, tam to mas jak v bance Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flagolo Odesláno 14. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2011 Tak mamine do dekoltu, tam to mas jak v bance Že by se u něj taky stála fronta a za manipulaci platil poplatek ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 14. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2011 Že by se u něj taky stála fronta a za manipulaci platil poplatek ? Tož gerontofilii ZDAR! ale já se víc těším na hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 14. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2011 Kdyby někdo nevěděl, kam schovat 10 táců, mám doma jeden dekolt pro podobné účely jako stvořenej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 14. září 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2011 To muze napsat kazdej, nejdrive ukaz foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 14. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2011 Jak je libo...(bohužel jsem nenašel funkci spoiler, za poučení budu vděčný...) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim01 Odesláno 14. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2011 Jak je libo... (bohužel jsem nenašel funkci spoiler, za poučení budu vděčný...) tímto se omlouvám Bakerovi a dalším, ale tohle je v tomhle vlákně hoodně pěkný obrázek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal_R Odesláno 14. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2011 Ahoj, vratil jsem se po trech tydnech z dovolene a koukam pekne zemetreseni - posunul jsem se z 34. mista na 22. :-) Muj zajem trva. Akorat me trosku mrzi, ze jsme jako nahradnici nemohli zasahnout do hlasovani misto tech mnoha, co nakonec odstoupili... M. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 15. září 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2011 Pridavam prvniho nahradnika ... 1. sect2. grga_pitic3. pevo4. ava5. lukin_ova6. habadej7. honza718. pikec9. tenge10. Kamil11. igor26106912. flagolo13. funf514. vikhra15. vlasta6616. Radim0117. Skipi18. francin19. Saturnax20. DuVen21. ferrycz22. Michal_R23. cody24. mrakodrap25. gougy26. mmako27. kejklik28. Vlcak29. saida 30. Bert ---------------- Nahradnici1. kleofash Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2011 Bakere, doporučuji tento seznam i opravit a uložit na začátku, pro přehlednost, tady to časem zapadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 15. září 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2011 Je to tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 Do 29.9. nebudu na netu, tak kdyby v té době došlo na rvačku o čísla, tak mi prosím nezapomeňte jedno nechat. P.S. Ideálně 31 (den narození), ale pokud zbyde jiné, tak to stejně nezabalím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2011 Koukám, že to tu usnulo..snad ne nadobro..Jen tak pro info..řešilo se již sklíčko, nebo to budeme řešit až do budoucna? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2011 A co na sklíčku chceš řešit? Bude to safír a pokud možno s vnitřním antireflexem . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2011 no tak třeba vypouklé konkávní, rovné, AR s tím počítám..ale ok, nebudu řešit to co se neřeší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2011 Vzhledem k ceně počítej se základním safírovým sklem a antireflex už ber jako něco navíc, pokud tam teda bude. Radši počítej s tím, že ne. Pak můžeš být jedině příjemně překvapený . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2011 Nějak mi to začíná chybět. Co třeba info jako: zrovna se leští nýt na lunetě na čtyřce, nebo tak něco? Nebo co zabít čas názory na balení a příbaláky jak tu nafrhoval kolega funf5? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.