bullitt Odesláno 22. června 2011 Nahlásit Odesláno 22. června 2011 Tak u mně to je jednoduchý. 1. Oryndže nejsou usedlé. Oblek jsem na sobě měl naposledy před 10 lety a k mým kapsáčům a martenskám se mi líbí víc. Prostě sportovnější vzhled než u černých, které jsou víc seriozní. 2. Málokdy jdu s davem. Černé má, až na pár výjimek každý, kdo má díru do zadnice (tím volbu černých absolutně nehodlám dehonestovat!) 3. Jsou to Gibbsofky no a to je u mna kamenom urazu, orindze su presne ako pises, vsetko len nie usadle a kombinacia orindz luneta a orindz indexy sedi jak rit na serbel (detsky nocnik, aby nedoslo k nedorozumeniu - cize dokonale), ale do prace predsa len potrebujem nieco usadlejsie (cize radsej blek. Problem je v tom, ze akonahle vyleziem z dveri po praci, hned by som mal najradsej orindz . Hovorim, s lunetou by az taky problem nebol, ta sa da prehodit, ale tie indexy proste nevymenim. Ja viem, chronomagorina sa u mna prejavuje naplno a definitivna rada urcite bude zniet "kup si voboji a mas to, hnupe" Kazdopadne su fakt paradne, nech dobre sluzia...
Churchill Odesláno 22. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 22. června 2011 (upraveno) Jedna fajná odpočífka u nějaké holé řiti za Bílinou ... krásný výhled, ale kam koukat dřív, že Upraveno 22. června 2011 uživatelem Churchill
MutraBG Odesláno 23. června 2011 Nahlásit Odesláno 23. června 2011 Oranžová je super, na první pohled z dálky retro, z blízka pak překvapení, rozhodně to není okoukané. Klidně bych do toho šel taky. Gratulace.
bullitt Odesláno 23. června 2011 Nahlásit Odesláno 23. června 2011 Vcera som ich bol okuknut v Sherone v Bratislave, uz to tu niekde bolo spominane, ale neda mi opat to nespomenut, chlapik maximalne ustretovy, napriek tomu, ze som mu hned povedal, ze sa chcem na ne len pozriet, a teda vedel, ze nebude zo mna ziadny kseft bez problemov ich vytiahol, nechal ma dosytosti si ich vyobzerat, trpezlivo a prijemne odpovedal na vsetky moje otazky, skratka skvele straveny cas
Churchill Odesláno 24. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 24. června 2011 Tak to frkni do vlákna s recenzemi obchodů
bullitt Odesláno 24. června 2011 Nahlásit Odesláno 24. června 2011 aaaaaaa....jasne, tam som to videl spomenute
Churchill Odesláno 28. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 28. června 2011 Z dnešních toulek po Opavsku ... se divím, že jsem se při tom kochání ještě někdě nerozmázl
lukin_ova Odesláno 29. června 2011 Nahlásit Odesláno 29. června 2011 Z dnešních toulek po Opavsku ... se divím, že jsem se při tom kochání ještě někdě nerozmázl To přesně znám ... Jsem dělal fotku takhle za jízdy a vysloužil jsem si významné poklepání na čelo od předjíždějícího řidiče.... Nic mne ale nerozházelo od nádherného pocitu v duši .. Což je evidentně i Tvůj případ. Jen užívej.
Návštěvník Oloušek Odesláno 29. června 2011 Nahlásit Odesláno 29. června 2011 http://photowatches.eu/albums/kibi/omega/PO_orange/bez/DSC_0888.jpg
lib Odesláno 29. června 2011 Nahlásit Odesláno 29. června 2011 Hezká fotka, kibi. Konečně jedna, kde ta oranžová na PO je opravdu oranžovou.
Návštěvník Oloušek Odesláno 29. června 2011 Nahlásit Odesláno 29. června 2011 (upraveno) Autora máš správně, přispívajícího ne. Ale byla jsem u focení.Asi si domyslíš, kde je zbytek, mrk. Olie Upraveno 29. června 2011 uživatelem Oloušek
Kalifx Odesláno 29. června 2011 Nahlásit Odesláno 29. června 2011 Autora máš správně, přispívajícího ne. Ale byla jsem u focení. Asi si domyslíš, kde je zbytek, mrk. Olie Nic ve zlém, ale aby jsme pak zase všichni nemuseli prolízat celý fórum a mazat fotky. Podruhý už by mě to fakt nebavilo...
Návštěvník Oloušek Odesláno 29. června 2011 Nahlásit Odesláno 29. června 2011 (upraveno) Nic ve zlém, ale aby jsme pak zase všichni nemuseli prolízat celý fórum a mazat fotky. Podruhý už by mě to fakt nebavilo... Tys měl od nás nějaké fotografie? Nebo je to jen tak aby řeč nestála? Samozřejmě nic ve zlém. Olie Upraveno 29. června 2011 uživatelem Oloušek
Kalifx Odesláno 29. června 2011 Nahlásit Odesláno 29. června 2011 Tys měl od nás nějaké fotografie? Nebo je to jen tak aby řeč nestála? Samozřejmě nic ve zlém. Olie Jenom jsem si vzpomenul na tohle vlákno. Ale hlavně jsem chtěl, aby řeč nestála.
lukin_ova Odesláno 29. června 2011 Nahlásit Odesláno 29. června 2011 Tys měl od nás nějaké fotografie? Nebo je to jen tak aby řeč nestála? Samozřejmě nic ve zlém. Olie Ehm, ehm .... Omlouvám se, že do toho vstupuji. Je to CHURCHILLovo chlubící vlákno. Já jenom, abychom to zpátky nakolejili.
Návštěvník Oloušek Odesláno 29. června 2011 Nahlásit Odesláno 29. června 2011 Ehm, ehm .... Omlouvám se, že do toho vstupuji. Je to CHURCHILLovo chlubící vlákno. Já jenom, abychom to zpátky nakolejili. A na fotce jsou Churchillovy hodinky, myslím. Olie
lukin_ova Odesláno 29. června 2011 Nahlásit Odesláno 29. června 2011 A na fotce jsou Churchillovy hodinky, myslím. Olie A já myslím, že nejsou. Mám v sobě sice dvě decky výborného moravského vína, ale pokud dobře vidím, churchill je má na tahu a u Tebe vidím kůži.Takže na Tvé fotce NEJSOU churchilovy hodinky. Vůbec se nevyjadřuji ke kvalitě fotky, která je samozřejmě perfektní. Ale tady je to chlubicí vlákno a to patří tomu kdo se chlubí. Aspoň to tak chápu. A howk. Končím debatu.
Návštěvník Oloušek Odesláno 29. června 2011 Nahlásit Odesláno 29. června 2011 A já myslím, že nejsou. Mám v sobě sice dvě decky výborného moravského vína, ale pokud dobře vidím, churchill je má na tahu a u Tebe vidím kůži.Takže na Tvé fotce NEJSOU churchilovy hodinky. Vůbec se nevyjadřuji ke kvalitě fotky, která je samozřejmě perfektní. Ale tady je to chlubicí vlákno a to patří tomu kdo se chlubí. Aspoň to tak chápu. A howk. Končím debatu. Nezbývá, než si počkat, co na to Churchill, což? Olie
Rudykopalsson Odesláno 30. června 2011 Nahlásit Odesláno 30. června 2011 Z dnešních toulek po Opavsku ... se divím, že jsem se při tom kochání ještě někdě nerozmázl taky si mohl dát vedět, že se mi touláš v regionu:-) bych se pokochal na živo...
Churchill Odesláno 30. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 30. června 2011 To mě poser ... 1. jsou to moje hodinky, mám tah i tehle rubber (Lukine, Olí není magor, aby do mého chlubícího vlákna dávala cizí hodinky)2. z první strany tohohle vlákna mi záhadně zmizely fotky Já myslím, že víc toho štěstí po ránu asi neunesu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se