Nomex Odesláno 18. června 2011 Nahlásit Odesláno 18. června 2011 Zdravím vás, už delší dobu to tady pročítám jako anonymní uživatel, dozvěděl jsem se tady, něco málo o hodinkách.. Rozhodl jsem se, dát nějaké peníze do hodinek, a myslím si že jsem udělal správně protože jsem si koupil Casia Edifice z kterých mám absolutní radost což si myslím že je k nezaplacení . Nemám na hodinky za 10 000 a více, tak jsem volol tyto...Stály mně 3600 Kč... Je to pro mně dost peněz, protože studuji, a peníze si musím o výkendu vydělávat na brigádě. Prosím vás, napište mi zde co si myslíte o mé koupi... Na co si dát u nošení pozor... Co takové hodinky snesou... A jak se mají udržovat, jestli vůbec mají... Ještě bych se chtěl zeptat, jak je na tom pásek a písek, dnes jsem spadl na písku, a dostal se mi mezi články pásku písek, hodinky jsem propláchl proudem vody, a myslím si že je to OK.Jo, a ještě zapínání... Mám tam to s pojistkou... Když si hodinky nasazuji, mám tu pojistku zmáčknout, zapnout a pak pustit? nebo to mám normálně přecvaknout...Díky za všechny rady, a odpovědi k tématu Tady je pár fotek, je to focené mobilem tak se nezlekněte Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gougy Odesláno 18. června 2011 Nahlásit Odesláno 18. června 2011 Gratuluji k prima hodinkám Jsou s barvičkama, snesou opravdu dost, klidně je umývej od písku, na to jsou stavěné a na zapínání kašli a přecvakávej, co to dáHlavně ať Ti dělají radost!
Kalifx Odesláno 18. června 2011 Nahlásit Odesláno 18. června 2011 Zdravím vás, už delší dobu to tady pročítám jako anonymní uživatel, dozvěděl jsem se tady, něco málo o hodinkách.. Rozhodl jsem se, dát nějaké peníze do hodinek, a myslím si že jsem udělal správně protože jsem si koupil Casia Edifice z kterých mám absolutní radost což si myslím že je k nezaplacení . Nemám na hodinky za 10 000 a více, tak jsem volol tyto... Stály mně 3600 Kč... Je to pro mně dost peněz, protože studuji, a peníze si musím o výkendu vydělávat na brigádě. Prosím vás, napište mi zde co si myslíte o mé koupi... Na co si dát u nošení pozor... Co takové hodinky snesou... A jak se mají udržovat, jestli vůbec mají... Ještě bych se chtěl zeptat, jak je na tom pásek a písek, dnes jsem spadl na písku, a dostal se mi mezi články pásku písek, hodinky jsem propláchl proudem vody, a myslím si že je to OK. Jo, a ještě zapínání... Mám tam to s pojistkou... Když si hodinky nasazuji, mám tu pojistku zmáčknout, zapnout a pak pustit? nebo to mám normálně přecvaknout... Díky za všechny rady, a odpovědi k tématu Tady je pár fotek, je to focené mobilem tak se nezlekněte No, pokusím se odpovědět na tvý dotazy... Co si myslím o koupi je podle mě celkem jedno, v tomhle stádiu nemoci stačí, když se líbí tobě. Při nošení si dej akorát pozor ať je někde nedomlátíš. To je asi tak jediný riziko. Takový hodinky snesou hodně (je to kvarc), což jsi svým pádem do písku ostatně potvrdil. A jak je udržovat? Tak můžeš je občas přetřít nějakým hadrem. A nezapomeň měnit baterku. Písek v pásku asi nebude problém. Zvlášť, když jsi ho dostal ven vodou. A s tou pojistkou si nejsem jistej, jestli jsem tě dobře pochopil, ale řekl bych, že bude stačit ji normálně "přecvaknout", jak píšeš. P.S. ještě jedno doporučení. Ty fotky mobilem nejsou vážně nic moc, tak příště bude stačit jedna maximálně dvě a udělal bych je menší.
lub Odesláno 19. června 2011 Nahlásit Odesláno 19. června 2011 zrovna tyhle edifice jsou celkem povedený. akorát mi přijde, že jsou ručky vzhledem k celku hodně výrazný. jaká je jejich lumi? a co indexy, taky svítěj?
Nomex Odesláno 19. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. června 2011 Zeleně svítí jen ručičky, ony nejsou tak velké na té fotce to tak vypadá ale v reálu mi to nepříjde... Lumi?? prosím česky
quequeek Odesláno 19. června 2011 Nahlásit Odesláno 19. června 2011 Zajímavý hoďky, sám mám řadu Edifice, jako pracovní "na ničení" už 8 let, sem tam dělam s pneumatickým kladivem, tudíž dostávaj hodně na p...l a jdou furt v pohodě, myslím že pro začátečníka je to dobrá volba
Marhys Odesláno 19. června 2011 Nahlásit Odesláno 19. června 2011 Ahoj, taky mám jedny G-čka ale digitál ne kombinaci s ručkama jako ty. O tyto hodinky se nemusíš moc bát, vydržej neskutečný věci. Postni večerní foto, ať je vidět lumi.
Standis Odesláno 19. června 2011 Nahlásit Odesláno 19. června 2011 (upraveno) "Lumi?? prosím česky"tak nějak zjednodušeně řečeno= svítivost ručiček, popřípadě i čísílek, indexů Upraveno 19. června 2011 uživatelem Standis
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se