Conrad Odesláno 4. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2012 Zájem je,ale bohužel pracovně je tento termín pro mne nepřijatelný,je mi to moc líto i když jsem jen náhradník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 4. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2012 Já teda mám relativně plný diář jednání a přiznám se že za 45 minut, které mi budou zbývat podle diáře po jednání ono datum asi 150km nedám. A to neřeším, zda to jednání skutečně bude jen hodinu..:-(Když je to tady tak na štíru se zájemci, jsem ochotný dát zálohu jako potvrzení zájmu pokud na tom trváte.Já bych uvítal, pokud jsou autoři z Phy, tak tam budu 15 a 16.5., pak 21. 5. a pokud by mi věnovali pár minut, tak rád dojedu po Pze a následující den klidně dát zálohu, ale jak říkám, je pro mě dost časově nevhod se dostat někam..a to rozhodně neznamená, že o ně mám menší zájem než ten, který se tam vydá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 4. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2012 Cau ponorkari, do Brna to nedam, ale me misto c.13 v poradniku plati. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 4. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2012 Já teda mám relativně plný diář jednání a přiznám se že za 45 minut, které mi budou zbývat podle diáře po jednání ono datum asi 150km nedám. A to neřeším, zda to jednání skutečně bude jen hodinu..:-( Když je to tady tak na štíru se zájemci, jsem ochotný dát zálohu jako potvrzení zájmu pokud na tom trváte. Já bych uvítal, pokud jsou autoři z Phy, tak tam budu 15 a 16.5., pak 21. 5. a pokud by mi věnovali pár minut, tak rád dojedu po Pze a následující den klidně dát zálohu, ale jak říkám, je pro mě dost časově nevhod se dostat někam..a to rozhodně neznamená, že o ně mám menší zájem než ten, který se tam vydá Slovo chlapa. Rád se přidám, ať se věci pohnou. IMHO sem stačí dát fotky toho funkčního prototypu a hotovo. Pro rozhodnutí to holt bude muset zájemcům stačit. Takhle se Baker zbytečně trápí a konce (myslím tím úspěšného) se nedoberem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal_R Odesláno 4. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2012 Ahoj, nechci, aby to, vzhledem k casu a usili, ktere hodinkam venoval Viktor a spol. , vyznelo nezdvorile, ale nechce se mi jezdit stovky km na otocku, abych se utvrdil v tom, ze hodinky chci. Uz podle zverejnenych fotek a cele historii navrhu vypadaji fantasticky a neverim, ze by vysledek byl zklamanim. Na oficialni predavani a vzdani holdu tvurcum urcite rad prijedu, ale k potvrzeni zajmu a slozeni zalohy mi staci fotky prototypu. Pokud je ale potreba na srazu probrat nejake technicke detaily a jeste tak ovlivnit konecnou podobu hodinek, tak prijedu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 4. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2012 Doufám v co nejčasnější zahajení ! Když pojedu určitě na otočku. Pokud si seženu hlídání pro děti tak dorazím . Upozorňuji , že se svou chotí páč po tmě neřídím a jiného šoféra nemám . Joo všichni musíme přinášet oběti ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 4. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2012 Baker and Luk jsem mimo CZE, konkrétně v Alžírsku, Oran. Opravdu rád bych přijel, ale nejde to. Budu v CZE od 13.6. na cca. týden prodloužit víza. Můj zájem o hodinky trvá, budu se muset smířit s fotkami, pokud bude vaše setkání v hospě s Wifi, můžu se připojit přes Skype, když někdo veme noťas s kamerou. Jestli se má řešit něco důležitého a bude třeba okamžitě reagovat, je to pro mě jediná možnost. Jinak jsem samozřejmě ochoten složit zálohu stvrzující můj zájem, výši si kluci řekněte, stejně k tomu bude muset dojít... BTW, Skype by mohl celé věci velmi pomoct a umožnit i těm co to prostě nemůžou dát "být" u toho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 5. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2012 Ten skype není spatny nápad..to uz je skoro videokonference Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 5. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2012 já to tady pozoruju dlouho kluci a držím palce! Ač pouhý divák, těším se na další fotky:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saturnax Odesláno 5. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2012 Chlapi Brno nezvládam ani náhodou, postačia mi fotky, poprípade nejaké video. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 5. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2012 Bohužel zatím Brnu dávám, tak 60%.Za týden budu mít jasno.Zájem samozřejmně mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyr Odesláno 5. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2012 čtvrtek 24. kvetna 2012 v Brne (misto bude upresneno) 1. honza712. mrakodrap3. gougy4. jdx5. JDenver (Jedu z Prahy, tak kdyby se chtěl někdo přidat ...)6. Kleofash7. sect8. Lukin_ova9. flagolo10. Petr Svenda 11. Tyr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmako Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2012 Za mě v rychlosti k tomu zagorkování - hoďte číslo účtu, pošlu zálohu.Jednou týdně dělám na otočku Bratislavu, potom Brno. Takže to opravdu není problém (můj vrchní dodavatel sibiř potvrdí). Bohužel toho čtyřiadvacátého to divadelní představení organizuju (respektive moji lidi) a nechat je v tom a jet si někam povídat s kamarády prostě nemůžu. Tečka, puntík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2012 Ja jsem už někam psal, ale nemůžu to najít bo nějak asi blbne server. Nautilusy rozhodně chci , ale do země kostkovaného ptáka se bohužel nedostavím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 7. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2012 pokud je treba uz poslat prachy poslete cislo uctu zaslu obratem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Francin Odesláno 7. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2012 prezentaci asi nezvládnu, ale zájem trvá,dík za pochopení.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2012 Honzo, spatne jsi pochopil mou poznamku, vubec nejde o nas cas, toho jsme jiz do celeho projektu vlozili tolik, ze jedna cesta do Brna je v tomto ohledu zcela zanedbatelna. Jsem prekvapen, kolik je zde virtualnich zajemcu o hodinky a kolik jich chce skutecne hodinky (ktere neni mozne si jinde prohlednout ci vyzkouset) videt. Vzhledem k tomu, ze jsem uz zde par akci udelal, tak z techto zkusenosti vim, ze pocet zajemcu sepsanych ve vlakne a pocet skutecnych zajemcu ochotnych pak uhradit prislusnou castku je vetsinou velmi rozdilny. Nedejna se o seriove vyrabene hodinky a podil rucni prace je zde pomerne velky, proto jsme chteli, aby si kazdy hodinky prohledl, osahal a vyzkousel, at vi do ceho jde. Vyhneme se tím vzájemnému nedorozumění a nepochopení. Protože se jedna o kolektivni zalezitost, je nutne, abychom se sesli a dalsi postupy diskutovali s vami, kteri se cele akce ucastnite od sameho pocatku. Takze pokud se nesejde minimalne 50% vaznych zajemcu, zvazime jak bude dal projekt pokracovat. Jak si můžeš být jistý, že někdo hodinky, které neuvidí "živě" nekoupí? Tak si nech znovu potvrdit zájemce a vyber zálohu... To ale budeš muset říct i konečnou cenu. Btw, spousta lidí se nabízí, že zálohu zaplatí... Je problém s hodinkami (začínám si to myslet) natolik zásadní, že se nedá diskutovat na fóru? Změnila se cena o nulu, nebo co se děje? Od začátku to děláme na fóru, hlasujeme, dohadujeme se, atd. Takže pokud se nesejde 16 lidí v Brně, tak to zabalíte? EDIT: Oprava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 9. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2012 Takže pokud se nesejde 16 lidí v Brně, tak to zabalíte? Napsal jsem, ze zvazime dalsi postup. Bdw. proc tak ostre??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2012 Tak to se omlouvám Těším se na další novinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 10. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2012 Bohužel do Brna se chystám, ale ne v květnu. Čas mi nyní opravdu nedovolí obětovat (vzhledem k cestě a večírku) dva dny. Víkend už vůbec.Kupovat hodinky které jsem nedržel v ruce mi nevadí, má to i něco do sebe. Mám ve vás 100% důvěru ohledně hodinek. To že jsem do vlákna Nautilů nekecal má jiný důvod - bohužel nerad dělám kompromisy a pořád dokola bych jinými slovy nutil ostatní, aby bylo po mém. Zatím jsem s výsledkem společného návrhu byl nakonec spokojen.Prosím po akci do SZ cenu, výši zálohy, číslo účtu. Nesouhlasím s rozšířením limitky.1) nedalo by se tomu říkat limitovaná edice, pokud by počet hodinek byl stanovet dodatečně počtem zájemců, to bych se opravdu smál hodně nahlas2) po tragické zkušenosti s limitkama fóra, kdy při dalším prodeji kupec očekává vzhledem k již zrealizovaným obchodům cenu nižší než stojí podobná sériová verze, čím míň kusů tím menší šance, že je kazimírové budou prodávat za menší a menší cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.