Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Volal jsem asi před 14-ti dny do Eltonu kvůli renovaci PS 2.Paní,která je za to zodpovědná mi bohužel sdělila,že mému požadavku na pochromování pouzdra nemohou vyhovět kvůli obtížnému strhnutí starého chromu a z toho důvodu hrozícího pravděpodobného obroušení hran.Prý to neprovádějí a tato pouzdra nahrazují nerezovými.Ty jsou pěkné,ale měl jsem představu,že hodinky uvedu do původního stavu,tak jak je kdysi vyrobili.Dá se s tím něco dělat?Jak tedy renovují jiné modely,kde se chrom také vyskytuje?Uváděla,že opravují téměř vše.

Když už jsem s tou paní-nebudu jmenovat,ale každý asi ví,o koho jde-mluvil,tak jsem si rýpnul na kvalitu webových stránek.Vytknul jsem jim hlavně mizerné fotky v nedostatečném počtu a absolutní absenci nafocených dýnek,takže člověk ani nemá možnost nahlédnout tam,kde se jiné a daleko levnější značky rády chlubí.K mému úžasu při on-line procházení těch stránek během hovoru zjistila,že mám pravdu,velice se tomu divila a slíbila zajít rovnou za ředitelem,který prý sjedná nápravu.Tak jsem zvědavý,přál bych jim větší úspěch,ale k tomu je potřeba daleko kvalitnější prezentace,se kterou jsou nepochopitelně na štíru.

Odesláno

Kup si na Aukru originální pouzdro v NOS stavu za cca 2-3 tisíce, nech do něj u běžného hodináře přendat stroj a je to.....

Odesláno

2-3 tisíce? Sežene ho mnohem levněji, když chvíli počká. Já sehnal kompletní NOS pouzdro na aukru (prodával místní člen) za 700Kč

Kup si na Aukru originální pouzdro v NOS stavu za cca 2-3 tisíce, nech do něj u běžného hodináře přendat stroj a je to.....

Nemyslel jsi náhodou pouzdro na PS 1?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...