Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Takže kdo jste už viděl nového Bonda tak obligatorní otázka jaké hodinky nosí hlavní hrdinové? Na 100% nosí téměř všichni Omegy, ale jaké modely:

Myslím že Bond má Omega Seamaster, černé, na kaučukovém a na ocelovém pásku

Jeden z padouchů (prohraje s Bondem Astom Martin DB4) má omega constelation

Další postřehy jsou vítány.

P.S. Film rozhodně doporučuju, je tam i skvělá diskuse o hodinkách mezi Bondem a jeho Bond-Girl (v Pendolinu) :-DDD

• Odpovědi 62
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

videl jsem to hnd ve ctvrtek a za celou dobu vystridal podle me dvoje. Jedny na kaucuku - viz foto od Kaspera a jedny na kovu s modrym ciselnikem a koleckama misto carek na indexech.

jinak konverzace v pendolinu byla opravdu vtipna. pro ucastniky chronomagu bych vypichl dve veci - jednak opovrzlivy pohled bonda pri otazce zda nosi rolexy a pak narazku na jeho obleceni. Jestli si dobre vzpominam tak jsem tu v nejakem vlakne narazil na poznamku, ze breitling mezi hodinkami je neco jako Brioni mezi kosilemi. Bond sice podle zaverecnych titulku sije u Brioniho ale breitlingy zaplat buh nenosi :-)

Odesláno
videl jsem to hnd ve ctvrtek a za celou dobu vystridal podle me dvoje. Jedny na kaucuku  - viz foto od Kaspera a jedny na kovu s modrym ciselnikem a koleckama misto carek na indexech.

jinak konverzace v pendolinu byla opravdu vtipna. pro ucastniky chronomagu bych vypichl dve veci - jednak opovrzlivy pohled bonda pri otazce zda nosi rolexy a pak narazku na jeho obleceni. Jestli si dobre vzpominam tak jsem tu v nejakem vlakne narazil na poznamku, ze breitling mezi hodinkami je neco jako Brioni mezi kosilemi. Bond sice podle zaverecnych titulku sije u Brioniho ale breitlingy zaplat buh nenosi :-)

Nechcem sa mýliť, ale nemal Bond(G. Lazenby) vo filme "V tajnej službe Jej veličenstva" v scéne, ako je uväznený v strojovni lanovky v Blofeldovom ústave na ruke Breitlingy?

Odesláno

Román Dr.No, strana 18, novinové vydání Svobodného Slova 1968, ....vytáhl svoji zbraň Berretu 25.... kapitola o přezbrojení Jamese :)

Návštěvník Kamil
Odesláno
Román Dr.No, strana 18, novinové vydání Svobodného Slova 1968, ....vytáhl svoji zbraň Berretu 25.... kapitola o přezbrojení Jamese :)

Koukám, že to máš těžce zmáklý!:cool:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...